Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Klub knjižare Nova : Tribina "Kontam lega, zipa, gdje mi je ekipa“

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69879
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.02.2011. 15:00 
Naslov:  Klub knjižare Nova : Tribina "Kontam lega, zipa, gdje mi je ekipa“
25.02.2011. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

25. veljače 2011. u Klubu knjižare Nova će se održati tribina "Kontam lega, zipa, gdje mi je ekipa“ na temu - imaju li Slavonci/Osječani svoj lobi s početkom u 11:00 sati.

Lobiranje

Skriveno: 
Lobiranje (engleski: lobby) je izraz koji, u najširem smislu, označava aktivnosti kojima se neka skupina nastoji uvjeriti da prihvati određenu politiku ili način življenja i djelovanja.
Naziv za pojedince i grupe kojima je zajedničko lobiranje za isti cilj se nazivaju lobi.

U užem smislu lobiranje znači profesionalnu aktivnost usmjerenu u cilju utjecaja na državne organe, najčešće parlament i druga zakonodavna tijela, gospodarske, klulturne i medijske subjekte, a osobe koje se, profesionalno bave tim poslom se nazivaju lobistima.

Kako se na ovim prostorima sve „vrti“ oko politike i političkih odluka koje se donose u Zagrebu, nastaju tenzije u manjim sredinama gdje se postavlja pitanje – jesmo li zaboravljeni.

Osječani su dobro raspoređeni na ključnim pozicijama u Zagebu, ali se u samom gradu stječe dojam da je Osijek postao grad slučaj kojemu nema pomoći – zašto, ako smo dobro strateški raspoređeni?

Goste tribine podjelili smo u dva dijela – Osječani u Osijeku i Osječani u Zagrebu, a o tim će relacijama govoriti:

g.Goran Flauder
gđa Ivana Šojat Kući
g. Ivan Vrdoljak

gđa. Vesna Škare Ožbolt
gđa Dubravka Crnojević - Carić
g. Nikola Kristić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: