Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70855 Spol:  Nebitno
|
OTKAZANO!
Musical Scale - Note C house party, u organizaciji Sky ZOO, održat će se u Clubu Oxygene, Županijska 7 u Osijeku, u subotu 6. ožujka 2010., s početkom u 22:00h.
Karte za Musical Scale - Note C puštene su u pretprodaju po cijeni od 100 kn. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite!
DJ-i:
Marc Times (We love music, Red section rec., Line code rec.)
Tom Spock b2b Dee Kay (Houseshakers)
Anthony J. F. (Sky ZOO) b2b Vladimir Miller (Pozitiv Events)
MC:
Washington
VJ:
Daniel E
Dress code:
Dress to impress... dress code black & white
Extra:
Cocktail & Fruit bar
Video wall/projection
Extra sound system
Extra light show
Go-go performance
+ awards
Ulaznice:
100/130 kn
200 kn VIP
(pretprodaja/na dan)
* u cijenu uključena neograničena konzumacija pića (i hrane za VIP)
Pretprodaja ulaznica:
Club Oxygene (Županijska 7)
Tattoo4Life (kapucinska 3)
caffe bar Davos (Ribarska 1)
Info line
Info line:
+385911442170
+385958888195
+385955280364
+385955111003
[email protected]
Sponzori:
Osječko pivo - prvo hrvatsko pivo
Davos caffe
Tattoo4Life
Mediji:
Radio Osijek
VFM
Osijek 031
Gradski radio
Print:
HS Studio
Design:
Željko S.
Sky ZOO:
* svi posjetitelji svojim dolaskom na event pristaju biti snimljeni od strane organizatora
** sve osobe koje svojim ponašanjem ugroze sigurnost posjetitelja i eventa, bit će udaljeni od strane organizatora
 |
|
|
|
|
 |
koko
Ukupno postova: 215 Spol:  Muško
|
Što je "Sky Zoo"? Tko je Anthony? Zaboga; Skuchat?
 |
|
|
|
|
 |
bud Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ovakvu vrstu degradacije ljudi i slusatelja sam ocekivao samo u nekakvim ustanovama no ocito je opce sirenje pojave kao takve
uz vrsnu nepismenost (coctail bar, fruite bar i RICH AWARDS ) , ocito je google nekome ne samo nepoznat nego i skup, ne zelim ni pomisljati da osoba koja je ovaj pakleni event smisljala ima slucajno ukoricenu verziju sveprisutnog jezika poznatog pod nazivom engleski a ne sabanski, no ocito je i to degradirajuce, kao sto je i meni (ne samo meni) vidjeti ovako nesto, kada vec nekome tko je pisao to samo po sebi nije bilo frapirajuce neukusno
no da izbacim ovu nomenklaturu iz opisa gore navedene ruine danasnje mladosti
i tako bi prvi post...no nastavak slijedi |
|
|
|
|
 |
bud Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
ovakvu vrstu degradacije ljudi i slusatelja sam ocekivao samo u nekakvim ustanovama no ocito je opce sirenje pojave kao takve
uz vrsnu nepismenost (coctail bar, fruite bar i RICH AWARDS ) , ocito je google nekome ne samo nepoznat nego i skup
ne zelim ni pomisljati da osoba koja je ovaj pakleni event smisljala ima slucajno ukoricenu verziju sveprisutnog jezika poznatog pod nazivom engleski a ne sabanski
no ocito je i to degradirajuce, kao sto je i meni (ne samo meni) vidjeti ovako nesto, kada vec nekome tko je pisao to samo po sebi nije bilo frapirajuce neukusno
no da izbacim ovu nomenklaturu iz opisa gore navedene ruine od dogadjaja i ispricavam se unaprijed ako autor a i akteri ne znaju koju rijeci ,zvonite na drugi kat, gospodin tomislav ladan
i tako bi prvi post...no nastavak slijedi |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
uz vrsnu nepismenost (coctail bar, fruite bar i RICH AWARDS ) , ocito je google nekome ne samo nepoznat nego i skup
ne zelim ni pomisljati da osoba koja je ovaj pakleni event smisljala ima slucajno ukoricenu verziju sveprisutnog jezika poznatog pod nazivom engleski a ne sabanski
no ocito je i to degradirajuce, kao sto je i meni (ne samo meni) vidjeti ovako nesto, kada vec nekome tko je pisao to samo po sebi nije bilo frapirajuce neukusno
no da izbacim ovu nomenklaturu iz opisa gore navedene ruine od dogadjaja i ispricavam se unaprijed ako autor a i akteri ne znaju koju rijeci ,zvonite na drugi kat, gospodin tomislav ladan
i tako bi prvi post...no nastavak slijedi
|
o bože. ajde pojedi praxiten ili normabel i odi u školu još malo, kao 1. da ti isprave pogreške kad već pljuješ po tome tko je radio ovu najavu a kao 2. da te nauče da pišeš povezano (to je sad povezano i sa inteligencijom doduše, a tu ti ne može pomoći nitko).
ja nemam veze sa ovim eventom, da se razumijemo. xD nikakve, ali morao sam komentirati nepismenog čovjeka koji nepovezano lupeta i treba prevoditelja a prigovara kako je netko nepismen radio najavu xD upišat ću se od smijeha! |
|
|
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
i tako bi prvi post...no nastavak slijedi
|
joj ovi su mi najjači, pametni sa vokabularom a glupi ko kurac |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
вјероватно ни не зна што значе све те ријечи што је написао.  |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Kodrann

|
вјероватно ни не зна што значе све те ријечи што је написао.
|
ma mislim da zna teorijski, ali da je u praksi glup ko kurac. ko će ga znat, ima nas svakakvih  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
kako god bilo, ne zna rečenicu složiti xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Kodrann

|
kako god bilo, ne zna rečenicu složiti xD
|
glavno bre da mi znamo  |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
meni sam nije jasno šta tu košta 100kn ??? wtf em si vašington  i neki likovi iz zoološkog, prije sam pratio tu scenu i bio dio te scene al za ove likove nikad nisam čuo, možda su to neke nove nade al opet 100kn ? |
|
 |
zla_tratinčica

|
meni sam nije jasno šta tu košta 100kn ??? wtf em si vašington  i neki likovi iz zoološkog, prije sam pratio tu scenu i bio dio te scene al za ove likove nikad nisam čuo, možda su to neke nove nade al opet 100kn ?
|
ak si mene pitao, ne znam, klub je taj datum iznajmljen komplet tako da nemam baš veze sa organizacijom, al vidim tu u najavi da piše da je neograničena cuga za te par.. svejedno mi nije jasna koncepcija događaja xD |
|
|
|
|
 |
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol:  Žensko
|
Eto ja se u ime organizatora ispricavam ako je doslo do nekog nesporazuma. Kao sto gore pise ovo je post od redakcije 031, a ne od nas ... event je preuzet sa fejsa kad smo mi napravili samo okvirno koncept eventa i pozvali svoje prijatelje. eto slijedi prava najava !!!! |
|
|
|
|
 |
b0nez
Ukupno postova: 98 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa cekaj, jesam ja lud? pa ovi decki malo malo sviraju po lokalnim bircevima besplatno, a sad je odjednom upad ni manje ni vise nego 100 kuna!?! |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Piše lijepo da je cuga besple...  |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
 |
|