Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Projekt cjeloživotnog obrazovanja "Besplatni tečaj informatike"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.06.2008. 15:00 
Naslov:  Projekt cjeloživotnog obrazovanja "Besplatni tečaj info
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekt besplatnog obrazovanja građana grada Osijeka, pod pokroviteljstvom Gradonačelnika i sponzora broadband telekoma Iskon Internet d.d., svoju realizaciju doživjet će početkom rada u petak 6. lipnja 2008. godine u 9:30 sati u dvorani Doma tehnike u Osijeku. Početak rada najavit će gradonačelnik, Gordan Matković, i predsjednik Uprave Iskon interneta d.d. iz Zagreba, Saša Kramar.

Poznato je da budućnost modernog svijeta leži u informacijskim tehnologijama, sukladno tome edukacija osnova informatike samo je prvi korak prema stvaranju novog branda Osijeka kao suvremenog grada koji ne zaostaje, nego se kontinuirano razvija, s tim u svezi koncept cjeloživotnog obrazovanja kojega nudi Grad sa svojim partnerima savršeno se uklapa.

Jedan od ciljeva je stvoriti uvjete za elektroničko uključivanje građana u različite oblike života grada, ali i animiranje na uključivanje u procese upravljanja i odlučivanja u gradskim četvrtima i mjesnim odborima te edukacija naših starijih sugrađana u korištenju suvremenih aplikacija, kao što je npr. Internet bankarstvo te im tako olakšati svakodnevan život.

Za inicijativu ovoga projekta zaslužna je Gradska četvrt "Industrijska četvrt", koja je i pokrenula projekt "Besplatni tečaja informatike" namijenjen građanima Osijeka. Uz Grad Osijek, u projektu sudjeluje i sponzor Iskon d.d. te informatička škola "Tema".

U prvom krugu predviđeno je 9 skupina polaznika koji će realizirati osnove rada s računalom, pisanje teksta i rad s Internetom u trajanju od 40 sati. Grupe će svoj program realizirat od lipnja do rujna, i za taj dio projekta sredstva su osigurana.

Informacije se primaju na telefon 031/ 212-659 ili neposredno u Domu tehnike u Tvrđi.

Ukupno postova: 52
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.06.2008. 11:54 
Naslov:  

... e jel se tečaj upisuje u Radnmu knjižicu?

Ukupno postova: 30
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.06.2008. 13:16 
Naslov:  

I mene to zanima. Ja vec imam ecdl diplomu pa me zanima jel i ovo ide u radnu knjizicu.
Ako nitko ne zna pitat cu tereziju pa vam javim.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.06.2008. 14:11 
Naslov:  

Evo, da odgovorim. Tečaj je namijenjen potpunim početnicima i onima koji ne vladaju dobro osnovama informatike, tečaj nije verificiran, ali se na kraju tečaja dobije uvjerenje o završenom tečaju. Tko želi upis u radnu knjižicu mora završiti tečaj od 120 sati što je propisano od strane ministarstva obrazovanja.
Cilj ovog projekta je omogućiti ljudima da besplatno svladaju osnove informatike.

Post Postano: 05.06.2008. 14:23 
Naslov:  

Znaci to je za one koji se rijetko kada susrecu s racunalima? Mozda dodjem! A jel moze kratko napisano sta ce se sve raditi da znam dal da dolazim ili ne? Jer mi je glupo ako to vec sve znam!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.06.2008. 14:50 
Naslov:  

Osnove OS XP-a, MS Word i Internet...

Post Postano: 05.06.2008. 14:52