Autor |
Poruka |
bluestrip Ukupno postova: 473 Spol:  Nebitno
|
U Caffe baru Big Ben, u petak 27. svibnja 2011. s početkom u 23 h, održat će se svirka banda Prohibity uz Beck's City Attack.  |
|
|
|
|
 |
max payne Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Uz svo duzno postovanje prema kaficu,i svima koji tamo rade i cugaju..bla bla,ovom bendu nije mjesto tamo jer lose sviraju i repertoar im je katastrofa!!!! |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Uz svo duzno postovanje prema kaficu,i svima koji tamo rade i cugaju..bla bla,ovom bendu nije mjesto tamo jer lose sviraju i repertoar im je katastrofa!!!!
|
Prohibity loše svira? Što još neću pročitati na ovom forumu, ne znam stvarno u kojoj verziji si ih ti slušao i kakve.  |
|
|
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Može neke njihove stvari? Nisam čuo za njih... |
|
|
|
|
 |
|
Pa tratincice moja draga mislim da je svima pun kufer opce opasnosti koju oni sviraju...... |
|
|
|
|
 |
che_017 Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
Max payne, kako je tvoj pogled širok i mudar. S tim sto sviraju Opcu opasnost koju ti ocigledno ne volis (it's okay, ni ja ju ne volim) opravdavas svoj navod da lose sviraju?! |
|
|
|
|
 |
Bena Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Cijenimo tvoje stručno mišljenje i naravno da, ako ti se toliko ne sviđa naš repertoar i izvedba, ne moraš doći na svirku u petak.. Nitko nije prisiljen doći.
Nego, ne bi bilo loše da sa svojim bendom dogovoriš svirku pa da nam pokažete što i kako treba svirati ako toliko ne valjamo.
Hvala ti, drago nam je da ti se sviđa naša glazba!
Evo tu je link na naš youtube kanal gdje možeš poslušati 5 naših autorskih pjesama i nekoliko obrada, nadam se da će ti se svidjeti.
http://www.youtube.com/user/ProhibityOS?feature=mhee
Ako kojim slučajem dođeš na svirku nadam se da te neće otjerati 2 njihove pjesme što sviramo i da će ti se ostalo svidjeti, ako je samo u tome problem..
Hvala na zauzimanju stava za nas
Veliki pozdrav svima i nadam se da se vidimo u što većem broju u petak!!  |
|
|
|
|
 |
purghy Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
Dobro,mozda sam malo i pretjerao ali nothing else matters,budi moja voda,smoke on the water su isfurani hitovi,i ima puno boljih pjesama za odsvirati,recimo fade to black,robot,highway star..itd itd,nije mjerilo to da ja dodjem sa bendom pa da vam pokazem sta znam jer nemam bend i ne sviram,vi dolazite radi ljudi koji su tamo...skinite nesto od smaka,drugog nacina,van gogha,atomaca itd.... |
|
|
|
|
 |
che_017 Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
Kazes radi ljudi koji su tamo, nekom zdravom logikom-tamo ce i doci ljudi kojima odgovara nothing else matters i budi moja voda (kad si ih vec naveo za primjer).
i...smak? drugi nacin? wtf? bilo bi lijepo, ALI... |
|
|
|
|
 |
|
hehe da, Metallica na Hello Kitty gitari je stvarno zanimljiv prizor.
I ja sam možda malo pretjerao sa onim s bendovima, sorry. Svjesni smo činjenice da dolazimo radi ljudi i upravo zbog toga gledamo da ponudimo ljudima nešto što ne čuju baš na svakoj svirci te izbjegavamo "isfurane" hitove ali na kraju krajeva teško je od 40 pjesama ne odsvirati i koju takvu stvar.. Slažem se s tobom i sa che_017 da bi bilo lijepo svirati nešto od tih bendova ali nećemo gristi više nego što možemo progutati tako da ćemo zasada to ostaviti samo kao ideju.  Prošli put kada smo svirali u Big Benu ljudi su se činili zadovoljnima i pretpostavljam da je to razlog zbog kojeg ponovo sviramo tamo tako da se nadam da ćeš bez predrasuda doći u petak, popiti koje pivo i promijeniti mišljenje o nama i našem repertoaru.
Živio!!  |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to je bas bend za provest dobro vecer uz pivo, a i autorske su im sasvim oke, one koje sam cuo  |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
|
OK,zakopajmo ratne sjekire,ja sam pretjerao,ispricavam se,premda je sad to glupo nakon onog sto sam nasrao....samo vi svirajte ono sto svirate i to je to,o ukusima se ne raspravlja ali niko se ne drzi te poslovice!!! pozzzzz |
|
|
|
|
 |
|
Tnx, nadam se da se onda vidimo sutra.
Ma nema nikakvih loših osjećaja i ratnih sjekira, svatko ima svoje i baš to, o ukusima se ne raspravlja.  Pozz!!
 |
|
|
|
|
 |
 |
|