KlubMiniTeatar vam iz tjedna u tjedan donosi raznolik i zabavan program, a što je pripremljeno za ovaj tjedan, pogledajte...
11. veljače 2010. [četvrtak] Klub Mini Teatar poziva Vas da se opustite i uživate uz dobru i raznoliku glazbu - "BigDick" čagica; part 8. Vrata su širom otvorena od 21 sat, a ulaz je besplatan!
Cuga je dobro rashlađena za vruću atmosferu koja se sprema, a glazba dovoljno raznolika da zadovolji sve koji imaju dobar glazbeni ukus.
DJ BigDick uvažava sve Vaše želje i zadovoljava sve Vaše potrebe... ukoliko su razumne.
12. veljače 2010. [petak] U Klubu Mini Teatar nastupa energični rock dvojac Gatuzo. Glazbenu podršku će im pružiti i domaći već prekaljeni trio Roadkillfarm i novi glazbeni sastav na osječkoj glazbenoj sceni Red Rocks. Klub svoja vrata otvara od 21 sat, a cijena ulaznice za ovaj cjelovečernji tercet glazbenih rock poslastica iznosi simboličnih 20 kuna.
Gatuzo je dinamičan duo nastao 1999. godine, a dugo vremena je slovio kao skrivena zanimljivost zagrebačkog undergrounda. Konačan proboj na tržište i glazbenu afirmaciju dobili su izdavanjem albuma Noge/ruke/glave i potpisivanjem diskografskog ugovora s Dancing Bearom. Osijeku i Klubu će ovo biti drugi posjet Gatuza. Nastupi su im energični, čvrsti i napeti s jedne (profesionalne), te samozatajno napeti i očaravajuće iskreni s druge (artističke) strane. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju explosive rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.
Link: http://www.myspace.com/gatuzohr
Roadkillfarm je osječki glazbeni trojac koji kombinira klasični rock, garažni rock, ali i različite blues elemente. Lljubav prema glazbi ogleda se u svakom njihovom nastupu prepunom energičnosti. Kuriozitet je i da su posljednji bend koji je svirao na pozornici Kluba u starom prostoru.
Link: http://www.myspace.com/roadkillfarmosijek
Red Rocks je novi i mladi, u punom smislu te riječi, bend na osječkoj glazbenoj sceni te će im ovo ujedno biti i debitantski nastup.
Gatuzo: Prljave ruke
13. veljače 2010. [subota] Očekuje nas još jedna metal poslastica, jer u osječki Klub Mini Teatar dolazi poljski Demogorgon. Glazbenu podršku će im pružiti i osječka Kymera te Avicularia iz Zagreba. Vrata Kluba su otvorena 21 sat, a cijena ulaza iznosi 20 kuna.
Jučer biLo super, iako je još jedan bend otkazao.. aL Stribog su biLi zakon! Vidjeh Svebora
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
Ma ja sam ti shy Oce bit tvojih fotki negdje na netu?
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
a de, drugi put se javi. nisam takav mrgud kao što izgledam.
i neće. nisam ništa fotkao i ne fotkam već dugo...
snimio sam par očajnih videa za svoj gušt čisto da ispraznim bateriju.
1
rusalka
3
ako znaš imena pjesama - viči..
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum."
Ha da, vidiLa sam te tamo iza da si stajao..
Ajde super za prisjetit se Ehh ne bih znaLa, prvi put sam čuLa sinoć bend..
Samo metalurgije amo jer utjehe nema u cajkama.
Treba treba da se mene pita svaki dan po 2-3 benda da sviraju bi bilo taman.
_________________ Blinding, running through the eternal maze
Surrounded by people the same
Not knowing this place as the darkness falls above...
Will we ever see the sun deteriorate away?
poljaci su imali sranje na hr-srb granici pa sada traže alternativni put za ulaz u hr (preko mađarske). tak da će vam doć moguće namrgođeni hehe. ko zna, možda čak i uspiju doć danas do požege