Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
U Osijeku od 26. svibnja do 06. lipnja 2010. gostuje cirkus Apollo. Predstave su radnim danom u 19:30, a subotom/nedjeljom u 17:00 i 19:30.
Cijene ulaznica [cijene variraju ovisno o poziciji]:
- djeca do 3 godine: besplatno
- djeca 3-10 godina i umirovljenici: od 50 do 70kn
- odrasli: od 70 do 90kn
- obiteljska ulaznica: 4 osobe 200/220kn
Blagajna je otvorena od 10:00 do 12:00 i 1 sat prije predstave
Info telefon: 099 575 05 98 |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
cajkana Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
jel netko bio
isplati li se ići |
|
|
|
|
 |
jeeej Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Mene isto zanimaju dojmovi pa molim nekoga tko je bio ili će tek ići da ih podijeli s nama.  I zanima me imaju li divlje životinje tipa slonovi, lavovi i sl. jer sam čitala da ih u Varaždinu nije bilo jer tamo postoji zabrana nastupa s divljim životinjama?
Hvala |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
AFAIK, zabrana nastupa zivotinja postoji u cijeloj RH. Mozda su ovdje zivotinje samo izlozene - svojevrsni zoo. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
noname Ukupno postova: 204 Spol:  Nebitno
|
bio sam ja, nema zivotinja ali je zanimljiva predstava traje dva sata, imaju i djeca i odrasli sta za vidit |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
nema slonova? al su dresirali malu djecu da skaču kroz vatreni prsten? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Inspektor Maska Ukupno postova: 134 Lokacija: Kamufliran Spol:  Muško
|
nema slonova? al su dresirali malu djecu da skaču kroz vatreni prsten?
|
E bravo! Sad su se pametnjakovići sjetili da bi se mogli pravit fini zaštitom životinja, al ajmo djecu mučit. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
nisma ja bio..samo se pitam..ako nema životinja..tko je u cirkusu onda.. valjda ljudi..ili? |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
noname Ukupno postova: 204 Spol:  Nebitno
|
hehe nisu djeca skakala ali odrasli jesu  |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
ok..ak nisu djeca..možda oni ljude od 4 godine vode pod odraslim.... ma neka se ljudi vesele... al kolko će oni nama platit? jebote čim su prešli granicu ušli su u najveći cirkus na svijetu |
|
|
|
 |
Mira66 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Cirkus se temelji na ljudskoj vještini i akrobacijama. Da, vjerojatno ovi odrasli koji sada izvode vratolomije to vježbaju od kada su djeca, ali sada djece nema na pozornici... |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
to je bas predivno..to klinsci sigurno slobodnom voljom... |
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
klinci žive u takvom svijetu i za njih je to potpuno normalno, takav je odgoj |
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
I ljudožderi misle da je sasvim normalno jest ljude i rasisti vjerojatno misle da je normalno ubijat osobe druge boje. To nije normalno  |
|
|
 |
audiworld

|
Hrvati su većinom siromašni...to je normalno...mi odrastamo u takvoj oklini..šta se bunimo..naravno da nije normalno..jebote ne smije slon trčat po pozornici ali djeca ili maloljetnici ili na koncu odrasli,koji su isto nekad bili djeca...jel..oni smiju |
|
|
|
 |
 |
|