Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
Prvi puta u Osijeku, u petak 19. veljače 2010. u klubu Tufna, u Tvrđi, Croatian hard music revolution vam predstavlja Hardstyle Impact @ NC-Tufn@ (u podrumu), od 22:00 do 04:00, upad je 20 kn.
Dj-i:
Dj Rezony (Vinkovci)
Ivan Reponj (Požega)
Progress Blind Dj (Osijek)
Cuga:
Happy Hour akcija 22.00-00.00 (platiš 1, dobiješ 2)
- Tuborg 0.5 - 20 kn
- vodka - 10 kn
- Burn 0.25 - 25 kn
Napomena: 18+
 |
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
DoLazim i vodim ekipicu
EL to u podrumu samo,jeL? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
nemoš vjerovat da HardStyle konačno dolazi u hrvatsku, bio je i red više..
inače cijene cuge neću komentirat, samo ću ladno reč HAHA |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Mother Earth
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
dawe_os Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vidim da ste svi zadovoljni s partyem ove vrste , nadamo se samo da cemo ispunit vasa ocekivanja
See you there Hardstylers! |
|
|
|
|
 |
marinapz
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
da, to je samo u podrumu!
što se tiče cijena - dođite dok traje happy hour  |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
|
naravno, napunit cu stoL dupLim cugama xD Taman u petak saznajem rezuLtate iz vrrrrrLo važnog ispita ..ufff  |
|
|
|
 |
|
hehehe super drago mi je sto ce te doc povedite svu raspolozivu ekipu sljedeci put cu nastojat organizirat u bastionu  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
hehehe super drago mi je sto ce te doc povedite svu raspolozivu ekipu sljedeci put cu nastojat organizirat u bastionu
|
ja da sam iz tufne, nakon ovakvog podcjenjivanja tufne bi ti otkazao party xD |
|
|
|
|
 |
|
Da ja tufnu podcjenjujem nebi uopce organizirao tamo tufna ima hrpu prednosti ali i zato i neke mane tako da molim ljepo ako ti se svida dodi ako ti se nesvida . . . jer neradim to zbog ljudi da mi seru nego iz ljubavi prema glazbi meni je dosta org. ovakivh stvari po skaldistima i ostalim sranjima cjenim sheleta i zahvaljujem mu sto mi je ucinio ustupak |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
nisam ja ništa rekao za događaj nego sam rekao za tu izjavu. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Chec
Ukupno postova: 6 Lokacija: Tvrđa Spol:  Muško
|
ajde de... ne dolazim vec sam pozvan na party u oksu |
|
_________________ Osijek... Nisam navijac, nisam sportas, nisam politicar, nisam kriminalac ja sam jednostavno OSJEČANIN |
|
|
 |
Mother Earth
|
op op, paLa 4 iz matematike, bit će veseLo  |
|
|
|
 |
Mother Earth
|
Zašto nema u najavi HardstyLe 2?  U petak je jeL? |
|
|
|
 |
 |
|