Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vukovar: Bistrina biciklijada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70458
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2010. 15:22 
Naslov:  Vukovar: Bistrina biciklijada
19.06.2010. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 19. lipnja 2010. godine, s početkom u 11 sati, u Vukovaru (Trg Republike Hrvatske) održat će se Bistrina biciklijada, pod nazivom 'Kroz Vukovar na pedali'.

Za sve posjetitelje pripremamo bogat zabavno-glazbeni program s nagradnim igrama pod voditeljskom palicom Marija Valentića, a novinari će u natjecanju u brzom ispijanju Bistre imati priliku osvojiti vrijednu nagradu - Bistrin bicikl!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.06.2010. 15:27 
Naslov:  

Redakcija 031 je napisao/la:
... a novinari će u natjecanju u brzom ispijanju Bistre imati priliku osvojiti vrijednu nagradu - Bistrin bicikl!

Samo novinari? Zašto oni? Jesu po nečemu posebni od nas ostalih NEpiskarala ili? Wink

Ukupno postova: 2887
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.06.2010. 15:59 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
... a novinari će u natjecanju u brzom ispijanju Bistre imati priliku osvojiti vrijednu nagradu - Bistrin bicikl!

Samo novinari? Zašto oni? Jesu po nečemu posebni od nas ostalih NEpiskarala ili? Wink

To i mene zanima...

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
Stella1989

Post Postano: 15.06.2010. 16:18 
Naslov:  

[quote="zeros";p="314302"]
To i mene zanima...

Mislim, smiješno mi izgleda: "Novinari će moći osvojiti bicikl..." Što će njima bajk? Ljudi će se vozikat do Vukovara, a novinari odnijet bajk?

To je k'o da kažu: "Održat će se sjednica Vlade, na kojoj ćete moći prisustvovati, a političari će biti u igri za osvajanje stana..." osijek031.com smile

Ukupno postova: 818
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 15.06.2010. 20:50 
Naslov:  

[quote="Stella1989"]
zeros je napisao/la :
To i mene zanima...

Mislim, smiješno mi izgleda: "Novinari će moći osvojiti bicikl..." Što će njima bajk? Ljudi će se vozikat do Vukovara, a novinari odnijet bajk?

To je k'o da kažu: "Održat će se sjednica Vlade, na kojoj ćete moći prisustvovati, a političari će biti u igri za osvajanje stana..." osijek031.com smile

Šta će tebi mozak kada ga ne koristiš?
Nisi primijetila da će biti nagradne igre i za ostale posjetitelje?

Za sve posjetitelje pripremamo bogat zabavno-glazbeni program s nagradnim igrama...

Stella1989

Post Postano: 15.06.2010. 23:43 
Naslov:  

E Dylane...odlepršaj...ne znaš ništa pametno reći i onda se uvijek kačiš za moje postove. Ako imaš nekih problema ili mi imaš nešto reći, predstavi se, a nemoj me tu gnjaviti. Ali sumnjam ja da ćeš ti reći tko si zapravo...već ćeš se nastaviti skrivati iza svog mutavog nicka...

Skoči u forum: