Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pandur: 21. godišnjica Passage banda

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tranzy

Ukupno postova: 292
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.10.2009. 22:24 
Naslov:  Pandur: 21. godišnjica Passage banda
16.10.2009. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Night Baru Pandur, u Tvrđi, u petak 16. listopada 2009. održat će se slavljenički koncert poznatog osječkog kolektiva - Passage banda. Ovaj šesteročlani band dobro je poznat osječkoj publici, a ovog mjeseca slave 21. obljetnicu uspješnog rada. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Passage band jedan je od najpoznatijih reprodukcijskih bandova istočnog dijela hrvatske. Ovih dana navršava se dvadeset i jedna godina od prvog javnog nastupa poznate osječke bande. U proteklih 21 godinu maloljetnosti band je prošao sve ono što je nužno za odrastanje. Od svirki u školskim holovima, seoskim domovima kulture, preko gaža na ljetnim terasama hotela po cijeloj zemlji, poratnih posjeta dijaspori, sve do najeminentnijih klubova i restorana, te nastupa s vrhunskim imenima scene.

Passage band ispratio je mnoge generacije maturanata, dočekali su da se isti poudaju i požene, a sad polako i njihova djeca traže band za slične prigode. Naravno, tijekom tako dugog perioda postojanja kroz band je prodefiliralo puno dragih ljudi (glazbenika), koji su svako na svoj način obogatili band i ugradili dio sebe u ono što je Passage band danas.

Band se okušao i u autorskom stvaranju. Dio materijala možete poslušati na njihovoj MySpace stranici, a uskoro stižu i službena izdanja.

Repertoar :
- domaće urbano (Songkillers, Yammat, Jinx, Let3, Hladno pivo...)
- evergreen od kraja ’50-tih do kraja ’80-tih godina prošlog stoljeća
- exYu osamdesete
- ponešto svjetskih hitova
- ako situacija izmakne kontroli - poneko iznenađenje

Band danas čine:
Siniša Biočić - drums and percussions;
Darko Čorba - bass;
Ivan Knežević - lead guitar and back vocals;
Ivan Čačić - keyboards and vocal;
Andrea Romić – lead vocal;
Krešimir Tolj - lead vocal, booking manager.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
asko
Ukupno postova: 349
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.10.2009. 11:15 
Naslov:  

tranzy je napisao/la:
Ovih dana navršava se dvadeset i jedna godina od prvog javnog nastupa poznate osječke[/b]bande[b].

jesu oni krenili kad i glavaš i ekipa s privatizacijom?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.10.2009. 0:45 
Naslov:  

Bila sam večeras, ali u donjem stageu na partyju Edunove (napokon sam dobila diplomu!!), a prije nego sam otišla, malo sam poslušala Passage. Nije mi njihov repertoar baš po ukusu...osim što sam čula jednu meni dragu pjesmu od Svadbasa ''Treblebass'', poznatiju pod onim: ''Raširi ruke, ruke su ti snažne, upri iz sve snage...''

A na donjem stageu isto meni malo čudna mjuza...ali da je bilo dobro društvo, bilo bi super uz bilo koju vrstu glazbe, ali nažalost...

Skoči u forum: