Autor |
Poruka |
Corleone_os Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Open air cocktail party u petak 27. lipnja 2008. u caffe galeriji "Triton" (Kapucinska ulica - preko puta "klupica"). Dođite i zabavite se uz cocktaile, DJ-a i veselu atmosferu... |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
koliko kostaju kokteli? jel bar pristupacna cijena? |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
bilo bi super da je cijena pristupačna širokim narodnim masama...obožaaaaavaaaam koktele!  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Aaaaaaaa, moj Tritooon  Obožavam ovaj kaf inače.... Pokušat ću svratiti večeras  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
Corleone_os Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
ma cijena prava sitnica.. veliki 20 a shooteri cenera..  ) |
|
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma ja sam u svakom slučaju tamo  Po 2. ili 3. put danas  |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
jesam osječanka, ali sam očito glupa koliko sam i plava...  pa mi objašnjenje "Kapucinska ulica - preko puta "klupica" ništa ne znači... jel to bivši bivši IPK? ništa mi drugo ne pada na pamet... |
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ja nisam ni plav al što sam gluup
Nebi ni ja znao da mi neko kaže kapucinska, al znam di je to, uglavnom, to ti je između 2 kina, samo s druge strane. |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
svaki dan sam tamo...pa zašto ne bi i danas... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
Ja nisam ni plav al što sam gluup
Nebi ni ja znao da mi neko kaže kapucinska, al znam di je to, uglavnom, to ti je između 2 kina, samo s druge strane.
|
hvala!
a oćel bit šta od tih coctaila sutra?danas mi je jako loše  j***na migrena... |
|
|
|
 |
 |
|