Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječki ugostitelj prijetio službenici i gradonačelniku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 70844
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2010. 13:11 
Naslov:  Osječki ugostitelj prijetio službenici i gradonačelniku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Policija je jučer morala intervenirati u osječkoj Gradskoj upravi - Dalibor Brajdić, vlasnik "Coctail bara" vrijeđao je voditeljicu Odsjeka za gospodarenje poslovnim prostorima Željku Bučević i prijetio joj, a u svome ispadu, kažu svjedoci, nije štedio ni gradonačelnika Krešimira Bubala.

- Bila sam na svome radnom mjestu kada se u uredu pojavio Brajdić, počeo je galamiti, psovati i vrijeđati me. Ubrzo je došao kolega Zvonimir Lončarić, on je i dalje galamio, a ja sam pokušala zvati vratare, a zatim i policiju. Kolega ga je u međuvremenu izveo iz ureda, no on je i dalje psovao mene, gradonačelnika... vikao je da će sljedeći put zapaliti zgradu Gradske uprave. Opsovao mi je majku, a mene nazivao pogrdnim imenima, ne želim ponoviti kako me je vrijeđao - ispričala nam je Željka Bučević događaje od jučer oko 10.15 sati u Kuhačevoj 9.

Kaže kako je vjerojatni neposredni razlog Brajdićeva ispada činjenica da je Grad jučer želio očistiti dvorište nekadašnje "Vege", koje je u gradskom vlasništvu, a riječ je o prostoru na kojemu bi se uskoro trebalo održati nekoliko koncerata.

- Dvorište nikada nije imao u zakupu, premda je imao nelegalnu terasu, dodaje ona.

Korijen problema, međutim, je "Coctail bar" u Fakultetskoj ulici u Tvrđi - zbog neplaćanja zakupnine Grad je protiv Brajdića pokrenuo tužbu za iseljenje, te su isključene struja i voda.

- Nevjerojatno je to što si neki dozvoljavaju. Njemu ovo nije prvi put, uvijek je neugodan. Ne zaslužujem da na svome radnom mjestu doživljavam ovakve stvari, a tko zna što će on sljedeći put napraviti - dodaje Bučević, koja je, inače svjedok protiv Brajdića u sudskom postupku zbog pokušaja prijevare.

Na upit hoće li tužiti Brajdića, otkriva kako je gradski Upravni odjel za gospodarstvo već podnio kaznenu prijavu. Pokušali smo jučer telefonski kontaktirati i Brajdića, ali smo dobili samo poruku kako je korisnik nedostupan.

Intervenirala i policija

Edita Roterbauer, glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske, potvrdila nam je da je policija jučer intervenirala zbog incidenta u prostorijama Gradske uprave.

- Policijski djelatnici koji su nakon poziva izišli na intervenciju, uhitili su jednu mušku osobu i doveli je u policijske prostorije gdje će nad njom biti provedena kriminalistička obrada, rekla je Roterbauer.

Tekst: Mario Mihaljević/Glas-Slavonije.hr
Foto: Mirko.K

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 27.04.2010. 13:32 
Naslov:  

Sada bi valjda trebalo biti jasno gradonačelniku i gradskoj vlasti da tu rupčagu od ugostiteljstva treba hitno zatvoriti, a gradski prostor namjeniti nečemu mnogo civiliziranijem od narodnjačkog ili bilo kakvog drugog kluba.

Birtijaši su zavladali ovim gradom. Imamo birtiju gdje god nekom padne na pamet, pa i u gradskim prostorima, a očito je i da mnogi ne plaćaju niti najam. Osijek je grad s birtijom u Galeriji, Mekdonaldsom u HNK-u, narodnjačkim klubovima u staroj Tvrđi (za koju želimo da dođe pod zaštitu Unesco-a), i birtijaškom terasom na svakom uglu.

hulk
Ukupno postova: 42
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.04.2010. 13:43 
Naslov: Oooh ! Re: Osječki ugostitelj prijetio službenici i gradonačelniku

a sta si je cuvar na cevap otiso na iduci cosak ak je ovaj tako ladno useto unutra i radio kaos ???

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 27.04.2010. 14:11 
Naslov:  

To je kad se ideš pogađati na "majke mi"... umjesto čistog računa i duge ljubavi.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 27.04.2010. 14:21 
Naslov: Oooh ! Re: Osječki ugostitelj prijetio službenici i gradonačelniku

hulk je napisao/la :
a sta si je cuvar na cevap otiso na iduci cosak ak je ovaj tako ladno useto unutra i radio kaos ???

pa imas dole jednog cuvara i ak mu kazes di ides nece ti nista, mos ladno otici di god te volja Laughing Cool kolko puta sam ja dole bio nisu me ni pitali nist Very Happy

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 27.04.2010. 15:13 
Naslov:  

vjerujem da matori prdonja od čuvara jedino što radi je ujutro postavljanje onih čunjeva da rezervira parking mjesta, a taj sam sebe nebi znao obraniti.

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 27.04.2010. 15:56 
Naslov:  

Ma pustite čuvara na miru. Šta sad čovjek treba poginuti zbog koječijih neriješenih odnosa.!?

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 27.04.2010. 17:08 
Naslov:  

PEGY je napisao/la :
Ma pustite čuvara na miru. Šta sad čovjek treba poginuti zbog koječijih neriješenih odnosa.!?

nije plaćen da da bude čistačica...

Prometnik
Ukupno postova: 20
Post Postano: 27.04.2010. 17:17 
Naslov:  

Šta nisu Bambura zvali da mu udjeli još par vaspitnih?!!! Sad je i Brajda odjednom postao neki frajer, katastrofa što si sve ljudi dopuštaju!

hulk
Ukupno postova: 42
Post Postano: 27.04.2010. 18:03 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:

samo ima njegovog posla govori sta bi trebao raditi
ČUVAr... Da je ČUVAo ono sta je trebao, nebi se ovo dogadjalo...

kulen23
Ukupno postova: 18
Post Postano: 27.04.2010. 19:32 
Naslov:  Re: Osječki ugostitelj prijetio službenici i gradonačelniku

Moze fino otvoriti Coctail u Drinovcima,tamo mu nece kenjat za najamninu Very Happy

gardy
Ukupno postova: 101
Zabranjen pristup
Post Postano: 27.04.2010. 19:46 
Naslov:  

ugostitelj,,,kakav ugostitelj,,kriminalac i hoštapler

barba
Ukupno postova: 209
Post Postano: 27.04.2010. 20:04 
Naslov:  

kad bi coctail bar bio jedini lokal koji ne plaća najamninu Osijek bi živio samo od najamnina. Pravo je pitanje šta su se uhvatili samo njega... treba sve iselit iz tvrđe, ne samo njega, ali izgleda nije u šapu s ekipom....jelte

cannibal

Ukupno postova: 83
Post Postano: 27.04.2010. 22:41 
Naslov:  

Ma šta on hoće. Još mu se brat nije ooravio. A Bambur, pa oni su veliki prijatelji.

Ukupno postova: 874
Post Postano: 28.04.2010. 0:58 
Naslov:  

hulk je napisao/la :
PEGY je napisao/la:

samo ima njegovog posla govori sta bi trebao raditi
ČUVAr... Da je ČUVAo ono sta je trebao, nebi se ovo dogadjalo...

Ali oni tamo nisu vođeni kao čuvari ni zaštitari jer bi po takvoj klasifikacijitrebali biti i više plaćeni. Rezanje troškova pa je prijavljen kao portir Very Happy - pa nek se se netko zapita...

Skoči u forum: