Autor |
Poruka |
torcida Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
kopika Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
cool. niš idem onda podržat svoju metalnu braću iz ova 3 benda. super plakat, btw! |
|
|
|
|
 |
Mortticia
Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
kontam doći ću  |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
kad se sjetim prije se na takve svirke uvjek išlo, još dok je tok u westu bio a sad ak bude 20 ljudi bit će super na žalost.... |
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
kad se sjetim prije se na takve svirke uvjek išlo, još dok je tok u westu bio a sad ak bude 20 ljudi bit će super na žalost....
|
u o2 je bilo uvijek ljudi na ovakvih svirkama i bit ce i sad, al samo zato jer je 4 mlađa osječka benda. da je 1 osječki i 3 iz vana, bilo bi 7 ljudi. katastrofa.. nitko na svirke više ne ide.  dugo vec pokusavam odgonetnuti jel stvar u tom sta se bendovi ne trude i sta su vecina mlađih bendova drlog a stariji ipak traze neku paru, ili u ljudima, al mi se vise cini da je ovo drugo. |
|
|
|
|
 |
saba
|
a večinom je u ljudima al mislim da je i malo do organizatora, jebiga najave se stave samo na fejsbuk, koji forum i koji sajt, prije je i za malu svirku grad bio obljepljen plakatima makar onim crno bijelim a4 formata.... |
|
 |
cobi
Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
dolazim,kao i na svako događanje u o2  |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
a večinom je u ljudima al mislim da je i malo do organizatora, jebiga najave se stave samo na fejsbuk, koji forum i koji sajt, prije je i za malu svirku grad bio obljepljen plakatima makar onim crno bijelim a4 formata....
|
ovom izjavom za plakate si me baš sad iznenadio sabalina..
jel ti misliš da je u današnje vrijeme potrebno lijepiti plakate!? nije, apsolutno za ništa osim za ekstra velike bendove ili koncerte ili za koncerte tipa Bajage, Čolića i Zlatnih dukata čija publika nema internet.  xD sudjelovao sam u organizaciji hrpe koncerata kako u o2 tako i u unitedu sa i bez plakata i razlike nema apsolutno nikakve u broju ljudi, tako da je printanje plakata čisto bacanje novaca..
prije se ljepilo plakate, sjećam se prije 6-7 godina za west, u poshu wastedi sviraju i cijeli grad je polijepljen. tada nije bilo fejsbuka, nije bilo spejsa, svi su imali ICQ i te oldskul mesenđere bez banera i načina za oglašavanje.. naravno da je bilo ljepljenja plakata po cijelom gradu za bilo kakav događaj. sad su suvišni. jako.. |
|
|
|
|
 |
saba
|
i dalje stojim pri tome da plakati nisu suvišni nego još jedan ekstra način oglašavanja nikad nije bio na odmet  |
|
 |
zla_tratinčica

|
i dalje stojim pri tome da plakati nisu suvišni nego još jedan ekstra način oglašavanja nikad nije bio na odmet
|
nije na odmet ak radis nesta cija publika nema fejs i ine servise. xD na ovakvim manjim andergraund koncertima i partijima gdje se cilja na (relativno) mlađu publiku, to je na odmet jer sam trošiš novce bez veze i to ne utječe na broj ljudi koji će ti doći. provjereno.  xD |
|
|
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
složio bih se s karamanom... većinu publike (95%) čine ljudi koji se međusobno druže, podjeljeni u neke manje ekipe al se susreću vani na istim mjestima. i kada jedan od njih ništo sazna, saznaju odmah svi. ja sam mišljenja da ako nekog nešto zanima taj će za to saznat i bez oglašavanja. iako moram priznat da sam se ovaj put malo iznenadio jer od par ljudi koje sam pitao dali idu sutra većina nije uopće niti čula za svirku. pa sam se potrudio oglasiti to malo po metal forumima i sl. jer dosta njih čami u sobičku za kompom i glumi darkere pa ne znaju šta se događa u svijetu hihi.
meni osobno su svirke ovakvkoga tipa zakon i rađe njih posjećujem nego da mi sad dođe neki ukalupljen death metal bend iz belgije, al zato što je iz belgije i što je izdo 2 loša albuma cijena upada bude 50kn. uostalom za svirke mi je ionako muzika u drugome planu. uvijek sam bio jedan od onih koji se na svirke dođe izludirat a doma guštat u mjuzi. al jbg, svijet je takav da ima uvijek šaka onih koji se kunu u "teoriju elite" pa vole prekriženim rukama i oštrim pogledom sokola osuđivati kvalitetu mladih metalaca koji mašu raspuštenim masnim kosicama 5-10 metara ispred njega (i usput se pitati zašto svaki seljo ima curu a ja nemam haha).
niš ekipa vidimo se sutra, ja ću bit onaj koji provocira i radi sranja pa ga svi oće tuč i izbacit iz benda, a neki misle da sam simpatičan |
|
|
|
|
 |
stepski_ker
Ukupno postova: 20 Lokacija: Negdje u Norveškim planinama Spol:  Muško
|
Ajd napokon nešt pametno u gradu.
sutra sigurno u o2 cu da idem. |
|
_________________ Blinding, running through the eternal maze
Surrounded by people the same
Not knowing this place as the darkness falls above...
Will we ever see the sun deteriorate away? |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
bilo je jako dobro, taman sam poceo gubiti nadu da ikakva scena postoji u osijeku, od 3. mjeseca nismo u Oxygeneu radili live svirke nego samo ovo sto se prebacilo iz Teatra i sad nakon 6 mjeseci 200-tinjak ljudi. hvala svima koji su došli.  |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
 |
|