Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Komakovima zamrznuta imovina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 71299
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.03.2011. 8:10 
Naslov:  Komakovima zamrznuta imovina
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Istražni sudac u predmetu Osječka pivovara donio je rješenje kojim je odredio privremene mjere osiguranja, i to zabranu otuđenja i opterećenja 47.662 dionice Pivovare, te zabranu otuđenja i opterećenja kuće s dvorištem u mjestu Jelisavcu, u Ulici I. B. Slovaka 39 b, za koju se pretpostavlja da je u vlasništvu obitelji Komak.

Te je mjere sud donio radi osiguranja isplate na ime oduzimanja imovinske koristi pribavljene kaznenim djelom u iznosu od 5.886.400 kuna. Ako se kazneni postupak protiv Komakovih nastavi podizanjem optužnice pa kasnije i pravomoćnom osuđujućom presudom, obitelj bi mogla ostati bez dionica i/ili nekretnine.

Osječko županijsko državno odvjetništvo u srijedu je osječkom Županijskom sudu podnijelo istražni zahtjev protiv petero osumnjičenih u slučaju Osječke pivovare zbog zloporabe položaja ovlasti te pranja novca, čime su pribavili znatnu imovinsku korist. Za ta kaznena djela osumnjičeni su Ivan Komak, predsjednik Uprave, te članovi Nadzornog odbora, sin Ivica, kći Andrea, Domagoj Njegovan i Komakova supruga Anica, kao i tvrtka Kasija iz Jelisavca.

Tekst: M. Matasović/Glas-Slavonije.hr
Foto: Goran Flauder/foto-arhiv 031

Pročitajte i...
Osječka pivovara: Priopćenje Predsjednika NO Osječke pivovare d.d. vezano uz uhićenja
Istraga u Osječkoj pivovari

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 26.03.2011. 10:08 
Naslov:  

E moj Komake, jadna li ti majka. Nema biznisa bez politike ili vjere. Šta si ti mislio da smo mi kapitalistička zemlja. Ne mi smo lopovska zemlja u kojoj mafija preuzima sve ono što je netko drugi stvorio a donosi novce.
Primi moje saučešće!
Nažalost bio si prisiljen da promjeniš sjedište firme iz Osijeka u Vinkovce kako bi ti se politika (mafija) teže mogla petljati u posao, ali nažalost kod nas je šef sindikata u upravnom i nadzornom odboru osječke mafije tako da ti ni Bog ne može pomoći nažalost.
Jebeš državu u kojoj Bajić i Bošnjaković kroje pravdu, a mafijaš Ljubojević pravi majmune od takvih.

Zadnja promjena: francika; 26.03.2011. 16:48; ukupno mijenjano 3 put/a.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.03.2011. 10:55 
Naslov:  

...kuća za koju se pretpostavlja da je u vlasništvu obitelji Komak?????... Shocked ...tko pretpostavlja: autor članka? nadležne institucije?...

Ukupno postova: 236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.03.2011. 11:17 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
...kuća za koju se pretpostavlja da je u vlasništvu obitelji Komak?????... Shocked ...tko pretpostavlja: autor članka? nadležne institucije?...

Nemoj postavljati takva pitanja, pusti da institucije rade svoj posao. Very Happy

pivopija
Ukupno postova: 31
Upozorenja : 1
Post Postano: 26.03.2011. 15:46 
Naslov:  

Svakog stigne božja kazna

pivopija
Post Postano: 26.03.2011. 15:56 
Naslov:  

Stigla ih ona poznata židovska:Dao bog da imao pa ne imao

cocolo
Ukupno postova: 90
Post Postano: 26.03.2011. 16:46 
Naslov:  

francika je napisao/la:
E moj Komake, jadna li ti majka. Nema biznisa bez politike ili vjere. Šta si ti mislio da smo mi kapitalistička zemlja. Ne mi smo lopovska zemlja u kojoj mafija preuzima sve ono što je netko drugi stvorio a donosi novce.
Primi moje saučešće!
Nažalost bio si prisiljen da promjeniš sjedište firme iz Osijeka u Vinkovce kako bi ti se politika (mafija) teže mogla petljati u posao, ali nažalost kod nas je šef sindikata u upravnom i nadzornom odboru osječke mafije tako da ti ni Bog ne može pomoći nažalost.
Jebeš državu u kojoj Bajić i Bošnjaković kroje pravdu, a Ljubojević pravi majmune od takvih.

hehehe...

Mrky007
Ukupno postova: 490
Post Postano: 26.03.2011. 16:50 
Naslov:  

Pravni savjetnik i desna ruka Komaka u pivovari je Ivan Bešlić, HSPov gradski vijećnik Very Happy

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 26.03.2011. 16:55 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Pravni savjetnik i desna ruka Komaka u pivovari je Ivan Bešlić, HSPov gradski vijećnik Very Happy

E zajebo se Komak gadno kad je tog * primio u pivovaru.

PopCornStar
Ukupno postova: 34
Post Postano: 26.03.2011. 17:28 
Naslov:  Re: Komakovima zamrznuta imovina

Bog zna može li se ljudima odnest u pritvor štagod naranči i duvana... Drži se Ivo a za mrske ti neprijatelje Jahve sprema kaznu strašnu...

Post Postano: 26.03.2011. 21:56 
Naslov:  

PopCornStar je napisao/la: Bog zna može li se ljudima odnest u pritvor štagod naranči i duvana... Drži se Ivo a za mrske ti neprijatelje Jahve sprema kaznu strašnu...
PopCornStar ti si kralj pozz

alex os
Ukupno postova: 312
Post Postano: 27.03.2011. 9:41 
Naslov:  

Inertia je napisao/la :
anakonda je napisao/la :

Nemoj postavljati takva pitanja, pusti da institucije rade svoj posao. Very Happy
koje institucije ?...tko je na čelu tih institucija ?...da li su Komakovi u nekoj vezi sa tim osobama ?...tko je njima dužan,a kome su oni ?....1000 pitanja,a niotkud odgovora......a Komak baš zrači poštenjem Twisted Evil ali ko smo mi da sudimo uglednim osječkim poduzetnicima.....

Yoanna35
Ukupno postova: 350
Post Postano: 27.03.2011. 10:45 
Naslov:  Re: Komakovima zamrznuta imovina

"Pravni savjetnik i desna ruka Komaka u pivovari je Ivan Bešlić, HSPov gradski vijećnik"

Stvarno mi nije jasno kako ovakve gluposti cirkuliraju među ljudima, kakomože Ivan Bešlić biti pravni savjetnik bilo kome kad je čovjek ekonomsit po struci i to Mr.sc.???

Inertia
Ukupno postova: 236
Post Postano: 27.03.2011. 12:46 
Naslov:  

alex os je napisao/la:
]koje institucije ?...tko je na čelu tih institucija ?...da li su Komakovi u nekoj vezi sa tim osobama ?...tko je njima dužan,a kome su oni ?....1000 pitanja,a niotkud odgovora......a Komak baš zrači poštenjem Twisted Evil ali ko smo mi da sudimo uglednim osječkim poduzetnicima.....

To za institucije sam napisao ironično znajući da je to najčešći način izbjegavanja davanja odgovora baš na ova pitanja koja si ti postavio. Wink

toniparson
Ukupno postova: 14
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.03.2011. 8:42 
Naslov:  

Yoanna 35 opet se miješaš gdje netreba, kažeš da nisi u pivovari a kobajagi sve znaš o njoj
Bolje se makni i nekomentiraj više
Dosta tvojih nebuloza

Skoči u forum: