Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Što nam donosi 2006.?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi

Ukupno postova: 2963
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.01.2006. 15:52 
Naslov: Idea Što nam donosi 2006.?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Što očekujete u ovoj godini?? Hoće li nam biti bolje ili lošije u vremenu koje dolazi??

Kakve su vaše procjene??

Imate li želja i konkretnih prijedloga što bi trebalo učiniti u ovom gradu, medju ljudima i u vlasti da bi smo živjeli sretniji i zadovoljniji??

Osobno mislim da će se u Osijeku sve odvijati kako je i planirano od izbora nadalje, jer još nam je kasa puna a dzepovi prazni, a u privatnom životu rekoše mi nek ništa ne očekujem pa sam se počela tako i ponašati (ne trebam nikog i ništa)...što definitivno nije uvjet nikakve sreće, odvede vas samo u vegetiranje...
Procjenjujem da će trebati još dosta vremena da ljudi uvide potrebu za poštovanjem, tolerancijom, humanošću i zajedništvom te da u svemu što kažu imaju iskreno srce i pozitivnu vibraciju, tako da sumnjam da će se to ove godine dogoditi...

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 02.01.2006. 17:20 
Naslov:  

Očekujem poskupljenje Smile Horoskop mi je rekao da ću raditi manje, ali kvalitetnije, ali ja, sudeći po sebi, ne bih tako nešto rekla.

Ne očekujem ništa, znam što si želim, znam kako mi izgleda lista (da diplomiram do kraja godine i krenem si tražiti posao, ili već jednom odlučim što ću sama sa sobom). privatno- sve je ok.

A Osijek? Čekam da krene neka dobra vibra, da se nešto pokrene, da se zapali iskra, pa da stvarno postanemo... zainteresirani, ne rezignirani.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Gemi

Ukupno postova: 2963
Post Postano: 02.01.2006. 20:10 
Naslov:  

Čekati iskru možeš do kraja života. Po meni je to također rezignacija.
Daj neku konkretniju formulaciju "iskre" i što je to - "nešto" što treba pokrenuti?

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.01.2006. 1:34 
Naslov:  

Nadam se da ce mi 2006. donijeti smiraj u dushi, manje stresa...

Volio bih da i ostali nadju srecu i da se svi smijemo, budemo veseli i sretni na ulici... i meni bude lose kad prolazim pored tmurnih, zamisljenih lica... Sad

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 08.01.2006. 13:04 
Naslov:  

da, iskra- osjećaj da se stvari pokreću na način koji mi štima: otvoreno, tolerantno, genijalno na svoj način... (ok, ovo je prilično očito pokazalo da iskru, čak ni u onom "svom" smislu, ne mogu definirati. Ajd ovako: kad se počne događati, obavijestit ću te. A dogodit će se- radit ću na tome u svome dijelu, I promise. ja ne čekam, ja djelujem! Samo je stvar da želim da okolina konačno počne reagirati!)

CatCloe
Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.01.2006. 15:40 
Naslov:  

da, da, očekivanje ničega je nekako uzelo maha.. i meni je palo na pamet, tako barem ne možeš ostati razočaran Wink
a što se Osijeka tiče, i ja sam mislila da je nekako mrtav i nezainteresiran, do prije nekog vremena. a onda sam počela raditi posao zbog kojeg sam prisutna na velikom broju zabavnih i kulturnih događanja u gradu. i iznenadila se! događanja itekako ima! publike ima, ljudi su zainteresirani i uvijek se nađe sasvim dovoljan broj onih koji žele doći i dođu na kojekakve izložbe, koncerte, festivale i često bude odlično! u gradu ima iskre itekako, ali tinja u nekoj manjini živih (iza svih tih bezizražajnih lica opterećenih politikom i kukanjem).. što me uvijek tako oraspoloži Smile

Skoči u forum: