Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

EFOS: besplatna radionica za studente 'Kako se zaposliti za 6$'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70478
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.04.2011. 14:36 
Naslov:  EFOS: besplatna radionica za studente 'Kako se zaposliti za 6$'
06.04.2011. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U dvorani 4 Ekonomskog fakulteta u Osijeku u srijedu 6. travnja 2011. održat će se besplatna edukacija za sve studente u sklopu projekta Career Day. Gost predavač je Miroslav Varga, nagrađivani osječki stručnjak za internetske marketinške kampanje i oglašavanje putem društvenih medija. Početak je u 12 sati.

Svi zainteresirani studenti u sklopu ove i drugih radionica imat će priliku steći dodatne vještine korisne za buduće zaposlenje te dobiti korisne savjete o tome kako se sami što bolje predstaviti te postati konkurentni na tržištu rada.

Organizatori projekta su Studentska organizacija AIESEC Osijek i Savjet mladih Osječko-baranjske županije.

Više informacija o ovoj i nadolazećim radionicama studenti mogu dobiti u AIESEC uredu na Ekonomskom fakultetu ili na web stranicama: www.aiesec-osijek.hr.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.04.2011. 17:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bilo je vrlo zanimljivo na predavanju. Drago mi je što se u posljednje vrijeme na EFOS-u održavaju predavanja iz područja IT-ja.

Jako mi se svidjelo predavanje Tomislava Bilića iz tvrtke Inchoo koje je nedavno održano na EFOS-u, i današnje Miroslava Varge (Escape).

P.S. Smije li pas jesti bananu? osijek031.com smile

Skoči u forum: