Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Minardi

Ukupno postova: 66
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.10.2009. 12:49 
Naslov:  Re: Stipe Mesić - najpopularniji hrvatski političar ?!?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon "Ti si panj", "ahahahaha" i "Nemaš ti pojma" - pokušavaš skrenuti temu na Tuđmana. O tome postoji tema ,tamo je sve dosta dobro obrađeno no možemo i opet - ali na temi o Tuđmanu.

Meni prigovaraš način rasprave ,a evo kako ti raspravljaš ,evo citati iz svakog tvog posta na ovoj temi :

audiworld je napisao/la:

koji si ti panj... o politici ne znaš ništa..o heklanju?

Suvislo...

audiworld je napisao/la:
Mesić nije Rvat jer neljubi onom smradu Bozaniću noge, Jezerincu??

audiworld je napisao/la: drži se ti kladionice...umne rasprave nisu za tebe, jer tu treba neke stvari i znati

audiworld je napisao/la:
moj rječnik? panj je psovka?? ahahahahahaha.... muko majčina...

nemaš ti pojma

...sadržajno...
audiworld je napisao/la: nema s tobom diskusije... ti ćeš i dalje nastavit po starom...

audiworld je napisao/la:
bez komentara.... žalostan si

...briljantno !

Ja uopće ne kužim oko čega si se ti toliko nasekirao. Odmah sam vidio da ti možeš ponuditi samo spamanje - ali pitam se kako sam sebi objašnjavaš da je Mesić car - kada ne možeš u normalnoj raspravi obrazložiti svoj stav Shocked .

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.10.2009. 15:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jesam ja napisao da je Mesić car? Pa jesi..žalostan si... Jer pljuješ po čovjeku koji je napravio daleko više stvari dobro, nego što je zasrao.. ti pišeš o Haagu..ti si bio tamo ,jel? Mali rezime..ti uistinu pišeš gluposti... ti si napisao nekih , ne znam kolko, točaka/gluposti i za tebe je to sveto pismo... c-192 je lijepo rekao...to potpisujem...

što se tiče Tuđmana, mislim tog topica, tamo si pisao još veće gluposti..u istom stilu, jel...

p.s. ti si obrazložio svoj stav... pa neostaje mi ništa drugo nego da se smijem

Skoči u forum: