Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70855
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.11.2011. 14:58 
Naslov:  Ferivi otvorio svoj prvi outlet u regiji!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tvrtka Ferivi jutros je u gospodarskoj zoni Tenja, neposredno uz prometnicu Osijek-Tenja, otvorila svoj prvi outlet u regiji. Prostorije vrijedne 4,3 milijuna kuna prostiru se na 1.100 m 2 . Površina outlet trgovine iznosi 180 m 2 te u ponudi ima sportsku opremu kvalitetnih i svjetski poznatih brandova kao što su: Nike, Reebok, Puma, Adidas, Converse, po outlet cijenama koje su niže i do 70%! U trgovini možete pronaći i donje rublje poznatog španjolskog branda Women' secret, namijenjeno mladim urbanim ženama i djevojkama.

Uz prodajni i skladišni prostor, uređen je uredski prostor s dvoranom za predavanja i fitness dvorana za djelatnike tvrtke. Osnivači tvrtke su Ferdo i Ivica Kraljević, od čijih početnih slova imena i dolazi ime Ferivi.

Ljubazne djelatnice Ferivija uslužile su prve kupce novootvorenog outleta, koji su mogli kupiti tenisice, kape, trenerke, majice, lopte te ostale artikle po povoljnim cijenama. Povodom otvorenja outleta, Ferivi je odlučio počastiti svoje kupce te su svi prisutni mogli uživati u finim kanapeima, kolačima i pićima uz zvuke DJ-a.

Tekst & foto: Ana Mišin

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.11.2011. 16:01 
Naslov:  

jel se zove 'Arizona' ???

nevidljiva175
Ukupno postova: 21
Post Postano: 26.11.2011. 16:04 
Naslov:  

Ingo je napisao/la :
jel se zove 'Arizona' ???

Cool

nevidljiva175
Ukupno postova: 21
Post Postano: 26.11.2011. 16:06 
Naslov:  

Glavini miljenici......Smile

kamenyos
Ukupno postova: 10
Post Postano: 26.11.2011. 16:26 
Naslov:  

Zašto za njih pričaju da imaju robu s koridora???

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 26.11.2011. 17:04 
Naslov:  

70 % niže cijene...i još imaju zaradu...
no krasno je kad na ovako lijep nacin saznaš kako te kradu cim uđeš u njihovu trgovinu.....

iako vjerujem kako i sa tih 70 % popusta su skuplji od koridora...

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 26.11.2011. 17:56 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la :
70 % niže cijene...i još imaju zaradu...
no krasno je kad na ovako lijep nacin saznaš kako te kradu cim uđeš u njihovu trgovinu.....

iako vjerujem kako i sa tih 70 % popusta su skuplji od koridora...

Apsolutno si u pravu. Ja sam nedavno surfao internetom i skužio da su određeni artikli koji su me zanimali u prosijeku 25 - 30 % jeftiniji nego u Feriviju. Neke se isplati kupiti unatoč shipingu i carini. Pa sad, zamislimo se kolike su njihove marže...

Što se tiče glasina da u Feriviju ima robe s arizone i drugih lažnjaka, čuo sam ih i ja i to ne jedanput. Osobno sam prije par godina kupio kod nih donji dio Nike trenirke koja mi se iščijala i ofucala nakon samo par tjedana. Uvjeren sam da to nije bio original.

josephine01

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.11.2011. 18:24 
Naslov:  

Kolegica prije koju godinu kupila trenerku na Arizoni i rekli joj da zamijeni u Feriviju u Osijeku ako joj ne štima Smile

Ukupno postova: 4727
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.11.2011. 18:29 
Naslov:  

kamenyos je napisao/la:

zato sto imaju Smile

Ukupno postova: 10
Post Postano: 26.11.2011. 18:51 
Naslov:  

Uma je napisao/la:
kamenyos je napisao/la:

zato sto imaju Smile

Prije jedno dvije godine sam bio na Arizoni,i bacio pogled na trenerke NIKE i kaze prodavačica,odakle ste vi,reko iz Osijeka,aaaaa kod mene uzimaju ona dva brata što imaju butike u Osijeku. Ima li još braće koji drže sportsku odjeću u Osijeku????

