Autor |
Poruka |
ivkica Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
ja samo ne kužim ak je ta cura tolko tog stvarno napravila, zašt ju onda toliko branite??? da mene neko pljuje na glupom forumu, a to nije istina, pa ne bi gubio vrijeme opravdavat se nekim budalama. samo ostaje otvoreno pitanje – da li ima razloga smišljat opravadanja i jel nešto od toga što piše i istina? mal mi je glupo da, bez obzira na razloge, pišete nečiji životopis na forum, a s druge strane prigovarate jer se iz ranijih komentara moglo vidjeti o kome se radi. ko da je bitno ko koliko radi u kojoj udruzi, ko šta trenira, ko šta svira itd. treba bit izvrstan u svom području. i ja sam se jedne godine prijavio za top stipendiju (nije bitno koji sam faks) i nisam imao šanse. ne zbog prosjeka, nego zato što dobitnike biraju sponzori koji nisu ni profesori, ni dekani, nego face iz firmi koje daju pare. a oni ne gledaju prosjeke, ni nagrade, ni znanstvene članke, i ne znam šta ste tu već napisali, nego odabiru na temelju onoga kako ste se prezentirali. pa ako je netko studirao i uz to nešto npr. svirao, a netko drugi je istovremeno studirao i volontirao sa djecom, ovo drugo sigurno bolje zvuči. a očito je da se cura o kojoj pričate zna jako dobro prezentirati... al jel to ono što tražimo od top studenta?
pitanje je šta bi trebalo više vrednovati? jer ne možete uspoređivat društvene znansti, tehničke znanosti, prirodne znanosti i umjetnost. neko ko svira neki instrument mora vježbat cijeli dan i nema vremena ić volontirati i zajebavat se u udrugama. znači li to da se on manje trudio od nekog drugog ko je imao manje obaveza na faksu pa je imao vremena za druge stvari?
de smirite se malo i nemojte od ovih foruma stvarati sprdnju... jer rijetko kome se čitaju komentari od 5 strana... e jebiga, sad sam ga i ja odužio...
|
istina, potpuno si u pravu, treba se znati samoprezentirati da bi dobio top stipendiju jer se piše životopis u obliku pisma a ne natuknica
NO prije svega treba imati konkretne činjenice s čim ćeš se samoprezentirati KUŽIŠ frajeru? I sve te činjenice moraš potvrditi svim živim diplomama, potvrdama, preporukama... vjerodostojinih mentora i institucija
i od 38 stipendista bilo je i vrhunskih sportaša, glazbenika i volontera
SVI su zaslužno dobili bez obzira na oblik aktivnosti koji su odabrali, žao mi je što nema par stotina top stipendija onda bi je i ti vjerojatno dobio...
P.S.jel to Josephina sad još i spol promijenila pa opet nove profile otvara?
al ajd bar se oštrica otrova istupila, možda jednog dana i sama sebi prizna kako je jako pogriješila u svojim procjenama... |
|
|
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
..:: um, samo da se osvrnem na ove silne poslove - ima nas koji radimo i 2 honorarna posla i stignemo imati prosjek 4,5 i angazirati se u udrugama i organizacijama... eto samo toliko... stvar je motivacije i organizacije dakle, svi imaju iste uvjete i kako si napravish, tako che ti i biti, prema tome, poshtedite nas govorkanja o tome kako su neki rodjeni pod sretnom zvijezdom ili kako samo mamini i tatini sinovi i kcheri imaju povlashteni polozaj jer to apsolutno nije istina ::..
|
Sumnjam da je to moguće na svim fakultetima,tako šta je moguće jedino na lakšim fakultetima,ili ako si ubermensch.
Ne,nemaju svi iste uvjete,mnogi ljudi imaju ozbiljne hendikepe od zdravstvenih do financijskih. |
|
|
|
|
 |
ivkica Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
I lijepo je što Mr Pericaxx javljanje na Hrabrom telefonu gdje ima i SUICIDALNIH POZIVA DJECE KOJA SI ŽELE ODUZETI ŽIVOT a zahvaljujući radu volontera ne dolazi do najcrnjih scenarija...
da upravo tu crticu iz CV djevojke koja je dobila stipendiju i svih ostalih volontera nazivaš vrlo stručnom terminologijom... zajebavanjem po udrugama...
pericaxx de raspitaj se malo prije nego izvališ totalnu glupost!!!! |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
1. pitanje je shto je tebi lakshi fakultet i postoji li zapravo lakshi fakultet, svaki fakultet ima svoje pozitivne i negativne strane
2. svatko bira svoj cilj i nijedan nachin ostvarenja ciljeva nije lak, preko trnja do zvijezda... poruka je jasna... samo je pitanje koliko smo sami dovoljno jaki i spremni boriti se za taj cilj - netko vishe netko manje... nisu vazni hendikepi ni zdravstveni ni financijski ako ustrajesh u svom cilju i ako si dovoljno jak sve izdrzati...
btw, a chemu dvojni nickovi na ovom os031... stvarno neki ljudi imaju problema XD o_O |
|
|
 |
kopile
|
1. pitanje je shto je tebi lakshi fakultet i postoji li zapravo lakshi fakultet, svaki fakultet ima svoje pozitivne i negativne strane
2. svatko bira svoj cilj i nijedan nachin ostvarenja ciljeva nije lak, preko trnja do zvijezda... poruka je jasna... samo je pitanje koliko smo sami dovoljno jaki i spremni boriti se za taj cilj - netko vishe netko manje... nisu vazni hendikepi ni zdravstveni ni financijski ako ustrajesh u svom cilju i ako si dovoljno jak sve izdrzati...
btw, a chemu dvojni nickovi na ovom os031... stvarno neki ljudi imaju problema XD o_O
|
1.Npr filozofski(bilo koji smjer) je lakši od medicine.
2.Tako govore samo oni koji u životu nisu imali ozbiljnih problema,jer postoje problemi i PROBLEMI. |
|
|
|
|
 |
Catharine
|
poshto si ti bio kratak, bit chu i ja
1. fakulteti kao takvi ne mogu se medjusobno usporedjivati jer su prije svega polja razlichitih znanosti, a zatim se razlikuju i po svojim programima studija; prema tome krushke i jabuke nikako ne mogu biti isto, ali postoje odredjeni kriteriji prema kojima razlikujemo vishi studij i fakultet te postdiplomski program
2. u najmanju je ruku sebichno svoje probleme smatrati najvechima na svijetu i svoje hendikepe prikazivati kao razlog iskazivanja ovakvih frustracija; problemi su problemi i na svu srechu nismo svi isti - ono shto je tebi lako, drugome je mozda upravo to teshko i upravo to problem, dok s druge strane ono shto je tebi teshko, nekome je super jednostavno |
|
|
 |
kopile
|
1. fakulteti kao takvi ne mogu se medjusobno usporedjivati jer su prije svega polja razlichitih znanosti, a zatim se razlikuju i po svojim programima studija; prema tome krushke i jabuke nikako ne mogu biti isto, ali postoje odredjeni kriteriji prema kojima razlikujemo vishi studij i fakultet te postdiplomski program
2. u najmanju je ruku sebichno svoje probleme smatrati najvechima na svijetu i svoje hendikepe prikazivati kao razlog iskazivanja ovakvih frustracija; problemi su problemi i na svu srechu nismo svi isti - ono shto je tebi lako, drugome je mozda upravo to teshko i upravo to problem, dok s druge strane ono shto je tebi teshko, nekome je super jednostavno
|
1.Itekako se mogu uspoređivati,takve nebuloze tvrde uglavnom oni koji studiraju te lakše fakultete radi toga što sebi žele pridati veći značaj od onoga koji im realno pripada s obzirom da studiraju na lakšem fakultetu.
Istina da možda nije najspretnija usporedba medicine i filozofskog,jer je filozofski društvenog smjera.Ali evo npr pravo je sigurno teže od filozofskog(isto bilo kojeg smjera),ako uzmemo u obzir osobu koja je jednako talentirana za oboje.
2.Ako si ti ona djevojka na slikama sa myspace onda mi je ovakvo tvoje razmišljanje sasvim jasno.Drugim riječima da ne izgledaš tako kako izgledaš vjeruj mi da bi ti percepcija svijeta bila vrlo drukčija. |
|
|
|
|
 |
Catharine
|
1. ne da mi se objashnjavati ti, ochigledno je da sam ne razumijesh sustav pa tko sam ja obichna smrtnica da ti pojashnjavam
2. da ja sam ona djevojka s myspace-a pa shto, nishta mi nije palo s neba
i oprosti, ali odoh pisati diplomski nemam vishe vremena za rasprave s ljudima koji imaju 'probleme', ja idem rjeshavati svoje  |
|
|
 |
kopile
|
1. ne da mi se objashnjavati ti, ochigledno je da sam ne razumijesh sustav pa tko sam ja obichna smrtnica da ti pojashnjavam
i oprosti, ali odoh pisati diplomski nemam vishe vremena za rasprave s ljudima koji imaju 'probleme', ja idem rjeshavati svoje
|
1.Težina pojedinih fakulteta nema veze sa sustavom visokog obrazovanja nego prije svega sa kompleksnošću i obimom materije.
2.Npr dečko (ako ga imaš) ti je sigurno pao sa neba(figurativno),a to nije mala stvar.
To zaključujem na osnovu tvog izgleda,jer djevojke koje tako izgledaju nemaju problema sa pronalaženjem partnera.A sad ako je to ništa onda nemamo šta raspravljati. |
|
|
|
|
 |
Catharine
|
Says who?...
Pojasni mi molim te onda ovdje koji su prema tvojim saznanjima kriteriji koje programi moraju ispuniti kako bi se u sustavu visokog obrazovanja nazvao fakultetom. Zaista mi to nije jasno...
a ovdje dakle iznosish shto tebe zapravo pati i koji su to tvoji hendikepi... pa vidish, zaista imash problem s razmishljanjem jer nije sve u izgledu, al to tebi ionako nije jasno...
ugl, mislim da daljnja rasprava s tobom kolega na osnovu svega iznad navedenog, zaista ne vodi nikamo; eto, barem se u jednome slazemo XD |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Bože, baci peglu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
pericaxx Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Catharine pa bilo bi i vrijeme da odes rjesavat svoje "probleme" jer ih ocito imas JAKO puno kad imas vremena cijeli dan tu nekog pljuvat.[uklonjeno] mislis da si samo ti u pravu. trebala si se ti onda prijavit za top stipendiju kad si tak pametna i kad si jedino ti u pravu. jer ko god je nest napisao, ti si to popljuvala. samo branis tu legicu i dizes je u nebesa, e pa niko nije savrsen. cak i ak je nest radila, ti to samo cinis jako upitnim kad toliko seres po drugima. i kopile je definitvno u pravu - "Sumnjam da je to moguće na svim fakultetima,tako šta je moguće jedino na lakšim fakultetima,ili ako si ubermensch.
Ne,nemaju svi iste uvjete,mnogi ljudi imaju ozbiljne hendikepe od zdravstvenih do financijskih." samo sto ti to ne kontas... probaj i ti malo onda s tom legicom na psihoterapiju i slusat tude probleme na hrabrom teelfonu pa ces mozda skontat da nije sve ruzicasto i da su nekad (u tvom slucaju uvijek) i drugi ljudi u pravu. |
|
|
|
|
 |
pericaxx Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
a ivkice u vezi tvoje jako pametne izjave
"NO prije svega treba imati konkretne činjenice s čim ćeš se samoprezentirati KUŽIŠ frajeru?"
samo ću ovo reći...
e da je to istina, onda ne bi postojao marketing, KUŽIŠ frajerice?
upali tv i pogledaj reklamu za bilo koji proizvod i sve ce ti biti jasno - ak skontas... |
|
|
|
|
 |
Beronini Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
i oprosti, ali odoh pisati diplomski nemam vishe vremena za rasprave s ljudima koji imaju 'probleme', ja idem rjeshavati svoje
|
1.Težina pojedinih fakulteta nema veze sa sustavom visokog obrazovanja nego prije svega sa kompleksnošću i obimom materije.
2.Npr dečko (ako ga imaš) ti je sigurno pao sa neba(figurativno),a to nije mala stvar.
To zaključujem na osnovu tvog izgleda,jer djevojke koje tako izgledaju nemaju problema sa pronalaženjem partnera.A sad ako je to ništa onda nemamo šta raspravljati.
|
Hej kopile čini mi se da je ova djeva s kojom si se upustio u debatu i zgodna i uspješna i cura sa stavom koji brani vrlo borbeno
my girl!!!
nitko mi ne daje Marijin broj a jel mogu ja nekak ušićarit od ove ribice brojček što kažeš?  |
|
|
|
|
 |
Catharine
|
..:: bahahah, ja barem imam stalan nick i nisam se regala na forum da zametem nekakav trag pa se ti slobodno buni i postavi na glavi - ali da, ja sam u pravu  pa koliko god ti se to svidjelo ili ne, josh chu ti jednom rechi - da, ja sam u pravu; shto se tiche onih tvojih psihoterapija i tvojih savjeta, hvala ti, ali ja svojim prijateljima vech besplatno pomazem konzultacijama i psihoterapijama, no vidim da tebi i ostalima ne bi niti najmanje bilo na shtetu... ja ak vech s... onda i argumentiram... i josh jednom chu ti ponoviti jer nisi shavtio, ja nisam govorila da je svijet ruzichast, dapache, napisala sam da svaki put ima svoje trnje, prema tome savjetujem ti da se i ti na svom putu jednako tako uzdignesh preko trnja do zvijezda; i da, naravno da chu braniti svoju legicu jer je kao prvo zasluzeno branim, kao drugo, ponosna sam na nju jer mi je legica... imash neshto protiv?  ::.. |
|
|
 |
 |
|