Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 U Osijeku su jučer, na križanju Radićeve i Europske avenije, postavljeni semafori s odbrojavanjem sekundi do promjene svjetla. Odbrojavajući semafori su postavljeni do semafora u Radićevoj i semafora u Europskoj aveniji (u oba smjera). Prvi semafori u Osijeku su postavljeni na križanju Gupčeve i Hutlerove prije tjedan dana.
Iako se razmatralo i postavljanje semafora s grafičkim prikazom ( idejno rješenje osječkog inovatora Davora Kezića), svjetlo dana su ugledali semafori s prikazom sekundi.
 |
Zadnja promjena: Leon; 21.04.2011. 18:23; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa ovo mi mal debilno izgleda..... kontam da će se ljudi pozbunjivati na veliko  |
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ja samo nisam siguran kolko se to dobro vidi  nešto mi ovo čudno izgleda |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Iz daljine se bolje vidi (ovo je slikano iz blizine - los kut). |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
trulix Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
meni se svidja, samo da je malo vece ! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
svidja mi se ... ali mislim da bi bila potrebnija obnova svjetlosne signalizacij na kljucnim raskrscima koja bi ovisno o guzvi, dobu dana .... mijenjala rezim rada. |
|
|
|
|
 |
jigsaw_os Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
samo mnogim ljudima opet nito nece pomoci da vise krenu na vrijeme i da se nevuku kao puzevi po tom osijeku |
|
|
|
|
 |
badjo
Ukupno postova: 17 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
jel nije prvi stavljen u donjem gradu na križanju gupčeve i hutlerove?? |
|
_________________ Dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, ali sto se svemira tice nisam posve siguran.... |
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
žak Ukupno postova: 80 Spol:  Nebitno
|
Fenomenalna stvar. Čini te manje nervoznim, kada znaš koliko još do zelenog ili kada trebaš gasirati da projuriš..Ja tu u DGO svaki dan prolazim i oduševljen.. |
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nije uopće debilno,baš je super dumina! I bilo bi ok kad bi na nekim mjestima trajalo duže od 3 sekunde  |
|
|
|
|
 |
dadadadada Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno
|
Jebote,nije zuto dovoljno...pa debili koji krecu na debelo zeleno nece ni u ovo gledat ako dosad nisu u zuto! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Ne radi se o tome da žuto nije dovoljno, nego sad znaš kad ubaciti u prvu i kad trebaš krenuti, a ne doći na semafor, zablenuti se u Gradsku knjižnicu, skontat kako mala na tramvajskoj ima prekratak dopičnjak, da bi tek pol minute u zeleno skonto da ti svi trube i spolno opće s majkom što zujiš na raskrižju. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
dobra fora....iako skužih to tek kad sam stao na crvenom svijetlu....inace ne bi ni skužio da je to postavljeno.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
jel nije prvi stavljen u donjem gradu na križanju gupčeve i hutlerove??
|
Naravno da je..., prema tome red bi bio da ispravno i istinito objave ispravku... !!! |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
 |
|