Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Spar s 1. svibnjem preuzeo Ipercoop hipermarkete

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.05.2009. 15:10 
Naslov:  Spar s 1. svibnjem preuzeo Ipercoop hipermarkete
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja Spar Hrvatska je s 1. svibnjem preuzeo upravljanje Ipercoop hipermarketima. Time je Spar povećao broj prodajnih mjesta sa šest na deset hipermarketa. Preuzimanje je dio Sparove strategije daljnjeg rasta i razvoja te jačanja pozicije na hrvatskom maloprodajnom tržištu.

Spar Hrvatska je s 1. svibnjem uspješno preuzeo sva četiri Ipercoop hipermarketa u Hrvatskoj, tako da su već u subotu 2. svibnja bili otvoreni za kupce. Riječ je o hipermarketima u trgovačkim centrima «King Cross Jankomir» i «Emmezeta - Stupnik» u Zagrebu, «Emmezeta Kaštela» u Splitu te «Emmezeta Osijek» u Osijeku. Uz Coopove proizvode, na prodajnim mjestima Ipercoopa sada se u ponudi nalazi i veliki broj Sparovih proizvoda, od diskontne linije S-budget do Sparove robne marke.

Spar je preuzeo i 450 djelatnika koji su bili zaposleni u prodajnim mjestima Ipercoopa, a planirano je i otvaranje novih radnih mjesta. Uz ovu akviziciju, Spar u ovoj godini nastavlja daljnje širenje na hrvatskom tržištu otvaranjem dva nova Interspar hipermarketa u Dubravi u Zagrebu (pored Jadran filma) te u Koprivnici, čime će do kraja godine dosegnuti broj od skoro 1800 zaposlenika.

Spar Hrvatska je ušao na hrvatsko maloprodajno tržište sredinom 2005. godine otvaranjem prvog Interspar hipermarketa u Zadru. Osim u Zadru, Interspar hipermarketi nalaze se u Sisku, Osijeku, Slavonskom Brodu te na dvije lokacije u Zagrebu, u sklopu City Centra one na Jankomiru te u Dubravi. Spar je u izgradnju i uređenje ovih hipermarketa uložio više od 90 milijuna eura.

S početkom svibnja Spar je snizio cijene više od dvije tisuće prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u Ipercoopu na razinu cijena u Interspar hipermarketima, a od 5. svibnja kreću i posebne ponude s akcijskim cijenama.

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 04.05.2009. 17:49 
Naslov:  

Zna li netko hoće li ostati onaj Coop-ov odjel sa svježim sladoledom? Question
Bila bi šteta da to ukinu jer je to bio jedan od boljih sladoleda u gradu. Sad

Ukupno postova: 1374
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.05.2009. 0:49 
Naslov:  

meni je spar bas ok i drago mi je sto je sad i tamo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 05.05.2009. 1:31 
Naslov:  

PreacheR je napisao/la:
Zna li netko hoće li ostati onaj Coop-ov odjel sa svježim sladoledom? Question
Bila bi šteta da to ukinu jer je to bio jedan od boljih sladoleda u gradu. Sad

Da ostaje sladoled!

Ukupno postova: 129
Post Postano: 05.05.2009. 8:36 
Naslov:  

Super su mi bili kolači i sladoled u Ipercoopu. Često kupujem tamo sladoled, kolače, pecivo baš na tom odijelu. Jedno vrijeme je bilo bez veze ali zadnjih mjesec - dva su se opet popravili. Svaka čast samo da to ne ukinu sparovci. Prst gore ,ali i kilama

puckooo
Ukupno postova: 26
Post Postano: 05.05.2009. 9:38 
Naslov:  

ja stalno kruh tamo kupujem

amunike

Ukupno postova: 129
Post Postano: 05.05.2009. 11:44 
Naslov:  

Već kada im pravimo reklamu, da li netko zna da li je moguće iz coopa sada spara naručiti veću količinu za svatove?
kako to ide ako da

Skoči u forum: