Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

BMP club: Trance večeri četvrtkom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nena

Ukupno postova: 114
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.01.2006. 22:32 
Naslov: Great ! BMP club: Trance večeri četvrtkom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svakog četvrtka BPM club-u, Strossmayerova ulica (bivši Nessi) održavaju se Trance večeri. Ako ste ljubitelji techno glazbe, imate na raspolaganju - house floor, trance floor, techno floor...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
blixa9
Post Postano: 30.01.2006. 20:21 
Naslov:  

3 floora u nessiju? sta je sljedece 17 opernih pjevacica u stojadinu?

Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 16.05.2006. 11:55 
Naslov:  

Gost je napisao/la:
3 floora u nessiju? sta je sljedece 17 opernih pjevacica u stojadinu?

...gdje samo stanu tri floora???...jedan u skladište, drugi u kuhinju (bivšu), a treći nasred nessija?...da li je netko bio u nessiju zadnjih godinu dana?...nisam ušla otkad Spike više ne radi...a ni ja...Sad

Ukupno postova: 634
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.05.2006. 12:09 
Naslov:  

Nessi je bio zakon u ono vrijeme '98-'99 (2000, možda). Tada jedno od boljih mjesta za izlazit. Smile

anakonda

Post Postano: 16.05.2006. 12:26 
Naslov:  

...bit će negdje oko '00-'01....mislim da je Spike počeo raditi u jesen '00 i prestao nakon dvije godine mislim...kratko, ali vrijedilo je ostavit kičmu...nakon tog vremena, nisam više bila na dobroj svirki...

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.05.2006. 12:34 
Naslov:  

Bilke je napisao/la: Nessi je bio zakon u ono vrijeme '98-'99 (2000, možda). Tada jedno od boljih mjesta za izlazit. Smile

Uh, Zlatno Doba osjeckih nocnih izlazaka... mislim da dobro zboris kad kazes da je to bilo negdje oko '98-99...

Bunker, party(i) u Nessiu, a prekoputa Lady i KMM... jedna od rijetkih situacija u mom zivotu kada nisam znao gdje je BOLJE za izaci... pa sam onda lelujav tumarao ;-) od jednog do drugog mjesta (sva sreca sto je Bunker bio blizu)... ah...

anakonda je napisao/la: ...bit će negdje oko '00-'01....mislim da je Spike počeo raditi u jesen '00 i prestao nakon dvije godine mislim...kratko, ali vrijedilo je ostavit kičmu...

Hmmm...to vrijeme Mammas i Kappas? Ne znam, nije mi se onda bas izlazilo tamo...

Post Postano: 16.05.2006. 12:39 
Naslov:  

Hmmm...to vrijeme Mammas i Kappas? Ne znam, nije mi se onda bas izlazilo tamo...
[/quote]

...Mammas i Kappas?...ni ne znam što je to?...možda sam pobrkala godine...uglavnom, Nessi je bio Nessi za vrijeme svirki, motorijade...prije toga i poslije toga ne znam...ma, mislim da je to bilo oko '00, dok je Veno vodio...

Post Postano: 16.05.2006. 12:45 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: da li je netko bio u nessiju zadnjih godinu dana?...nisam ušla otkad Spike više ne radi...a ni ja...Sad

Bijah prije kojih par tjedana... taman zavrsavala sahr...ups, svatovi jednog lege i dobih dojavu da svrnem do exNessia. Solidnih pola 5, nije jos svanulo.

Dodjem pred vrata, onako u odjelcetu s "dalmatino" uzorak kutijicom kolaca u desnoj rusi. Skontam da unutra dere neka robotska elektronika, izvadim suncike i natakarim na glavu, kontajuch stapanje u gomili.

Otvaram vrata, a ono - jos jedna vrata. Otvaram i njih.

Kadli na ulazu stoji tip i za upad trazi - (pazi sad!) 20kn. Aaaa!!! Unutra 13 ljudi. Ponudih ga kolacima, ali me nije jebao ni 5%. Hoce 20kn. Oicto lik nikad nije bio u svatovima - tko jos u svatove ide s parama u dzepu?! ;-)

Onda se odjednom pojavila neka izblajhana kratkodlaka ribetina. Kao ona je vlasnica i ako hocu upasti moram utiplati pare. Krajickom oka vidjeh kako se iskobeljala iz zagrljaja nekog nesretnika (mozda ni on nije imao za upad, pa je odradjivao na drugacije nacine) ;-) te mi s uma momentalno skrene misao kako bih joj platio lupkanjem kite o njeno chelo. Kaze ona da je ovo fino mjesto u kojem se upad pocinje (!) naplacivati u 4 ujutro.

Ni ona nije htjela jesti kolace. A bilo je bas dobrih kolaca.

Onda je dosao lega i uchipio 20kn, a ja se osjecao kao da smo obojica izdali sve ideale. Pali smo na jebenu ucjenu.

Kako god... ocito da svi nabombonjerani zombiji u gradu tamo dolaze na after. Osjecao sam se kao djevica koja ne upozna putenih uzitaka. Jedini sam imao oci krvave od rakije. ;-)

Post Postano: 16.05.2006. 12:48 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: ...Mammas i Kappas?...ni ne znam što je to?...možda sam pobrkala godine...uglavnom, Nessi je bio Nessi za vrijeme svirki, motorijade...prije toga i poslije toga ne znam...ma, mislim da je to bilo oko '00, dok je Veno vodio...

Da, metal svirke i motorijade su dosle nesto kasnije. Nekad davno je Nessi bila fino uredjena i kulturna pizzerija, a onda su poceli prvi subotnji partyi. ;-)

Ili je, mozda, svega toga bilo i ranije...

Post Postano: 16.05.2006. 12:48 
Naslov:  

...strašno...bolje da nisam ni pitala...stvarno neko fino mjesto postalo, za razliku od "onih divljaka rokera"...Smile Smile Smile...

Post Postano: 16.05.2006. 12:53 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: ...strašno...bolje da nisam ni pitala...stvarno neko fino mjesto postalo, za razliku od "onih divljaka rokera"...Smile Smile Smile...

Eh... rokeri bar imaju sve zube... ;-)

Ne znam koliko je rakija kumovala mojim mislima, ali sjecam se da me na putu doma picila misao kako sam tamo dolje vidio preko nekoliko krezubih osoba. Da ne govorim o kolicini agresije i potencijalne agresije koja se mogla osjetiti u tim prostorima.

Hebote, od cega to danas prave bonkose?! Zar ne bi to trebalo siriti ljubav medju ljudima, poticati na kopulaciju, druzhenje...?! ;-)

anakonda

Post Postano: 16.05.2006. 12:58 
Naslov:  

...mislim da nije to do rakije, tko zna, možda je krezubost jedna od posljedica...nisam kužila kemiju nikad, ak je do ovog onog, postoje i bolji načini, prirodniji...Smile...rakija, npr....radije bi se zagrijala dobrom šljivicom, nego kemijicom...jest da te i rakija pretvori u zombija, al to bar bude drugi dan...

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 16.05.2006. 13:01 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
Uh, Zlatno Doba osjeckih nocnih izlazaka... mislim da dobro zboris kad kazes da je to bilo negdje oko '98-99...

wtf!? zlatno doba izlazaka 98-99... ??? whatever!

uglavnom stajem u obranu BPM-a! kome je do fino uređene pizzerije nek sjedi u asu. kome je do rokanja nek ide u donji grad, a ko neda dva pišljiva cenera za neki upad nek ostane doma il nek ide gdje se ne plaća...

uglavnom BPM je totalno ok!!!

Post Postano: 16.05.2006. 13:05 
Naslov:  

...da, svakako ću u mramorno uređeni rok klub u donjiki...nije da mi se BPM ne sviđa, nisam ni bila, ali mislim da su 98-99 bile sasvim cool godine, kada je osim narodnjaka i techna bilo mjesta u gradu, gdje su i ostali mogli uživati u glazbi...

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 16.05.2006. 13:10 
Naslov:  

a gdje se tada izlazilo kad je bilo toliko cool!?

Skoči u forum: