| Autor |
Poruka |
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 71781 Spol:  Nebitno
|
 Više od 800 motorista iz Hrvatske, ali i susjedne BiH, Srbije i Mađarske okupilo se proteklog vikenda u Osijeku na 8. moto susretima na lijevoj obali Drave i to na prostoru katakombi. Vrhunac trodnevnog druženja bio je subotnji defile ulicama Osijeka, koji je ove godine činila motociklistička kolona dulja od dva kilometra, a na čelu koje je, uz članove MK Osijek, bio i sam gradonačelnik Krešimir Bubalo.
- Ovo su bili najposjećeniji motosusreti u povijesti ovog događanja, a financijski nas je pomogao i Grad, te Osječka Pivovara, koja je posudila šator veličine čak 600 četvornih metara. Glazbeni gosti bili su Dado Topić i Vrane, a posebnom štimungu pridonijela je i stiptizeta iz Pečuha.
Piše: N.Z./Glas-Slavonije.hr
Foto: Mario Sabolić/Osijek031.com
Galerija 031: 8. Moto susreti MK Osijek
[Foto: Mario Sabolić - Saba][26-27.06.2009.] |
|
|
|
|
|
 |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Đizs krajst... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
 |
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Vidila očima svojim i nisam mogla vjerovat.... mnogo motora, mnogo! Ludilo! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
 |
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Vidjela ja svojim očima sudar triju motoristica. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...odlično, povratak u velikom stilu još jedne stare osječke prijeratne tradicije......svaka čast.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
.... definitivno jedina organizacija koja zaslužuje pohvalu i jedina do sada stvar koja se uspijela održati bez otkazivanja, ne pojavljivanja i sl. a ne kao UFO, Street Race i još mnogo toga. Sve pohvale! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
 |
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
je, prdekali su mi sat vremena pored prozora..mogli bi ih sad doci oprati.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Odlična stvar, šteta što je kiša prisilila organizatore da svirka bude u šatoru, ali ono sa striptizetom - sramota, ne ponovilo se... |
|
|
|
|
|
 |
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Odlična stvar, šteta što je kiša prisilila organizatore da svirka bude u šatoru, ali ono sa striptizetom - sramota, ne ponovilo se... I ono pucanje motorima, to me na svakom susretu živcira; ne kontam-pa zar bajkerima nije stalo do prirode i, na kraju krajeva, ljudskog zdravlja? Mislim, u čemu je fora stvarati buku i ispušne plinove? Je li stvar u kompleksima, u načinu da se privuče ljepši (kako kad) spol, ili u nečemu trećem? |
|
|
|
|
|
 |
|
slevak
Ukupno postova: 89 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to je poso! okupit na istoj manifestaciji gradonačelnika i striptizetu, a bez da se poslije vuku afere po medijima! |
|
_________________ KISIK JE OTKRIVEN TEK 1874. NIJE UTVRĐENO KAKO SU LJUDI PRIJE DISALI. |
|
|
|
 |
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
mene samo zanima da li je ko kažnjen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, jer sam vidio brdo pijanih bajkera kako sjedaju na motore.. policija ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
 |
|
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol:  Žensko
|
je, bas je bilo cheap kada su turirali kroz tvrdju...inace, da nije bilo toga bilo bi impresivno... |
|
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh... |
|
|
|
 |
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol:  Nebitno
|
svaka cast bajkerima, znam ih po cijeloj hr.....
jedini i najveci minus im je ono dvoje golaca
ili profi ili nista, no kao sto je netko vec komentirao na slikama, bilo je tamo i djece |
|
|
|
|
|
 |
|
mila17 Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
svaka cast, presreli su me na Vukovarskoj i moram priznat da tako dugu kolonu motora nisam uzivotu vidjela i da mi nije bilo nimalo mrsko cekat da svi produ ...dapace, uzivala sama u pogledu iako motore ne podnosim |
|
|
|
|
|
 |
|
Imagio Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
U subotu uvečer jedan je od tih pivopija sletio sa ceste u Petrijevcima i razvalio auto od mog šogija tako da je auto odletio u kanal a motor jednim dijelom podvučen pod drugi aotomobil. Motorist je stradao gadno ali je živ, Šogorov auto je totalka... Ja osobno vozim skuter i volim motore, ali svejedno mi nije jasno kako netko može po zavojima u noći tako letati ulicama...
Definitivno se slažem, pijane vozače skloniti sa ceste, ako treba i doživotno. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|