Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker: akcija 'Naše ogledalo'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70855
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2010. 14:32 
Naslov:  Esseker: akcija 'Naše ogledalo'
15.05.2010. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prva aktivnost Udruge Palia-Centar u sklopu akcije "Naše ogledalo" bit će održana u subotu 15. svibnja 2010. u 11,00 sati u prizemlju Esseker centra u Osijeku.

U sklopu akcije "Naše ogledalo" nastupit će djeca Plesnog studija Shine koja će izvesti plesnu točku "Poljski makovi". Plesna točka temelji se na priči "Ogledalo" autorice Branke Kandić-Splavski, a glazbu je skladao VIS Zlatna mreža.

U programu će sudjelovati i Nikola Faller, umjetnički voditelj Udruge Slama koji će održati art-radionicu "Ne dam se!". Djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Ivana Štark izvest će plesnu točku "Limači smo mali mi". Svoju podršku dat će i mađioničar Saša Gerber koji će održati predstavu za djecu uz asistenciju djece iz DV Latica, a nastupit će i zbor Sićani slavuji Srednjoškoloskog đačkog doma iz Osijeka. Podršku akciji dat će i članice MK Legice.

Tijekom programa volonteri Palia-Centra Osijek prodavat će zaštitni simbol cijele akcije - makove od licitara, a dobiveni prihod namijenjen je daljnjem razvijanju programa u akciji "Naše ogledalo". Svi posjetitelji akcije svoju potporu ciljevima moći će dati potpisivanjem pisma namjere kojim će se dati podrška otvaranju Centra za palijativnu skrb u Osijeku.

Udruga Palia-Centar iz Osijeka predstavit će regionalnu akciju "Naše ogledalo" koja je dio nacionalne humanitarne akcije "Ostani uz mene", koja za cilj ima prikupljanje sredstava za opremanje prve ustanove za palijativnu skrb u Hrvatskoj. Akcija "Ostani uz mene" provodi se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i premijerke Jadranke Kosor.

Udruga Palia-Centar svojom akcijom "Naše ogledalo" želi mobilizirati sve strukture društva u gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji (lokalnu upravu, udruge, umjetnike, športaše, djecu, medicinsko osoblje, volontere, farmaceute, pacijente, gospodarstvenike, građane ), te ih udružiti u razvijanju svijesti i rješavanju zajedničkog problema – jako loše skrbi za teško bolesne i umiruće građane našega grada i regije.

Masovnost i zajedničko izražavanje želje za rješavanjem ovoga problema potaknuti će odgovorne strukture na akciju!

Zadnja promjena: Redakcija 031; 14.05.2010. 10:53; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dund0
Ukupno postova: 139
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2010. 8:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

promjena: koliko znam nije na trgu već u Eseeker centru

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: