Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Mladi Osijeka postavili plakat 'Osijek is with people of Japan'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.03.2011. 12:50 
Naslov:  Mladi Osijeka postavili plakat 'Osijek is with people of Japan'
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mladi Osijeka, ekipa okupljena kao vaninstitucionalna građanska inicijativa, postavili su danas u plakat s natpisom 'Osijek is with people of Japan', s idejom da se u njegovom podnožju zapale svijeće za žrtve potresa, tsunamija i nuklearne tragedije u Japanu.

Grafit kombinira elemente državne zastave Japana, a crveni krug, koji
na zastavi simbolizira izlazeće Sunce, tekst okružuje u obliku oka.

Plakat je postavljen na zidu u Svačićevoj ulici, u blizini novog kampusa.

Nastradalima u Japanu možete pomoći i donacijom Hrvatskom Crvenom križu koji će sredstva uputiti kao potporu humanitarnom djelovanju Japanskog Crvenog križa. Pomoći možete:
* uplatom na žiro račun Hrvatskog Crvenog križa broj 2340009-1511555516 poziv na broj odobrenja 02
* pozivom na donatorski telefon: broj 060 90 11 (6,15 kn, PDV uključen)
* ili on-line donacijom

Više informacija uskoro...

Foto: Simfonija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
-xoxo-

Ukupno postova: 102
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.03.2011. 13:49 
Naslov:  

samo ne uplacujte nista preko naseg crvenog kriza...to ce zavrsiti u krivim rukama SIGURNO

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.03.2011. 13:52 
Naslov:  

-xoxo- je napisao/la :
samo ne uplacujte nista preko naseg crvenog kriza...to ce zavrsiti u krivim rukama SIGURNO

????

jel to ironija ? ili ?

ToniOsk

Ukupno postova: 407
Post Postano: 17.03.2011. 14:55 
Naslov:  

To je realnost.

Ukupno postova: 1500
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.03.2011. 15:17 
Naslov:  

Ingo je napisao/la:
-xoxo- je napisao/la :

????

jel to ironija ? ili ?

opće poznata stvar !

Post Postano: 17.03.2011. 17:03 
Naslov:  

Da,da realnost nazalost...mogao bi se crveni kriz od tih para ponoviti u jos neki skupocjeni auto koji je preko potreban..čemugod...fuj!

junfer&ca
Ukupno postova: 125
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2011. 7:38 
Naslov:  

Baš jučer čitam kod frizerke neki časopis "Objektiv" i vidim piše: EKSKLUZINO - ORGANIZIRANI KRIMINAL. Kad ono na četiri strane sve ljepo piše kako osječki Crveni križ nije nikakva udruga nego zapravo ortaci koji nemaju ni statut. Vide se i dvije velike fotografije Marka Đukića ispod toga di piše "organizirani kriminal" što i nije daleko od istine. U Glasu čitam za vikend kako se u Brodu gasi Crveni križ nakon 130 godina. Ova akcija oko Japana je za svaku pohvalu i najbolji primjer kako se iskorištavaju volonteri dok Marko Đukić sakriva plaću puno veću od gradonačelnika Bubala i vozi puno bolji auto od Bubala i zaposlio je puno više rodbine od Bubala.
Bubalo i mi poreski obveznici plaćamo a Đukić troši ... Ajd javite ko zna šta sve od imovine imaju ovi osječki viđeniji humanitarci poput Čikija i Đukića

Angelium

Ukupno postova: 874
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.03.2011. 9:21 
Naslov:  

A evo javio se čika Zoki Š Very Happy - pa dugo te nije bilo. Već sam se polagano pitao gdje si...

Pitali se već ljudi po gradu gdje si. Neki se i zabrinuli da opet nisi zapeo u nekom od zatvora gdje su ti skinuli junf. Ili se to može skinuti samo jednom ? Ne znam nisam nikada se predstavljao kao žena, to je ipak tvoje područje Very Happy

Neka, neka, drago meni da si opet se pojavio, iskreno bilo je malo i dosadno bez tebe. Naravno jasno ti je da je onaj dio o zabrinutosti ljudi za tebe bio samo sarkazam ?

Nego kako sudovi? Čujem počeo gubiti nešto, napustili te stari jataci kako kažu... E prijatelju moj teška su vremena...

P.S. - prijatelju je također sarkazam jel Very Happy

-xoxo-

Post Postano: 18.03.2011. 12:16 
Naslov:  

Angelium a da ti to nacrtas nama kad vec toliko pojasnjavas sta si htio reci?
I to je sarkazam JEL...

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 18.03.2011. 15:05 
Naslov:  

Naravno,molitvama i dobrim zeljamfa pomoci cemo vishe od tamo nekakvog crvenog kriza ili dojtora bez granica; ipak, ciko ce s neba odma spasiti (pravovjerne) japance, cim se jedav posteni rvat pomoli...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
rockeros

Ukupno postova: 661
Post Postano: 19.03.2011. 3:52 
Naslov:  

Angelium je napisao/la:
A evo javio se čika Zoki Š Very Happy - pa dugo te nije bilo. Već sam se polagano pitao gdje si...

Pitali se već ljudi po gradu gdje si. Neki se i zabrinuli da opet nisi zapeo u nekom od zatvora gdje su ti skinuli junf. Ili se to može skinuti samo jednom ? Ne znam nisam nikada se predstavljao kao žena, to je ipak tvoje područje Very Happy

Neka, neka, drago meni da si opet se pojavio, iskreno bilo je malo i dosadno bez tebe. Naravno jasno ti je da je onaj dio o zabrinutosti ljudi za tebe bio samo sarkazam ?

Nego kako sudovi? Čujem počeo gubiti nešto, napustili te stari jataci kako kažu... E prijatelju moj teška su vremena...

P.S. - prijatelju je također sarkazam jel Very Happy

opet offtopic ovaj forum sttvarno nema administratore

Skoči u forum: