Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Požega: koncert Slavonskih dukata i Tri tenora (Kićo. Ćiro i Štef)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71818
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.09.2011. 8:45 
Naslov:  Požega: koncert Slavonskih dukata i Tri tenora (Kićo. Ćiro i Štef)
02.09.2011. 20:45
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu ovogodišnjeg festivala ˝Zlatne žice Slavonije Požega 2011˝, u petak 2. rujna 2011. navečer održat će se koncert Slavonskih dukata i Tri tenoraKrunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac i Stjepan Jeršek Štef. Publika će imati prilike uživati u tamburaškoj glazbi nakon završene Večeri pjesme i vina na Trgu Sv. Trojstva u Požegi, a dobra zabava uz tamburicu potrajati će zasigurno dugo u noć.

Za Slavonske dukate možemo reći da ove godine na festivalu ˝Zlatne žice Slavonije Požega 2011.˝ imaju pune ruke posla.... Promocija novog dvostrukog albuma ˝Zavela me˝ & ˝Đakovo, Đakovo grade˝, koncert sa najpoznatijim pjevačima tamburaške glazbe poznatijima kao Tri tenora, te nastup na obje večeri festivala. U petak nastupaju na Večeri pjesme i vina sa pjesmom ˝Hej ljubavi˝, a u subotu na Večeri tamburaške pjesme sa pjesmom ˝Voljet ću je ja˝.

Uživajte u petak 02.09. navečer, na Trgu Sv. Trojstva u Požegi u koncertu Slavonskih dukata i Tri tenora!

Novi dvostruki album Slavonskih dukata ˝Zavela me˝ i ˝Đakovo, Đakovo grade˝ uskoro u prodaji.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: