Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Likovni natječaj "Nacrtaj mi Francusku"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70471
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.09.2010. 15:06 
Naslov:  Likovni natječaj "Nacrtaj mi Francusku"
17.09.2010. 15:05
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U suradnji s Veleposlanstvom Francuske u Republici Hrvatskoj, Francuska Alijansa Osijek organizira likovni natječaj za djecu pod nazivom „Nacrtaj mi Francusku“.
 Zadanu temu treba likovno obraditi prema saznanjima, idejama i pojmovima koje učenici imaju o Francuskoj, njenoj kulturi, jeziku, povijesti, njenim simbolima...

Likovni natječaj otvoren je do 17. rujna 2010., godine a namijenjen je svim učenicima od 1. do 8. razreda osnovnih škola Grada Osijeka

Svi nagrađeni radovi biti će izloženi u Francuskoj Alijansi Osijek i u Veleposlanstvu Francuske u Zagrebu a najbolje ocjenjen rad biti će tiskan u obliku promotivne naljepnice Francuske Alijanse Osijek.

Također Vas obavještavamo da će se upisi na tečaj francuskog za sve dobne skupine i sve razine znanja održavati od 6. rujna do 1. listopada. Tom prigodom, od 6. do 10. rujna organiziramo tjedan otvorenih vrata tijekom kojeg svi zainteresirani građani mogu bez prethodne najave posjetiti Francusku Alijansu Osijek u sljedećim terminima:
Od ponedjeljka 6. do petka 10. rujna od 10 do 12 sati i od 17 do 19 sati

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: