Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
 Od četvrtka do subote, 07.-09. listopada 2010. godine, u cafe baru Excalibur održava se Studentska Groznica Party!
Stigla je i nova studentska godina te da krenete u nju što opušteniji, Excalibur Bar je priredio trodnevni party sa super povoljnim cijenama cuge i kao i uvijek dobrom mjuzom.
Pa vas tako očekuje točeno Osječko Crno ili Svijetlo od pola litre samo 9 kn te Vodka - Power Horse (energetski napitak) samo 9 kn!!!
sponzorirani članak |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Ono jedva da je 4 deci točenog piva u Excaliburu, a ne pola litre... |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
hehe... uvijek mora netko biti nezadovoljan...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
|
hehe... uvijek mora netko biti nezadovoljan...
|
Nije stvar u nezadovoljstvu, već u tom da ne volim da me prave budalom. Kad sam vidio da mi stalno donose ono pivo u kojem ima deci pjene, došlo mi da kažem. Ali da sam rekao, onda bih ja bio bezobrazan. Nema frke, platit ću ja i 12 kn za pola litre crnog Osječkog, ali da dobijem pola litre, a ne 4 deci. |
|
|
|
|
 |
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
zato i je na akciji.. ako ti ne paše možeš uvijek uzet flašu.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
 |
|
Ako je na akciji, onda to ne znači da ti mogu prodavati 4 deci kao pola litre. Bude i u drugim kafovima akcija pa prodaju onoliko koliko i službeno piše. Očito je netko zamijenio pojam akcije i pojam varanja mušterija. Neka onda napišu - 4 deci 9 kn. Ne volim kad me prave budalom. |
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Men bilo dobro... bitno da se pije... a i da sačekaš da se pjena slegne dobio bi još minimalno pol deci piva, tak da... |
|
|
 |
cane
|
To ti je zavjera masona...lol
Lijepo ti čovjek napisao, sačekaj da se pjena slegne. I na oktoberfestu imaš pjene u pivu jer se točeno pivo tako toči. I nitko te nije prevario.  |
Opis: |
|
Veličina: |
47.15 KB |
Pogledano: |
50 put(a) |

|
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nema više paulanera salvatora.  |
|
|
|
|
 |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Bit će uskoro... Čeka se pošiljka...
Nitko nikoga ne pravi budalom. Drugi put pusti da se pjena slegne i pogledaj gdje je mjera na krigli za pola litre pa ćeš vidjeti.  |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
 |
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol:  Muško
|
uz svo duzno postovanje i uzimajuci u obzir i mjere na krigli, kojih btw na nekima i nema, pjene je previse... |
|
 |
dzmaic Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
uz duzno postovanje, reci konobaru ili konobarici da neces pivo sa pjenom pa ga ni neces dobiti...i nije 4 deci neko pola litre ponesi si mjeru od kuce pa izmjeri koliko dobijes piva |
|
|
|
|
 |
seka Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
meni je super tamo. meni je tamo baš odlično. meni je pivo fino  |
|
|
|
|
 |
|
Pričekao da se pjena slegne, ništa nije pomoglo. A znam koliko je pola litre (dugogodišnje iskustvo  ), pa sam poprilično siguran da ono nije pola litre piva što dobijem - u nekim kafićima u takvim kriglama dobijem piva praktički do vrha (ne vjerujem da daju više). A vidim da tu neki izazivaju da se provjeri mjera - samo izazivajte, pa kad ja donesem maminu posudu iz kuhinje s mjerom od pola litre  ... A baš ću provjeriti ima li mjera za pola litre na krigli... |
|
|
|
|
 |
cane
|
A jesi zapeo brate. Donesi pa ćemo mjeriti...hahaha |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|