Prvašići su učinili prvi školski korak, a da bi početak bio što uspješniji i put do škole što sigurniji, i ove je godine održana akcija "Prvo školsko zvono". Cilj je akcije vozačima još više ukazati na važnost sigurnosti u prometu, pogotovo kako bi se zaštitili naši najmlađi sugrađani, a novi školarci. Na osječkim ulicama tako su surađivali policija, gradska uprava i vozači. Naime, gradonačelnik Krešimir Bubalo je, u sklopu projekta, sa po tisuću kuna nagradio tri savjesna vozača. Nakon toga, gradonačelnik je zaželio uspješne školske dane klincima i roditeljima u posjeti školama. Nije došao praznih ruku, budući da je za akciju „Prvo školsko zvono“ izdvojeno 20 tisuća kuna.
...mislim da novac u ovoj priči uopće nije bitan...malo strpljenja, smanjena brzina i opća kultura su prijeko potrebni i to je sve...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
anakonda je napisao/la :
...mislim da novac u ovoj priči uopće nije bitan...malo strpljenja, smanjena brzina i opća kultura su prijeko potrebni i to je sve...
3 tisuće kuna za vozače. Pokloni djeci, bili su isključivo od sponzora (među kojima je bilo i detergenata za rublje. To je poklon za djecu?!).
Ja stvarno ne znam kako funkcionira gradska uprava, niti želim popljuvati nešto pozitivno, ali ako netko zna, neka me uputi. Zar preostalih 17 tisuća kuna (20 je težak projekt) može stojati priprema ovakvog projektića?