Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Big Ben: Prohibity

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
bluestrip
Ukupno postova: 473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.05.2011. 17:06 
Naslov:  Big Ben: Prohibity
27.05.2011. 23:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Caffe baru Big Ben, u petak 27. svibnja 2011. s početkom u 23 h, održat će se svirka banda Prohibity uz Beck's City Attack. osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
max payne
Ukupno postova: 57
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.05.2011. 16:13 
Naslov:  

Uz svo duzno postovanje prema kaficu,i svima koji tamo rade i cugaju..bla bla,ovom bendu nije mjesto tamo jer lose sviraju i repertoar im je katastrofa!!!!

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 22.05.2011. 18:58 
Naslov:  

max payne je napisao/la :
Uz svo duzno postovanje prema kaficu,i svima koji tamo rade i cugaju..bla bla,ovom bendu nije mjesto tamo jer lose sviraju i repertoar im je katastrofa!!!!

Prohibity loše svira? Što još neću pročitati na ovom forumu, ne znam stvarno u kojoj verziji si ih ti slušao i kakve. Very Happy

lingvist
Ukupno postova: 353
Post Postano: 22.05.2011. 22:33 
Naslov:  

Može neke njihove stvari? Nisam čuo za njih...

max payne
Post Postano: 23.05.2011. 12:30 
Naslov:  

Pa tratincice moja draga mislim da je svima pun kufer opce opasnosti koju oni sviraju......

che_017
Ukupno postova: 5
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.05.2011. 13:44 
Naslov:  

Max payne, kako je tvoj pogled širok i mudar. S tim sto sviraju Opcu opasnost koju ti ocigledno ne volis (it's okay, ni ja ju ne volim) opravdavas svoj navod da lose sviraju?!

Bena
Ukupno postova: 3
Post Postano: 25.05.2011. 14:12 
Naslov:  Re: Big Ben: Prohibity

max payne je napisao/la:

Cijenimo tvoje stručno mišljenje i naravno da, ako ti se toliko ne sviđa naš repertoar i izvedba, ne moraš doći na svirku u petak.. Nitko nije prisiljen doći. Smile
Nego, ne bi bilo loše da sa svojim bendom dogovoriš svirku pa da nam pokažete što i kako treba svirati ako toliko ne valjamo.

zla_tratinčica je napisao/la:
Prohibity loše svira? Što još neću pročitati na ovom forumu, ne znam stvarno u kojoj verziji si ih ti slušao i kakve. Very Happy

Hvala ti, drago nam je da ti se sviđa naša glazba! Very Happy

lingvist je napisao/la:
Može neke njihove stvari? Nisam čuo za njih...

Evo tu je link na naš youtube kanal gdje možeš poslušati 5 naših autorskih pjesama i nekoliko obrada, nadam se da će ti se svidjeti. Wink
http://www.youtube.com/user/ProhibityOS?feature=mhee

max payne je napisao/la:
Pa tratincice moja draga mislim da je svima pun kufer opce opasnosti koju oni sviraju......

Ako kojim slučajem dođeš na svirku nadam se da te neće otjerati 2 njihove pjesme što sviramo i da će ti se ostalo svidjeti, ako je samo u tome problem.. Wink

che_017 je napisao/la:
Max payne, kako je tvoj pogled širok i mudar. S tim sto sviraju Opcu opasnost koju ti ocigledno ne volis (it's okay, ni ja ju ne volim) opravdavas svoj navod da lose sviraju?!

Hvala na zauzimanju stava za nas Smile

Veliki pozdrav svima i nadam se da se vidimo u što većem broju u petak!! osijek031.com smile

purghy
Ukupno postova: 1
Post Postano: 25.05.2011. 15:19 
Naslov:  

max payne je napisao/la :

ma nemas ti pojma... ni ja nisam fan opce opasnosti ali zato imaju drugih odlicnih obrada (plus autorske)... meni je posebno dobra recimo nothing else matters... na hello kitty gitari.. osijek031.com smile pa to bi i kirk hammett lajkao Mr. Green
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

max payne
Post Postano: 25.05.2011. 19:01 
Naslov:  

Dobro,mozda sam malo i pretjerao ali nothing else matters,budi moja voda,smoke on the water su isfurani hitovi,i ima puno boljih pjesama za odsvirati,recimo fade to black,robot,highway star..itd itd,nije mjerilo to da ja dodjem sa bendom pa da vam pokazem sta znam jer nemam bend i ne sviram,vi dolazite radi ljudi koji su tamo...skinite nesto od smaka,drugog nacina,van gogha,atomaca itd....

che_017
Ukupno postova: 5
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 25.05.2011. 21:01 
Naslov:  

Kazes radi ljudi koji su tamo, nekom zdravom logikom-tamo ce i doci ljudi kojima odgovara nothing else matters i budi moja voda (kad si ih vec naveo za primjer).
i...smak? drugi nacin? wtf? bilo bi lijepo, ALI...

Bena
Post Postano: 25.05.2011. 21:52 

purghy je napisao/la:
ma nemas ti pojma... ni ja nisam fan opce opasnosti ali zato imaju drugih odlicnih obrada (plus autorske)... meni je posebno dobra recimo nothing else matters... na hello kitty gitari.. osijek031.com smile pa to bi i kirk hammett lajkao Mr. Green
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

hehe da, Metallica na Hello Kitty gitari je stvarno zanimljiv prizor. Very Happy

max payne je napisao/la:
Dobro,mozda sam malo i pretjerao ali nothing else matters,budi moja voda,smoke on the water su isfurani hitovi,i ima puno boljih pjesama za odsvirati,recimo fade to black,robot,highway star..itd itd,nije mjerilo to da ja dodjem sa bendom pa da vam pokazem sta znam jer nemam bend i ne sviram,vi dolazite radi ljudi koji su tamo...skinite nesto od smaka,drugog nacina,van gogha,atomaca itd....

I ja sam možda malo pretjerao sa onim s bendovima, sorry. Svjesni smo činjenice da dolazimo radi ljudi i upravo zbog toga gledamo da ponudimo ljudima nešto što ne čuju baš na svakoj svirci te izbjegavamo "isfurane" hitove ali na kraju krajeva teško je od 40 pjesama ne odsvirati i koju takvu stvar.. Slažem se s tobom i sa che_017 da bi bilo lijepo svirati nešto od tih bendova ali nećemo gristi više nego što možemo progutati tako da ćemo zasada to ostaviti samo kao ideju. Smile Prošli put kada smo svirali u Big Benu ljudi su se činili zadovoljnima i pretpostavljam da je to razlog zbog kojeg ponovo sviramo tamo tako da se nadam da ćeš bez predrasuda doći u petak, popiti koje pivo i promijeniti mišljenje o nama i našem repertoaru. Very Happy
Živio!! osijek031.com smile osijek031.com smile

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 26.05.2011. 13:19 
Naslov:  

to je bas bend za provest dobro vecer uz pivo, a i autorske su im sasvim oke, one koje sam cuo Wink

Post Postano: 26.05.2011. 17:31 
Naslov:  

OK,zakopajmo ratne sjekire,ja sam pretjerao,ispricavam se,premda je sad to glupo nakon onog sto sam nasrao....samo vi svirajte ono sto svirate i to je to,o ukusima se ne raspravlja ali niko se ne drzi te poslovice!!! pozzzzz

Bena
Post Postano: 26.05.2011. 20:39 

maddox_rumble je napisao/la:
to je bas bend za provest dobro vecer uz pivo, a i autorske su im sasvim oke, one koje sam cuo Wink

Tnx, nadam se da se onda vidimo sutra. Wink

max payne je napisao/la:
OK,zakopajmo ratne sjekire,ja sam pretjerao,ispricavam se,premda je sad to glupo nakon onog sto sam nasrao....samo vi svirajte ono sto svirate i to je to,o ukusima se ne raspravlja ali niko se ne drzi te poslovice!!! pozzzzz

Ma nema nikakvih loših osjećaja i ratnih sjekira, svatko ima svoje i baš to, o ukusima se ne raspravlja. Smile Pozz!!
osijek031.com smile

Skoči u forum: