U četvrtak, 23. prosinca 2010. godine, s početkom u 21:00 h, u hotelu 'Central', održat će se humanitarna zabava čiji je prihod namijenjen Udruzi roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti „Moje dijete“ iz Osijeka.
Na zabavi će nastupati glazbeni sastav „Lavine“, a bit će osigurani i drugi atraktivni programi.
Udruga roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti „Moje dijete“ u Osijeku djeluje od 2004. godine. Pomažu u liječenju djece i pružaju psihološku pomoć oboljeloj djeci i njihovim roditeljima. Osigurali su, uz pomoć Grada Zagreba“, stan u Zagrebu u kojem djeca i roditelji borave za vrijeme liječenja i terapija, a provode i projekt psihološke pomoći „Budi tu i ohrabri me“, koji podupire Osječko-baranjska županija.
Dopredsjednica Udruge Sonja Lacković-Kučinac kaže kako svim silama nastoje pomoći obiteljima da prebrode najteže trenutke. Na žalost, ove 2010. godine petero je djece umrlo, što je najtužnija statistika u posljednjih nekoliko godina.
Udruga svojim radom pokušava oboljeloj djeci i njihovim obiteljima barem malo olakšati teške trenutke s kojima se suočavaju. Sve to, naravno, iziskuje velika financijska sredstva koja u današnje vrijeme sve teže osiguravamo. Molimo Vas da kupnjom ulaznica koje se prodaju po simboličnoj cijeni od 20 kn, pomognete u pri liječenju teško bolesne djece i da barem dijelom pomognete obiteljima kojima je to najpotrebnije.
Mnoga se poduzeća u ovim teškim vremenima odlučuju radije na donacije umjesto na skupe domjenke povodom Božićnih blagdana. Budite i Vi među njima.
Ulaznice se mogu kupiti u Turističkoj zajednici grada Osijeka, u hotelu Central, Caffe baru Magis, te Caffe baru Dvorac. |