Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70841 Spol:  Nebitno
|
- Športski su objekti u minusu iz kojega će se, bez znatnijih rezova, ove godine teško izvući - poručuje novi direktor te tvrtke Vlado Zečević. Inače, on je do imenovanja bio voditelj Gradskih bazena, a prvi će mu potez na novoj dužnosti biti angažiranje revizora.
- Potrebno je napraviti reviziju poslovanja, poglavito za prvih šest mjeseci ove godine. Tvrtka je u lošoj poziciji, posebno zbog dugova prema dobavljačima - kaže i dodaje da, dok revizori ne završe s poslom, ne želi u javnost iznositi nikakve brojke. Dugovi su, navodno, veći od 2,5 milijuna kuna. Tvrtka se skrbi o 14 objekata diljem grada, trenutačno ima 119 zaposlenih, a to je, kaže novi direktor, previše.
Narušeni međuljudski odnosi
- Osim toga, u posljednjih godinu dana međuljudski odnosi unutar kuće su narušeni, što je dodatni, specifičan problem. Bilo je i dodatnog zapošljavanja, tako da imamo radnika za koje, jednostavno, nema posla. Izradit ćemo novu sistematizaciju, napraviti detaljnu analizu učinka svakog, a onima za koje se utvrdi da ne ispunjavaju minimum radnih zadataka posvetit ćemo posebnu pozornost. Kvalitetni se radnici ne moraju bojati za svoja mjesta. No oni koji ne dolaze na posao, koji su već godinama na bolovanju... to se više neće tolerirati - kaže.
Novoj gradskoj upravi, inače, posebnu je glavobolju zadala organizacija EPSO-a, za koji su preuzete obveze, a nisu bila osigurana sredstva.
Streljana ne smije propasti
- U detalje oko organizacije EPSO-a ne mogu ulaziti jer sam mjesto direktora preuzeo u posljednjoj fazi priprema. No ŠO su učinili sve što se moglo i, zahvaljujući gradonačelniku a posebno Zvjezdani Tumi Pavlov, koja je obavila velik dio posla, odradili smo Europsko prvenstvo - kaže Zečević.
O budućnosti će streljane, kaže, odlučiti Grad.
- Vjerujem da se neće ponoviti slučaj od prije 25 godina, kada su u streljanu uložena značajna sredstva, a nakon toga je ona godinama propadala. Imamo tradiciju streljaštva, mnogo je uloženo u EPSO (gotovo 14 milijuna kuna, nap.a.) i ne smijemo dopustiti da taj novac bude bačen u vjetar - kaže.
Što se tiče Gradskih bazena, objašnjava, riječ je o velikom potrošaču, ali poslovni su mu rezultati zadovoljavajući. Bazeni rade već 11 godina i uskoro će im trebati obnova. Tradicionalni remont početkom rujna bit će prilika i za detaljnu analizu stanja bazena.
- Dvorana će, vjerujem, vrlo brzo, dobiti upravitelja. To je iznimno važna dužnost te u odabiru upravitelja nećemo ići grlom u jagode
S obzirom na to da nakon SP-a u rukometu dvorana Gradski vrt zjapi prazna, Zečeviću je jedan od prvih ciljeva - oživiti je.
- Dat ću sve od sebe da je popunimo; da je, uz sportaše, koriste učenici osnovnih i srednjih škola, fakulteti, sportska društva, rekreativci... Stoga je iznimno važno što su Grad i Županija postigli sporazum prema kojemu će dvorana biti na raspolaganju srednjoškolcima. Nastojat ćemo i ostale građane uključiti u život dvorane - organizacijom koncerata i raznih drugih manifestacija, humanitarno-revijalnih utakmica. Održavanje dvorane velik je trošak, a cilj nam je da se sama financijski pokriva, zaključuje.
Autor: Mario Mihaljević/ Glas-Slavonije.hr
Foto: Daniel Antunović |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...14 sportskih objekata u gradu, 119 radnika....pretpostavljam da ih je 100 u upravi.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...eto mi susjeda šefa....
...................
moglo bi bit opet besplatnih karata za studente...  |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
tibit2009 Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno

|
Neka MEDIĆA postave za menadžera pa nek im zapreti stečajem kao u GPP-u . Satramo da je iskusan pa ga poklanjamo bez provizije.Možda se smiluje pa podjeli koju kartu kad iznajmi dvoranu za cajke a može organizirati i njegovu krsnu slavu |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
ak ništ drugo, nek organiziraju stočni sajam u dvorani.ako nije dovoljno dobra za ljude možda bude za životinje... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
ak ništ drugo, nek organiziraju stočni sajam u dvorani.ako nije dovoljno dobra za ljude možda bude za životinje...
|
 |
|
|
|
|
 |
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Rudan u Zavodu za stanovanje, ovaj polupismeni Zečević direktor Športskih objekata, stvarno se isplatilo vidjeti Tomislavgrad... |
|
|
|
|
 |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
A, Novoselic u Vodovodu?  |
|
|
|
|
 |
tominator Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
Mogli bi krenuti s čišćenjem ekipe koja prima astronomske plaće od 20000 kn, a ne rade kurca (Guzo, Vuletić, Bošnjak i slični) |
|
|
|
|
 |
luka81 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
gdje ide ovaj grad stvarno postaje velika prcija
nepokoreni grade nedaj se |
|
|
|
|
 |
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Dali je itko ikada dobio račun za naplačenu kartu pri ulasku na Gradske bazene? Ja idem često račun nikada nisam vidio. |
|
|
|
|
 |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
I ja idem cesto na bazene i uvijek sam redovno dobio racun!. |
|
 |
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno