[09.11.2010. 15:40] Kako doznajemo od agencije ''Golf'', koordinatora eventa ''Đorđe Balašević & Panonska mornarica"' za Osijek, sve ulaznice za ovaj event su rasprodane!
U sjedište organizatora, tvrtke Thorax Promotion, došla je informacija kako su se ulaznice za koncert i za premijeru filma rasprodale u rekordnom roku, za svega nekoliko sati, što se doista ne pamti. Da za koncert Balaševića i film vlada ogromno zanimanje bilo je jasno i po rekordnom učešću korisnika u Facebook shareanju, Facebook eventu i po rekordnom broju prijava u nagradnoj igri - preko 3800 zaprimljenih prijava.
Thorax Promotion i agencija Golf se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog događaja, a ponajviše publici te vas izvješćuje kako će se u narednih nekoliko dana razmotriti mogućnost realizacije još jednog termina u Osijeku, kako bi svi oni koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati svoje ulaznice ipak mogli posvjedočiti ovom spektaklu. O svim detaljima ćete biti pravodobno izvješteni putem portala Osijek031.com.
Prvi objavljujemo službene informacije o ulaznicama za koncert 'Đorđe Balašević i Panonska mornarica', koji će se održati 28. studenog 2010. u dvorani Gradski vrt te za slavonsku premijeru filma "Kao rani mraz" koja će se na istom mjestu održati dan ranije - 27. studenog 2010. kreću u prodaju u utorak, 9. studenog 2010.
Cijena ulaznica za "Kao rani mraz": 80 kn
Cijena ulaznica za koncert Đorđe Balašević i Panonska mornarica: 160 kn
Nagradna igra
Osijek031.com poklanja 3x1 ulaznicu za film 'Kao rani mraz' i 3x1 ulaznicu za koncert, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:
Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Premijera filma "Kao rani mraz" Vedran Juroš
Martina Ivanković
Andrej Dorić
Koncert Tatjana Đurita
Ivana Ujlakoš
Petar Novoselac
Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!
Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!
Dobitnike ćemo objaviti 08. studenog 2010. u 23:50. Internet prodaja putem web stranice Eventim.hr kreće točno u ponoć 9. studenog 2010., dok prodaja na prodajnim mjestima kreće isti dan u 8:00h. Više informacija o ulaznicama: Đorđe Balašević i Kao rani mraz: cijena ulaznice + prodajna mjesta
Ulaznice možete kupiti online preko sustava Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima u Osijeku:
Skriveno:
Megamuzika
Ulica J. Veovića 1
31000 , Osijek
031 200 768
Cetratour
Ružina 16
31000 , Osijek
031 372 920
Dancing Bear
Trg Ante Starčevića
31000 , Osijek
031 203320
[email protected]
Interspar - centar
Ulica Sv. Leopolda B. Mandića 7
31000 , Osijek
031/495-200
Interspar
Svilajska 36
31000 , Osijek
031/227-178
Cross DVD
I. Tijardovića 1c
31000 , Osijek
031/508-888
Video Centar
Trg slobode 15
31000 , Osijek
031 497 560
+
TZ Grada Osijeka
Glas Slavonije
Caffe bar Pit line
Kavana Capuccino
TZ Beli Manastir
TZ Donji Miholjac
Cafe bar Saloon, Đakovo
Hotel Park, Nasice
Marabu bar, Vinkovci
Rođendaonica Madagaskar, Vukovar
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
jemro je napisao/la:
Cijena koncerta nije skupa dok je film previše. Nekoliko tisuća ljudi gleda film i svi viču : šššššššššššš!!!!! Ludnica....
vjerujem da će za film biti prodavano znatno manje ulaznica nego za koncert, a nadam se da će ponoviti ambijent kakav je bio u opatiji, s improviziranim kukuruzištem i s kokicama i bombonima u prigodnoj ambalaži. naravno, dvorana nije opatijska ljetna pozornica, pa neće moći ponoviti zvijezdu padalicu tijekom filma, ali mislim da to zapravo i nije bilo uključeno u tih 80 kn...
što se tiče ššššššššššššššš-a, svi su film gledali skoro bez riječi, tako da to ne bi trebalo biti problem.
joj taj balašević, jedva čekam da dođe i kaže, dobro veče dame i gospodo
što se tiče nagradne igre, ne znam baš koliko se isplati čekati ju.nekako mi miriši da će ulaznice puknuti ne baš u utorak odmah ali do petka dajem vremena, a sad čekati igru pa ne dobiti na njoj šta onda....e onda banana, ništa od koncerta
ja na ulaznicu nagrecala ni sama ne znam odakle i u utorak odmah po kartu
b0o je napisao/la:
po ulaznicu odmah u utorak
nema tu nagradna igra ovo ono.. maler sam za takve stvari XD
Rezultati nagradne igre će biti objavljeni PRIJE početka prodaje ulaznica, tako da se isplati pokušati osvojiti ulaznicu, a ako se i ne osvoji - ostaje mogućnost kupovine ulaznice.