Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
U Clubu Oxygene u petak 6. veljače 2009. održava se veliki tribute party u čast Bobu Marleyju koji je rođen na ovaj dan prije 64 godine.
U 21:00 sat počinje projekcija dokumentarnog filma o životu i djelovanju Boba Marleyja, a nakon projekcije slijedi reggae party i sviraju DJ Steadyl i DJ Sunseek. U isto vrijeme vrtit će se razne projekcije spotova i filmova o Bob Marleyu.
Upad je simboličnih 10 kn. |
|
|
|
|
 |
cocolo Ukupno postova: 90 Spol:  Muško
|
Dobra ideja,samo da ne bude kao i zadnji puta na onoj reggae veselici... |
|
|
|
|
 |
shine Ukupno postova: 15 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
kak je bilo na toj reggae veselici? mislim da se pretpostavit da nije bilo dobro  nisam bila pa me zanima zašto |
|
|
|
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Čula sam da je bilo malo ljudi, ako se ne varam. I mene baš zanima kak je bilo, na ovu bi voljela navratit! |
|
 |
|
zadnji put...sam došao malo iza dvanaest,bilo je devet ljudi,četvero na odlasku,svirao neki dram end beees te spotovi neki puštani...,znači nezanimljivo... |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
prosli put je vecer prije DJ otkazao pa su svirala 2 dramba dja, ovaj put ce sve biti kako treba.. a i na dogadaje neke se bas ne dolazi poslije 12.. nije ovo q ili tufna ako je neki tematski event.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
|
ako je večer ranije otkazao DJ onda je to trebalo pisati tu u najavi pošto je tu i najavljeno,ili se kaže na ulazu...,a što se tiče vremena dolaska mislim da nije bitan,ako je dobra zabava,kvalitetna,prepoznata...,ljudi će uvijek biti,od..do...http://www.osijek031.com/images/smiles/icon_biggrin.gif |
|
|
|
|
 |
|
ako je večer ranije otkazao DJ onda je to trebalo pisati tu u najavi pošto je tu i najavljeno,ili se kaže na ulazu...,a što se tiče vremena dolaska mislim da nije bitan,ako je dobra zabava,kvalitetna,prepoznata...,ljudi će bit uvijek |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Pa ako ljudi dođu kasnije, onda ih neće biti ranije. Zar ne? |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ako je večer ranije otkazao DJ onda je to trebalo pisati tu u najavi pošto je tu i najavljeno,ili se kaže na ulazu...,a što se tiče vremena dolaska mislim da nije bitan,ako je dobra zabava,kvalitetna,prepoznata...,ljudi će bit uvijek
|
vidim ja da si ti neki naj pametniji na svijetu pa pretpostavljam da radis svirke i partije skroz.. pun mi je k takvih pametnih u zivotu, daj napravite nesta il mrdnite kurcem u tom svom bijednom zivotu pa onda serite.. zivim za to.. jej! xD |
|
|
|
|
 |
|
mir dječače...jesam,najpametniji sam na svijet,imam ogromnu glavu,i šta se vrijeđaš odmah,ako ne možeš podnjeti kritiku,koja nije bila zlonamjerna,onda nemoj ništa raditi i prditi...  )))))
PIS MAN..budi u duhu manifestacije koju organiziraš...  )))) |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
mir dječače...jesam,najpametniji sam na svijet,imam ogromnu glavu,i šta se vrijeđaš odmah,ako ne možeš podnjeti kritiku,koja nije bila zlonamjerna,onda nemoj ništa raditi i prditi...  )))))
PIS MAN..budi u duhu manifestacije koju organiziraš...  ))))
|
bio sam jako pijan kada sam ovo pisao sinoc tako da sam malo prenaglio ali svejedno mi je pun k ljudi koji znaju sam srat i uvijek traze neki kurac.. trebalo je ovo, trebalo je ono.. onda napravite vi kak treba i svi sretni i zadovoljni..
jel.. |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
El i ja spadam u tu kategoriju
Tratinčice, stvarno, ne uzbuđuj se tolko, joj, nekad ljudi samo žele dati savjet da se drugi put napravi još bolje, to je kritika tržišta, a njemu se treba prilagodit i poslušat što traži da bi svi bili sretniji
Premda je skoro svaki put bilo odlično jer je i ekipa bila super, a s dobrom ekipom sve štima... |
|
 |
 |
|