Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vukovar: Petak u Ružički - dokumentarac 'Super Size Me' @ Ružičkina kuća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.07.2011. 9:39 
Naslov:  Vukovar: Petak u Ružički - dokumentarac 'Super Size Me' @ Ružičkina kuća
08.07.2011. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Petak u Ružički 8. srpnja 2011. prikazuje film "Super veliki ja" (Super Size Me), dugometražni dokumentarac Morgana Spurlocka u trajanju 96 minuta. Početak je u 20.00 sati. Ulaz slobodan.

Zašto su Amerikanci tako debeli? Dvije riječi: brza hrana. Što bi se dogodilo da jedete samo fast food cijeli jedan mjesec? Ovaj dokumentarac prati filmaša koji je odlučio na taj potez, i to po ovim pravilima: 30 dana neće ni jesti ni piti ništa što nije na meniju McDonaldsa, mora jesti triput dnevno, konzumirati sve s menija bar jedanput te pojesti Supersize meni ako ga zatraže… Morgan Spurlock putuje zemljom intervjuirajući stručnjake za brzu prehranu te običan puk… Takva prehrana će ga preobraziti, i fizički psihički, a vi ćete se dobro zamisliti…

Petak u Ružički, program Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Vukovar, održava se u Ružičkinoj kući, J. J. Strossmayera 25.

Program sufinancira Hrvatski audiovizualni centar (HAVC).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: