Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70837 Spol:  Nebitno
|
Od 21. do 23. listopada 2010. (četvrtak-subota) u night baru Cadillac održava se CCR Party, tj. Cadillac Comeback Revival Party!
Novi managament, novi eventi, nove vibracije! U duhu starog Kadoša, ali u novom ruhu predstavljamo vam tri dana dobre zabave.
Četvrtak je rezerviran za nešto modernije zvukove hip-hopa i breakbeata. Nastupaju mladi osječki raperi Gentlmen's League. Nakon njih nastavljamo u ritmu breakbeata, a za DJ pultom su back2back Crazy Bros: DJ Sheepatz i DJ Domba Deluxe.
U petak vas očekuju zvukovi starog dobrog rock 'n' rolla, a za štimung se brinu DJ DRock i DJ Johnny Easy.
A nakon disc jockeya stiže subota, kada vas očekuje live rock svirka jednog odličnog mladog osječkog banda, višedimenzionalnog imena "3D". "3D" su jedan mladi rock band u usponu, a posebno je zanimljiva činjenica da s njima nastupa i violinistica.
Od cuge na akciji sva velika piva 10 kn te Burn + 2 vodke samo 20 kn!
Medijski pokrovitelj: Osijek031.com
Sponzorirani članak |
|
|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
jupi!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Zar nije Cadillac bio poznat upravo po tome što se puštao ROCK, a ne hip-hop i sl.? Pročitavši naslov, mislila sam da se vraća u svoje "prvobitno stanje" - ajmo to tako nazvati. Kad sam vidjela najavu... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
DarkMan
Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Zar je bitno rock,hip hop,RnB mislim da je bitno da se ljulja!!!!!!! |
|
_________________ Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience!!!!!!! |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
ošini po prašini |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
Stella1989
|
Zar je bitno rock,hip hop,RnB mislim da je bitno da se ljulja!!!!!!!
|
Pa najavljuju veliki comeback, ponovno buđenje, ovo-ono...a ima svega više nego rocka. Dok je prije Cadillac bio poznat upravo po rocku, pa sam tamo nekad išla. Samo sam primijetila...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
petak i subota rock
na ono stanje kad su puštali 26 pjesama svake subote, nekad i petka i četvrta, ponovo i ponovo i ponovo i ponovo i ponovo i... (mislim da si skužila dosad već) |
|
 |
Stella1989
|
petak i subota rock
na ono stanje kad su puštali 26 pjesama svake subote, nekad i petka i četvrta, ponovo i ponovo i ponovo i ponovo i ponovo i... (mislim da si skužila dosad već)
|
Jasno sam napisala ono što sam mislila - da će opet biti rck kaf...a ne ova mješavina svega i svačega...slušam ja i hip-hop, ali kad god si nekome znao reći Cadillac - zna se koja se mjuza puštala tamo.  |
|
|
|
 |
set96
Ukupno postova: 148 Spol:  Muško
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
pa da, jasno si pljucnila na:
ONTOPIC:
super vijest, vraća uspomene, stvorit će se nove
oće bit crnog osječkog, sad kad je već u novom ruhu? |
|
 |
Stella1989
|
[quote="exHOP3on"]
pa da, jasno si pljucnila na:
Nisam ja pljucnila ni na što! Samo sam primjetila da se ne vraća na rock, rock i samo rock.  |
|
|
|
 |
set96
Ukupno postova: 148 Spol:  Muško
|
e da hoće biti osječko ili neko od piva zagrebačke pivovare: recimo Staropramen ili pšenično? Do sada je bio samo Karlovačko koje mi se baš ne sviđa...... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
Zar je bitno rock,hip hop,RnB mislim da je bitno da se ljulja!!!!!!!
|
Pa najavljuju veliki comeback, ponovno buđenje, ovo-ono...a ima svega više nego rocka. Dok je prije Cadillac bio poznat upravo po rocku, pa sam tamo nekad išla. Samo sam primijetila...
|
eh da... nekad sam i ja tamo išla, puuuuno... i ja sam primijetila da najavljuju druge žanrove, a mislim da to nije baš potrebno... bolje da bude rock caffe kao što je i bio nekada
a uspomene..... uf. |
|
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
vidimo se tamo, nadam se samo da se nece sve opet vratiti na puštanje jedno te istih pjesama svaki dan... |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Cadillac je bio i ostat će prvenstveno rock bar. Ako nisi primjetila samo jedno veče je rezervirano za nešto malo drugačiju glazbu. Comeback se radi u smislu duha i dobre zabave koja je nekad prije tamo obitavala. Naravno da se neke stvari moraju promijeniti. Ljudi su željni novih playlista. Mislim da malo urbane glazbe neće škoditi pa makar to bila i elektronska.
Pa eto da najavim i neke od stvari koje vas očekuju ubuduće. Dakle osim povremenih gostovanja elektronskih majstora, pripremamo i UFO stage koji će se održavat minimalno jednom mjesečno. Unplugged koncerti već afirmiranih izvođača. Program partya ponedjeljkom prigodnog imena Monday Madness...
I još puno toga da sad ne odamo sve tajne, očekuje vas u Cadillac baru.
A što se tiče piva u ponudi će biti sva piva hrvatskih proizvođača. Dakle i Osječko i Osječko Crno također.
See ya!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|