Slažem se - admine bacaj ovo u onu našu nema to što ovdje tražiti
Evo redom ću ti i odgovoriti -
1. Istina bio sam član hdssb-a i punili su mi glavu svime i svačim, no što ćeš bio mlad i naivan

- vjerovao da su sveovo što danas znam laži i bla bla bla, kad su zapalili hrvatsku trobojnicu (pa makar bilo na njoj i HDZ-ov logo, opet je to trobojnica) postalomi je savršeno jasno što su i tko ti hdssb-ovci, e tu još kad dodamo da sam tada saznao prvi puta što je recimo, Šišljagić i činjenicu da se otvoreno lagalo na sastancima za što je nevjerojatno lako utvrditi da je laž, eto puklo mi. No priznajem, moj gijeh, moj preveliki grijeh, bio sam njihov član
2. Svima je teško i svi se bore, ali je činjenica da bi Osijeku bilo jednostavno proći kroz recesiju da NETKO nije dopustio pljačku slavonske privrede, a svi znamo tko je tada bio na vlasti i tko je držao sve konce. I tobaš i nije istina da su većina tvrtki bila predodređene za propast. Jer da se malo raspitaš bilo bi ti jasno kako je jedan IPK isključivo putem politike propao i došao do te razine da ga može kupiti lokalni moćnik. A sjetimo se samo što je sve IPK imao pod sobom. Samo da se taj kombinat spasio zamisli koliko bi to biloradnih mjesta...
3. Nisam skreuo s teme - da država je sima uzela pa tako i meni osobno, ali je činjenica da se lokalni šerifi ponašaju kao da recesije nema pa kakva je to poruka javnosti? Vi ćete pljuvati po drugima a dva milijuna se troše na poklone Marka Bagarića. Istodobno nema se milijun za vatrogasce il i2,5za vrtiće. To je činjenica!
4. Nije laž - studenti (ne znam da li svi) nisu primili plaću od 1. mjeseca. Možeš provjeriti ako ne vjeruješ.
5. Pa eto ja ti opet ponavljam - da bio sam u HDSSB-u - moj grijeh moj preveliki grijeh

- a čujjasno da svatko ima sebi podobne medije ali mi ovjde ne pričamo o podobnom mediju, mi ovjde pričamo o mediju koji do dan danas postoji ISKLJUČIVO zato što se novcem poreznih obveznika financiraju rekame u milijunskim iznosima. Osim ako mi ti ne želiš reći da tržišno gledano sasvim je opravdano da jedan, recimo, Vodovod da plaćenu rekmu na jedan STV koji čak signala nema ni u cijeloj našoj županiji, za tu reklamu plati masne novce i ta reklama bude, pazi sad, na engleskom XD !! - ja sam siguran da bakice iz Spišić bBukovice ili Donje Motičine jedva čekaju da im jedan Novoselić za milijunčić kuna tetura po TV-u i to na engleskom

- isto tako valjda se očekuje da se BBC nakon Večernji vijesti na pola sata prebaci na kanal STV-a pa valjda trebaju reklame na engleskom. Daj molim te, Glas i STV opstaju isključivo političkom voljom, koje će nestati čim ode ova vlast a kad dođe bilo koja druga, bilo koja... Da to nije tako, da su te reklame opravdane ili da imaju cilj bilo što drugo osim legalno financiranje hdssb-tv-a onda bi te iste reklame išle i na OSTV-u i na VTV-u i na svim drugim lokalnim tv-ima. Nemoj pričat svašta.