Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 71255 Spol:  Nebitno
|
 Najam jednog od trideset gradskih bicikala predanih na korištenje Gradskom savezu za sportsku rekreaciju tjedno zatraži 10-ak sugrađana ili turista, saznajemo iz Saveza. Prema riječima Zorana Pupovca iz GSSR-a interesom građana su zadovoljni, a naplatom dnevnog najma od 25 kuna pokrivaju se troškovi redovnog servisiranja bicikala.
- "Cijena je simbolična, a za tih 25 kuna sugrađani dobiju kvalitetan, uredan, održavan i servisiran bicikl kojim pouzdano mogu krenuti i na rekreativne vožnje zahtjevnijim stazama. Drago nam je što postoji interes, a baš smo prošlog vikenda imali i grupu turista iz Turske koji su unajmili bicikle te s njih razgledali grad i okolicu" - kaže Pupovac.
Inače, oni koji nemaju svoj bicikl mogu ga dobiti besplatno kada se organiziraju biciklijade. Iduća će se, kažu u Savezu, održati u kolovozu.
- "Zadovoljni smo odnosom građana prema biciklima koje vraćaju bez oštećenja, a iznimno rijetko dogodi se da pukne guma. Ovih 30 bicikala za sada se pokazalo kao idealna brojka i nema potrebe za kupnjom novih" - dodaje.
Zainteresirani za najam bicikla trebaju se javiti u Gradski savez za sportsku rekreaciju, Istarska 1 ili na 208-135.
Autor: Ivan Sekol/Glas-Slavonije.hr |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Zainteresirani za najam bicikla trebaju se javiti u Gradski savez za sportsku rekreaciju, Istarska 1 ili na 208-135.
Autor: Ivan Sekol/Glas-Slavonije.hr
|
meni ovo zvuci vrlo neprakticno ... zar ne bi gradski bicikli trebali biti u centru grada ? recimo na trgu a starcevica ?? ... kraj turisticke zajednice ? |
|
|
|
|
 |
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol:  Žensko
|
gdje se nalazi taj Savez...? |
|
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh... |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
a dobro...nije baš prakticno...al barem ce turisti koji požele provozati bicikli...malo propješaciti do Istarske...
uostalom....bitna je ponuda...a sve ostalo nije problem  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
gdje se nalazi taj Savez...?
|
srednjika...ona plava ustanova |
|
|
|
|
 |
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol:  Žensko
|
hvala!
to je onda pristupacno turistima, jer ih ionako autobusi iskrcaju u tvrdji |
|
|
|
|
 |
spin. Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
Citat:
Inače, oni koji nemaju svoj bicikl mogu ga dobiti besplatno kada se organiziraju biciklijade. Iduća će se, kažu u Savezu, održati u kolovozu.
|
Inače oni koji nemaju svoj bicikli, a žele ga kupiti za jeftine pare, neka se obrate izvjesnom Emili(j)u iz Čeminca. A možda se nađe i kakve druge jefine robe. |
|
|
|
|
 |
spin. Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
Taxi Cameo za jeftine pare prevozi sve. 'Oćeš lopove ili turiste njima svejedno.
Organi ništa ne vide niti išta čuju, a i slabo povezuju. |
|
|
|
|
 |
Imagio Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
jer ovo samo meni zvuci na neki ciganluk, kupnja ukradenih bicikala? |
|
|
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Autor: Ivan Sekol/Glas-Slavonije.hr
|
meni ovo zvuci vrlo neprakticno ... zar ne bi gradski bicikli trebali biti u centru grada ? recimo na trgu a starcevica ?? ... kraj turisticke zajednice ?
|
savez i hoteli su povezani ... tako da je to dogovoreno ... turisti ne moraju sami tražiti ...
osim toga, bicikli su prvotno namijenjeni građanima, a ne turistima ... |
|
|
|
|
 |
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:  Muško
|
Stvarno se iznenadim ljudskom inteligencijom i domišljatošću
Radno vrijeme za unajmiti bicikl je radnim danom od 9 do 13 sati (znači, samo pon - pet) !!!
Bravo!  |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Vikendom i poslijepodnevima self service  |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
Mr. Seal
Ukupno postova: 107 Lokacija: DGO Spol:  Muško
|
Ma postaje bolje  na godišnjem su već skoro mjesec dana (do 23.08.)
Ali moram napomenuti da je svejedno moguće doći do bicikala, samo se prethodno najavi na broj telefona i sve se riješi  |
|
|
|
|
 |
 |
|