Autor |
Poruka |
francuzi1
|
Francusko društvo Cercle d'francaise 13. siječnja 2006. u 19 sati Vas poziva na predavanje o Templarima, viteškom vojnom redu i kasnije ugodno druženje u službenim prostorima Njemačke narodnosne zajednice ( VDG ) Ribarska 1, kod Slona.
Naslov predavanja: Templari mit ili stavrnost? Templari na europskom i hrvatskom tlu
Predavanje će se održati u 19 sati uz LCD projekciju , ulaz slobodan.
Sve dodatne informacije mogu se saznati na:
[email protected]
tel: 098 394 255 |
|
|
|
|
 |
francuzi1
|
istine i zablude vezane za templare |
|
|
|
|
 |
Gost
|
ISPRAVKA NAJAVE
Predavanje o Templarima će se održati u službenim prostorima NJEMAČKE NARODNOSNE ZAJEDNICE VDG Ribarska 1, kod Slona.
13.01.2006. 19 h ulaz slobodan |
|
|
|
|
 |
greta
Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
čini mi se da sam na plakatu vidjela da piše kako je ulaz 15 kn?!
što na kraju? |
|
 |
francuzi1
|
Ne ovo predavanje je potpuno besplatno i održava se u prostorijama Njemačke narodnosne zajednice u 19 h, Ribarska 1, a igrom slučaja drugo predavanje koje organizira Nova Akropola održava se isti dan u Neumannovoj ulici u 19 30 I ULAZ JE 15 kUNA. Dođi na naše predavnaje koje je free i nećeš požaliti.
sve informacije na mob 091 575 52 55 |
|
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
"Igrom slučaja" ne sviđa mi se eventualno sabotiranje i da znaš da ću ovo osobno provjeriti.  |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
francuzi Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
"Igrom slučaja" ne sviđa mi se eventualno sabotiranje i da znaš da ću ovo osobno provjeriti.
|
Ne radi se ni o kakvoj sabotaži, već slobodno dođi u Ribarsku 1, na prvi kat
a evo ti i naša web stranica:
www.francuzi.741.com |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
john2000
|
|
|
 |
Gemi
|
A zašto to odrađujete u isto vrijeme kad i Akropola?
Zar ne bi bilo poštenije i prema Akropoli a ponajviše prema ljudima koje to zanima, da čuju i jedno i drugo predavanje? |
|
|
|
 |
Gost
|
A zašto to odrađujete u isto vrijeme kad i Akropola?
Zar ne bi bilo poštenije i prema Akropoli a ponajviše prema ljudima koje to zanima, da čuju i jedno i drugo predavanje?
|
Pa ja mislim da bi bilo poštenije da je Nova Akropola malo više pratila zbivanja u Osijeku i vidjela da mi ovo planiramo već puna 2 tjedna a i na ovaj site smo stavili obavijest još 29.12. a oni nisu nigdje ni obavijestili, osim onim plakatima.
Ja cak mislim da su oni vidjeli naše predavanje i požurili s njihovim koje ako se ne varam je bilo predviđeno za VELJAČU. Naša intencija nije bila održati predavanje isti dan, već naprotiv za to nismo ni zanali.
očekujem njihovo obrazloženje. |
|
|
|
|
 |
Gemi
|
Koliko znam, a ne želim nikome stati u stranu ili prejudicirati, no njihova predavanja su CIKLUS koji je planiran od prvog do dvanaestog (čini mi se) predavanja, tako da ono...francuzi su u tu priču dosli kasnije...pa mi je sve to malo neobicno...hm |
|
|
|
 |
francuzi1
|
Dođi slobodno na naše predavanje ako imaš vremena a siguran sam da ce Nova Akropola svoje predavanje ponoviti.
Ja ne sumnjam u kvalitet njihova predavanja, ali stvarno je šteta i pomalo nezgodno što se događa nešto slično isti dan Iduci put ćemo svi morati biti malo pažljiviji.
Nekad u osijeku nema gotovo ničega, sada možeš birati! Što kažeš na to? |
|
|
|
|
 |
Gemi
|
Što se tiče izabiranja, uistinu sam sretna zbog toga. Kako moj Webmaster reče, a ja često ponovim - Osijek ipak nije mrtav grad!  |
|
|
|
 |
|
Što se tiče izabiranja, uistinu sam sretna zbog toga. Kako moj Webmaster reče, a ja često ponovim - Osijek ipak nije mrtav grad!
|
je Gemi imaš pravo! Osijek živi, a u zadnje vrijeme sve više.
A Gemi zanima me koliko imaš godina kada se u sve razumiješ! Vidim da si najaktivnija na ovom portalu... |
|
|
|
|
 |
 |
|