Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Restoran Josić: Dani lovačke kuhinje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65792
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2009. 9:17 
Naslov:  Restoran Josić: Dani lovačke kuhinje
Od 11.09.2009. 11:58 do 19.09.2009. 11:58 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Restoran vinarija Josić predstavlja Dane lovačke kuhinje koji će biti u ponudi od 11. do 19. rujna 2009. godine. Od 12 do 23 sata, prepustite se ljetnom ugođaju Baranje i uživajte u raznovrsnim specijalitetima lovačke kuhinje i vinima iz njihova vinskog podruma, a sve to po promotivnim cijenama te uz ugoodne zvuke romskog tamburaškog sastava. Vaše mjesto možete rezervirati telefonom ili e-mailom, a postoji i mogućnost prijevoza mini busom po povoljnim cijenama.

Gastronomska ponuda Dana lovačke kuhinje (klik na sliku za uvećanje)


Restoran vinarija Josić
Zmajevac - Baranja, Planina 194
Tel: 098 466 727
E-mail: [email protected]
Web: www.josic.hr

U Restoranu vinariji Josić zasigurno se može doživjeti stotinama godina stara priča o baranjskim surducima, koja će u posjetiteljima oživotvoriti okuse tradicionalne baranjske kuhinje s naglaskom na vrhunsku kvalitetu svih pripremljenih jela. Surduk je turski naziv za karakteristični usjek u brdu s vinskim podrumima "gatorima" ukopanima u zemlju, u kojima je temperatura u svako doba između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva Celzija. Surduk, inače, predstavlja jedno od najutentičnijih kulturno–povijesnih bogatstava ovog dijela Baranje.



Gastronomski profil restorana je tradicionalne provenijencije, ali s vrijednim intervencijama suvremenih trendova. U ponudi se nalaze specijaliteti od riječne ribe kao što su perkelti, paprikaši, dimljena riba, te jela od mesa i mesa divljači pripremljeni na roštilju na drveni ugljen, pod pekom, na ražnju kao i neizostavni gulaši i čobanci. Sva jela se pripremaju pred očima gostiju.

Vina JOSIĆ dosada su okrunjena brojnim zlatnim medaljama za kvalitetu te višestrukim nagradama za dizajn i potpuno originalan pristup opremanju boca vina etiketama na kojima se nalaze rijetke i ugrožene vrste ptica stanarica ovoga područja čiji su autori i realizatori akademska slikarica-grafičarka Sabina Ostojić i priznati fotograf i snimatelj Mario Romulić.



Poseban začin svemu dat će i brojna događanja koja će se održavati u prostoru restorana i kušaonice, koji su uređeni u tzv. eklektičkom stilu koji objedinjuje tradicionalne - rustikalne elemente sa suvremenim dizajnerskim rješenjima. Tako se u restoranu može prisustvovati umjetničkim izložbama, redovitom glazbenom programu (tamburaška glazba, starogradska glazba i sl.), periodičnim koncertnim nastupima koji će se stilski kretati od world music–a, pa sve do jazz-a, a osim navedenog moći će se uživati i u periodičnim posebnim gastro događajima kao što su Fišijada, Kulenijada, Dani starih hrvatskih jela, prezentacijama vina, pa čak i u tečajevima sommelierstva za amatere.

Restoran nudi i profesionalnu organizaciju vjenčanja, obiteljskih i poslovnih objeda, objeda za turističke grupe te ostalih prigodnih proslava, a ukoliko želite sebi i svojim poslovnim partnerima i kolegama priuštiti rad u atmosferičnom i ugodnom ambijentu, u ponudi je i prostor za sastanke i prezentacije.



U sklopu restorana vinarije Josić nalazi se i suvenirnica u kojoj će se moći kupiti autohtoni baranjski suveniri (vrhunska baranjska paprika u posebno dizajniranoj ambalaži, skulpture životinja od slame s potpisom akademskog kipara Nikole Fallera, autohtone baranjske kućice izrađene od keramike te suveniri u vlastitoj produkciji čiji motivi, kao i etikete na vinima, promoviraju Park prirode Kopački rit.

Kapacitet objekta
- restoran: oko 150 mjesta
- kušaonica vina: oko 50 mjesta (također se može organizirati posluživanje hrane)
- terasa (u ljetnoj sezoni): 150 mjesta
- parking: 60 vozila

Radno vrijeme: svakodnevno od 12:00 do 23:00 sata.


Sponzorirani članak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.09.2009. 11:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

čini mi se lijepo..ovaj menu.. jel to jedini ili je to neki special povodom te akcije??

_________________
.... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: