Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
Javno sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Osijeka otkazano je, a više informacija o razlozima otkazivanja saznajte ovdje: Kako je Bubalo minirao javno sučeljavanje
Javno sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Osijeka pod nazivom "Gradonačelnik u ringu" organiziraju HILS – Hrvatski institut za lokalnu samoupravu (Stjepana Radića 17, Osijek) i Koncert – agencija za marketing (Cara Hadrijana 13, Osijek).
Sučeljavanje će se održati u Sportskoj dvorani Zrinjevac u utorak 12. svibnja 2009. u vremenu od 20 do 22 sata.
Ostale informacije o projektu bit će objavljene na konferenciji za novinare u ponedjeljak 11. svibnja 2009. u 10 sati na Trgu Ante Starčevića.
prof.dr. Zvonimir Lauc, predsjednik HILS-a
i
prof. Domagoj Jukić, direktor agencije Koncert |
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Hoće li biti navijača, po kojim pravilima se bore? A i koji sport je u pitanju?
Ima li kategorija ili su svi jednaki? |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Đapić zasigurno lobira za sumo hrvanje, a Matković bi vjerojatno htio izbjeći bilo kakvu borbu intelektualnog karaktera. Bubalo će biti najsretniji ako se bude pričalo o dignitetu Domovinskog rata. |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Đapić zasigurno lobira za sumo hrvanje, a Matković bi vjerojatno htio izbjeći bilo kakvu borbu intelektualnog karaktera. Bubalo će biti najsretniji ako se bude pričalo o dignitetu Domovinskog rata.
|
Nezaboravimo onog zadnjeg, Vrbošić mislim da se zove.
Njemu je svejedno kad zna da će biti pušiona na izborima.  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
kad zna da će biti pušiona na izborima.
|
nebi se bas kladio sa 100% sigurnoscu u to |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
|
Ja bi! Nekažem iz apatije to, nego jednostavno zato što mislim da je prognoza realna. |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
A ujedno je i tebi draga, zar ne? No prognoza ti je realna koliko i Đapićevi projekti. |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
|
Nekužim?
Ne izvini nemam veze nikojim političarima, samo kažem svoje mišljenje koje mislim da je realno.
To što moje mišljenje nekome smeta, to je več druga stvar.  |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
ni ja isto,svatko s malo pa makar i malo mozga će glasati za Vrbošića,iako se naravno ni meni ne sviđa koja ga je stranka predložila al jbg,bolje on nego ovi ostali |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
oćel' biti i kladionica? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
mali_ivica
|
E to nebi bilo loše, pa da ubodemo po dva para, za župana i skupštinu, gradonačelnika i skupštinu!  |
|
|
|
|
 |
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
otkazano je |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|