Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Beli Manastir: otvorenje izložbe fotografija lipicanaca 'Plemenitaši' Silvije Butković

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.10.2008. 11:50 
Naslov:  Beli Manastir: otvorenje izložbe fotografija lipicanaca 'Plemenitaši' Silvije Butković
16.10.2008. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otvorenje izložbe fotografija konja lipicanaca "Plemenitaši" autorice Silvije Butković održat će se u Belom Manastiru u četvrtak 16. listopada 2008. s početkom u 19 sati, u Centra za kulturu grada Belog Manastira (predvorje Gradskog kina). Prvi postav izložbe bio uprogramu ovogodišnjih Đakovačkih vezova u Centru za kulturu grada Đakova. Izložba će biti postavljena do 30. listopada 2008.

Živim u gradu Đakovu, članica sam Foto kino kluba Đakovo, Udruge pjesnika "Antun Ivanošić" iz Osijeka te članica Matice hrvatske - ogranak Đakovo. Ovo je moja druga samostalna izložba fotografija, a ove godine iz tiska izlazi i moja treća knjiga poezije.

Kako sam djelatnica Državne ergele lipicanaca Đakovo radovao bi me Vaš dolazak, jer bi on ujedno bio i promidžba Ergele i konja koji su neizostavni dio turističke ponude Hrvatske.

Skoči u forum: