Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70458 Spol:  Nebitno
|
Moto klub Osijek Ženski moto klub "Legice" Osijek u nedjelju 10. svibnja 2009. organizira bikersko druženje, kod Katakombi (lijeva obala Drave), u vremenu od 13:00 do 23:00 sata.
Čobanac u 13 sati, te pivo i sve džabe! S koncertima se kreće u 17 sati... Svi su pozvani! |
|
|
|
|
 |
ljubičasto djevojče
Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
znade li netko,koji ce koncerti biti???  |
|
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
*miss-infernaLia*
Ukupno postova: 55 Spol:  Nebitno
|
ijuju  |
|
_________________ i'm not trying to be difficult. it just comes naturally. ;] |
|
|
 |
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol:  Žensko
|
op-op..na to se dolazi!!!!!!!!! |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
 |
zhudi Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
MK Osijek je organizator bikerskog druženja i svirka počinje već oko 13 sati
više na www.mk-osijek.com |
|
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
lijepost, proci ce se u djir.
sjecam se pred nekoliko godina na toj nekoj motorijadi. Za vrijeme striptiza neka ribica u publici se pohvatala s frajerom, pa se i neki badjo pridruzio, vjerujem nepozvan. okrenut prema njima ledjima i svako malo dok nitko ne skica isprepipa curu i nastavi se pravit blesav kao da se nist nije desilo. Cudi me da decko doticne nije reagirao.
Smijeh do Boga. lol |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
 |
bosutsko Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
Drage MK Legice vi ste simpatične cure, ali ovo što Vaše predsjednica Andrea već drugi puta radi je bezobrazno!
Za Moto zekeje pisala da ih vi tradicionalno organizirate, osnovane ste ove godine!! A evo nje opet!?
Kako je nije sramota, da ste se bar ponudile za organizaciju i neku pomoć oko svega (posla ima napretek) nego samo planirate doći i kititi se tuđim perjem.
Organizirajte nešto svoje i pomoći će Vam se, ali ovo je tako jadno...
Ako je ovo Andrea radila na svoju ruku mislim da trebate malo popričati s njom jer ispadate smiješne.
Hoćete li imati obraza pojaviti se u nedjelju!?
Također poruka web masteru: Hoćete li nakon ovako neozbiljnih najava i dalje objavljivati najave od istog autora. Nemojte i Vi postati smiješna stranica kao i autor najave. |
|
|
|
|
 |
|
I da, draga Andrea, organizirate li i moto susrete 26.-28.06. da se odmah stavi u najavu?
Pozdrav svim Legicama! |
|
|
|
|
 |
brna Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
E moje Legice,izgleda da kod vas nema ni reda ni stege u klubu,nemože se klub voditi na takav način,pa ima i nas u MK OSIJEKU informatički pismenih,kolko tolko...
WWW.mk-osijek.com |
|
|
|
|
 |
tanja grganovic
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
E moje Legice,izgleda da kod vas nema ni reda ni stege u klubu,nemože se klub voditi na takav način,pa ima i nas u MK OSIJEKU informatički pismenih,kolko tolko...
WWW.mk-osijek.com
|
Poštovani članovi MK Osijek,
iskreno se ispričavam u ime članica MK "Legice" budući da nitko od nas nije znao za ovu najavu naše predsjednice. Upozorit ćemo ju na neprimjereno ponašanje, a vjerujem da je samo željela da što više ljudi dođe na vaše okupljanje. Stoga, nadam se da nećete zamjeriti, a budući da sam na ovo upozorena tek danas, pišem vam ispriku.
Srdačan pozdrav
Tanja Grganović |
|
|
|
|
 |
puma
Ukupno postova: 37 Lokacija: Tu negdje... Spol:  Žensko
|
Iskreno mi je žao, kao i našoj glasnogovornici Tanji Grganović, što je došlo do ovakvog nesporazuma.
Zaista ne znam odakle je potekla informacija kako naš klub "Legice" organizira bilo što, jer, kao što si i sam rekao, tek smo u povojima i daleko od organizacije takovih događanja.
Nezgodno je ovo doznati na ovaj način, pogotovo kada nas pitaš imamo li obraza pojaviti se tamo sutra. Nakon ovih tvojih riječi, vjerojatno bolje da ne dolazimo.
Isprika još jednom svima koji su se našli uvrijeđenima. |
|
|
|
|
 |
|
Ma malo je izrečeno riječi i u bijesu sa moje strane. Vi ste nama i dalje i zauvijek simpatične i dobrodošle. Samo me je malo Andrea naljutila. Naravno da većina Vas u klubu nije ništa znalo, ali ipak morate paziti tko Vas predstavlja, jer se njen ispad tretira kao klubski.
Pozdrav cure! |
|
|
|
|
 |
|
I da, svakako mi je bilo drago vidjeti Vas danas, nadam se da ste se lijepo provele.
Bez Vas svakako to ne bi bilo to! |
|
|
|
|
 |
 |
|