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 26.11.2011. 19:00 
Naslov:  

iskreno....
neka oni uzimaju gdje god žele i što god žele....
njihova stvar
al mene definitivno u svojoj trgovini nece vidjeti..
jer iz osobnog iskustva a i iz iskustva meni poznatih osoba...
jednostavno o kvaliteti se ne može raspravljati...a samim tim onda rasprava o cijeni ne dolazi u obzir

ako vec hocu uzeti nešto iz tog asortimana...odem na koridor...i to platim u realnoj cijeni...
pa ako se i raspadne za 2 dana...onda mogu reći...to je zato jer je sa koridora....
al bome ako to isto kupim u Osijeku...a isto tako se raspadne za 2 dana....e onda ne da popizdim....vec bi nekome mogao jaja na mašnu zavezati.....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
aždaha
Ukupno postova: 70
Post Postano: 26.11.2011. 19:15 
Naslov:  

kolegica prije par godina kupovala nekakvu obuću na arizoni i lik joj rekao da ako nešto ne odgovara slobodno zamijeni u feriviju......da li su ovi tekstovi dovoljni da inspekcija izađe na teren i malo analizira proizvode u njihovim dućanima. nevjerojatno mi je da su za ovo vrijeme uspjeli stvoriti ovoliko "carstvo" dok svi drugi propadaju i zatvaraju dućane. znam da imaju dućane po cijeloj slavoniji, ali ipak su tu i troškovi zaposlenika, prostora.....sve to košta. nešto mi tu smrdi.......

Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.11.2011. 19:23 
Naslov:  

Mislim da ovo sto vi pisete za ljude koje ni ne poznajete nije u redu! Osobno sam kupac Ferivija I moram priznati da nista od gore navedenog nije istinito! Morate biti svjesni da I uz ovako ruzne komentare I traceve ljudi rade I uspijesni su a to je upravo zato sto cijene svoje kupce I imaju dobru robu! Ali naravno mi smo mentalitet zavidnih ljudi koji ce radje trpati Austrijancima, Slovencima...! Ja sam pisao sportske kolumne I znam da su mnogi sportasi upravo svoje uspijehe ostvarili zato sto su I'm pomogli oni a ne vasi tracevi! Isto tako su podupirali skoro sve udruge za dijecu sa posebnim potrebama u Osijeku! Mislim da je zavist u nasem narodu jaca od svega I to ce tako I ostati! Ja imam dobra iskustva I drago mi je da netko sa svojom kreativnoscu I zeljom za uspijehom pomaze ovom gradu!
Bolje se ukljucite u nesto od cega cete vi ili netko imati koristi!

josephine01

Ukupno postova: 2125
Post Postano: 26.11.2011. 19:29 
Naslov:  

Real Time je napisao/la :
Mislim da ovo sto vi pisete za ljude koje ni ne poznajete nije u redu! Osobno sam kupac Ferivija I moram priznati da nista od gore navedenog nije istinito! Morate biti svjesni da I uz ovako ruzne komentare I traceve ljudi rade I uspijesni su a to je upravo zato sto cijene svoje kupce I imaju dobru robu! Ali naravno mi smo mentalitet zavidnih ljudi koji ce radje trpati Austrijancima, Slovencima...! Ja sam pisao sportske kolumne I znam da su mnogi sportasi upravo svoje uspijehe ostvarili zato sto su I'm pomogli oni a ne vasi tracevi! Isto tako su podupirali skoro sve udruge za dijecu sa posebnim potrebama u Osijeku! Mislim da je zavist u nasem narodu jaca od svega I to ce tako I ostati! Ja imam dobra iskustva I drago mi je da netko sa svojom kreativnoscu I zeljom za uspijehom pomaze ovom gradu!
Bolje se ukljucite u nesto od cega cete vi ili netko imati koristi!

1. Nema potrebe da slovo i pišeš tiskanim slovom.

2. Možeš li dokazati da nije istinito ovo o čemu većina govori?

3. Piše se uspjeh a ne uspijeh, gospon Kolumnist Wink

4. Uključili smo se u kupovinu sportske opreme u trgovinama Ferivi, a korist očito ostvaruje isključivo vlasnik. Smile

5. Piše se djeca a ne dijeca.

6. Im se piše bez apostrofa.

7. Što je kreativno u trgovini koja prodaje sportsku odjeću i opremu?

8. Uopće me ne zanima tko je vlasnik dotične trgovine niti kao kupac to moram znati. Zanima me kvaliteta, a onda i cijena.

9. Kvalitetom ne smatram trenerku kojoj svi šavovi nakon prvog pranja popuste, pa na masnu cijenu moram dodati i cijenu kod krojačice koja mi popravlja trenerku.

Ukupno postova: 2
Post Postano: 26.11.2011. 20:09 
Naslov:  

Mislim da je upravo ovo gore problem drustva!
1. Pravimo se pametni
2. Sve znamo
3. Svi su lopovi I prevaranti...
Ovo je izuzetno lose mjesto za raspravu! Ja sam napisao sto mislim a vi sada nastavite svoju pricu. Svi putem granice I na Arizonu. Svoje novce mozete trositi gdje god zelite.
Osobno smatram da je ovo OK ali mi volimo da nam dodu Njemci pa otovre trgovinu sa ekstra kvalitetnom robom koja mozda ponekad zastane u laboratoriju jer ima nedozvoljenih boja ili vlakana cudne sirovine!
Hvala za gramaticku korekciju!

Skoči u forum: