Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ajd se nauci pisati Thompson mozda! On nije antikrist vec Hrvatski domoljub, vjernik, branitelj i jos puno toga!
|
ajd ti nauči da se hrvatski domoljub piše s malim h |
|
|
 |
Mladjo
|
On je car kakvog nema! Tko ga ne voli ne voli ni Hrvatsku niti je postuje!
|
eo ja ga ne volim a volim i poštujem hrvatsku. kak sad to  |
|
|
 |
Mladjo
|
uostalom dijete ti imaš 17 godina, šta ti znaš o ratu ajde idi se igrati u pijesak
|
Ja ti nisam dijete vec odrasla osoba koja ima svoje misljenje i koja zna cijeniti stvari, a ne slusati cecu neku i ne znam ja vec koje tamo drolje! Ali tko hoce nek izvoli ali ako cemo realno tko njega napada nek ne ocekuje da nece biti napadan!!!!!
|
kako tipično za prosječnog hrvata i katolika i tonsonovca |
|
|
 |
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ajd se nauci pisati Thompson mozda! On nije antikrist vec Hrvatski domoljub, vjernik, branitelj i jos puno toga!
|
ajd ti nauči da se hrvatski domoljub piše s malim h
|
hahahaha bravo mladjo  dobro uočena gramatička pogreška |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
ali se kao što znaš nije niti ikada od toga ogradio
a tek bojni poklič tomsonov
ma ovo je neiscrpna tema ne da mi se tu prepirati s djecom aj bok
|
On se nema od cega ograditi, pozdrav za dom spremni je povijesni pozdrav iz jos predstave nikola subic zrinski isuse kako ste naivni i glupi, ajd malo istrazite a ne srati odmah da ne znate cinjenice!
|
nikola šubić zrinjski je zaista postojao, to nije lik iz predstave ajd ti malo istraži |
|
|
 |
Mladjo
|
Ja se ne skrivam iza mamine suknje vec jako dugo, i kupujem cigarete i alkohol sama tak da kad bi me vidio ne bi mi dao 17, ali nema veze! Znam ja da ovdje provociraju, mene boli briga! Slazem se s time da policija treba raditi svoj posao ako su mogli uhiti osobu s uastaskom kapom onda neka uhite i one koji nose petokraku zvijezdu na glavi ako cemo tako! Ja slusam thompsona i ponosim se njegovim pjesmama koji govore o ljubavi prema domovini, Bogu, obitelji! Ja ne podrzavam niti jednu ideologiju vec samo onu za opstanak nase drzave koji smo stvorili na mukama, i svoj onoj bez potrebnoj krvi prolivenoj!
|
bez potrebe je bila prolivena krv i u jasenovcu i gradiški staroj mlada damo |
|
|
 |
Mladjo
|
Gdje si ti bila '91.?
|
U Hrvatskoj!
|
errrrrr!!!!!!!! wrong answer nisi se ni rodila |
|
|
 |
Mladjo
|
Ja se ne skrivam iza mamine suknje vec jako dugo, i kupujem cigarete i alkohol sama tak da kad bi me vidio ne bi mi dao 17, ali nema veze! Znam ja da ovdje provociraju, mene boli briga! Slazem se s time da policija treba raditi svoj posao ako su mogli uhiti osobu s uastaskom kapom onda neka uhite i one koji nose petokraku zvijezdu na glavi ako cemo tako! Ja slusam thompsona i ponosim se njegovim pjesmama koji govore o ljubavi prema domovini, Bogu, obitelji! Ja ne podrzavam niti jednu ideologiju vec samo onu za opstanak nase drzave koji smo stvorili na mukama, i svoj onoj bez potrebnoj krvi prolivenoj!
|
to što izgledaš ko da imaš više od 17 ne znači da nemaš mentalni sklop na razini tlinaestogodišnjakinje |
|
|
 |
Mladjo
|
zato što su naši očevi, majke, stričevi, braća i sestre ginuli kako bi mi mogli slobodno izabrati što ćemo slušati.
|
Nisu oni ginuli da slusamo one koji su ih klali?
|
kontam da dara bubašpara inače hoda okolo u opancima i sa čakijom oko pojasa |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
ma ja i dalje mislim...
ako se može na utakmicama pjevat u boj u boj za narod svoj,lijepa li si,za dom spremni,ubij srbina,židova itd itd...onda može i thompson imat koncerte |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hahahaha mladji treba donirat puuuuuno kikirikija |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
a to je kao super pozitivna stvar??? |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Mladjo
|
ZAŠTO SU MOJI POSTOVI BAČENI U OFFTOPIC KADA SE STRIKTNO DRŽE TEME?  |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|