Autor |
Poruka |
Nena
Ukupno postova: 114 Spol:  Žensko
|
Svakog četvrtka BPM club-u, Strossmayerova ulica (bivši Nessi) održavaju se Trance večeri. Ako ste ljubitelji techno glazbe, imate na raspolaganju - house floor, trance floor, techno floor... |
|
|
|
|
 |
blixa9
|
3 floora u nessiju? sta je sljedece 17 opernih pjevacica u stojadinu? |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...gdje samo stanu tri floora???...jedan u skladište, drugi u kuhinju (bivšu), a treći nasred nessija?...da li je netko bio u nessiju zadnjih godinu dana?...nisam ušla otkad Spike više ne radi...a ni ja...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nessi je bio zakon u ono vrijeme '98-'99 (2000, možda). Tada jedno od boljih mjesta za izlazit.  |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...bit će negdje oko '00-'01....mislim da je Spike počeo raditi u jesen '00 i prestao nakon dvije godine mislim...kratko, ali vrijedilo je ostavit kičmu...nakon tog vremena, nisam više bila na dobroj svirki... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Uh, Zlatno Doba osjeckih nocnih izlazaka... mislim da dobro zboris kad kazes da je to bilo negdje oko '98-99...
Bunker, party(i) u Nessiu, a prekoputa Lady i KMM... jedna od rijetkih situacija u mom zivotu kada nisam znao gdje je BOLJE za izaci... pa sam onda lelujav tumarao ;-) od jednog do drugog mjesta (sva sreca sto je Bunker bio blizu)... ah...
Hmmm...to vrijeme Mammas i Kappas? Ne znam, nije mi se onda bas izlazilo tamo... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
anakonda
|
Hmmm...to vrijeme Mammas i Kappas? Ne znam, nije mi se onda bas izlazilo tamo...
[/quote]
...Mammas i Kappas?...ni ne znam što je to?...možda sam pobrkala godine...uglavnom, Nessi je bio Nessi za vrijeme svirki, motorijade...prije toga i poslije toga ne znam...ma, mislim da je to bilo oko '00, dok je Veno vodio... |
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Bijah prije kojih par tjedana... taman zavrsavala sahr...ups, svatovi jednog lege i dobih dojavu da svrnem do exNessia. Solidnih pola 5, nije jos svanulo.
Dodjem pred vrata, onako u odjelcetu s "dalmatino" uzorak kutijicom kolaca u desnoj rusi. Skontam da unutra dere neka robotska elektronika, izvadim suncike i natakarim na glavu, kontajuch stapanje u gomili.
Otvaram vrata, a ono - jos jedna vrata. Otvaram i njih.
Kadli na ulazu stoji tip i za upad trazi - (pazi sad!) 20kn. Aaaa!!! Unutra 13 ljudi. Ponudih ga kolacima, ali me nije jebao ni 5%. Hoce 20kn. Oicto lik nikad nije bio u svatovima - tko jos u svatove ide s parama u dzepu?! ;-)
Onda se odjednom pojavila neka izblajhana kratkodlaka ribetina. Kao ona je vlasnica i ako hocu upasti moram utiplati pare. Krajickom oka vidjeh kako se iskobeljala iz zagrljaja nekog nesretnika (mozda ni on nije imao za upad, pa je odradjivao na drugacije nacine) ;-) te mi s uma momentalno skrene misao kako bih joj platio lupkanjem kite o njeno chelo. Kaze ona da je ovo fino mjesto u kojem se upad pocinje (!) naplacivati u 4 ujutro.
Ni ona nije htjela jesti kolace. A bilo je bas dobrih kolaca.
Onda je dosao lega i uchipio 20kn, a ja se osjecao kao da smo obojica izdali sve ideale. Pali smo na jebenu ucjenu.
Kako god... ocito da svi nabombonjerani zombiji u gradu tamo dolaze na after. Osjecao sam se kao djevica koja ne upozna putenih uzitaka. Jedini sam imao oci krvave od rakije. ;-) |
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Da, metal svirke i motorijade su dosle nesto kasnije. Nekad davno je Nessi bila fino uredjena i kulturna pizzerija, a onda su poceli prvi subotnji partyi. ;-)
Ili je, mozda, svega toga bilo i ranije... |
|
|
|
 |
anakonda
|
...strašno...bolje da nisam ni pitala...stvarno neko fino mjesto postalo, za razliku od "onih divljaka rokera"...  ... |
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Eh... rokeri bar imaju sve zube... ;-)
Ne znam koliko je rakija kumovala mojim mislima, ali sjecam se da me na putu doma picila misao kako sam tamo dolje vidio preko nekoliko krezubih osoba. Da ne govorim o kolicini agresije i potencijalne agresije koja se mogla osjetiti u tim prostorima.
Hebote, od cega to danas prave bonkose?! Zar ne bi to trebalo siriti ljubav medju ljudima, poticati na kopulaciju, druzhenje...?! ;-) |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...mislim da nije to do rakije, tko zna, možda je krezubost jedna od posljedica...nisam kužila kemiju nikad, ak je do ovog onog, postoje i bolji načini, prirodniji...  ...rakija, npr....radije bi se zagrijala dobrom šljivicom, nego kemijicom...jest da te i rakija pretvori u zombija, al to bar bude drugi dan... |
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
wtf!? zlatno doba izlazaka 98-99... ??? whatever!
uglavnom stajem u obranu BPM-a! kome je do fino uređene pizzerije nek sjedi u asu. kome je do rokanja nek ide u donji grad, a ko neda dva pišljiva cenera za neki upad nek ostane doma il nek ide gdje se ne plaća...
uglavnom BPM je totalno ok!!! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
anakonda
|
...da, svakako ću u mramorno uređeni rok klub u donjiki...nije da mi se BPM ne sviđa, nisam ni bila, ali mislim da su 98-99 bile sasvim cool godine, kada je osim narodnjaka i techna bilo mjesta u gradu, gdje su i ostali mogli uživati u glazbi... |
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |
|