Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Centar za poduzetništvo: Besplatno predavanje o HACCP-u

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.11.2010. 19:19 
Naslov:  Centar za poduzetništvo: Besplatno predavanje o HACCP-u
22.11.2010. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Imate li HACCP – sustav sigurnosti hrane i vode za piće?

Centar za poduzetništvo Osijek u suradnji s konzultantskom tvrtkom Pelikan Consult organizira besplatno predavanje o HACCP-u.

Predavanje će se održati u ponedjeljak 22. studenog 2010. godine, u vremenu od 12:00 – 14:30 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo Osijek, J. J. Strossmayera 341.
Informacije i prijave na 0800 345 345 ili [email protected] .

Prijavnica

Predavanje je namijenjeno svim poslovnim subjektima koji su u kontaktu s hranom te su u obvezi uvođenja HACCP sustava. Prema Zakonu o hrani (NN 46/07) čl. 51 svi poslovni subjekti koji proizvode i/ili prodaju hranu dužni su uvesti HACCP sustav u svoje poslovanje.

Cilj seminara je upoznati polaznike sa zakonskom regulativom oko uvođenja HACCP sustava u poslovanje te praktična primjena istog.

HACCP_PelikanConsult_10-2010.doc
 Opis:
Prijavnica

Skini
 Datoteka:  HACCP_PelikanConsult_10-2010.doc
 Veličina:  94 KB
 Skinuto:  48 put(a)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.11.2010. 9:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koliko sam ja čula, a ako se netko bolje razumije neka me ispravi, implementiranje haccapa u najobičniji obrt (pekare,gostione) košta oko 30 tis.kn, tj. toliko košta tečaj koji ljudi moraju završiti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: