| Autor |
Poruka |
|
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U subotu 19. travnja 2008. odigrat će se na stadionu Gradski vrt susret između NK Osijeka i NK Zagreba. Početak je u 18 sati. |
|
|
 |
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol:  Žensko
|
MissTake, tražila sam te pogledom  |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
 |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to te ja pitam, idem se odmah zapalit bakljom! jedan grad, jedan klub, jedno sveto ime, dvajest baklji, dva boksera i gajba osječkog piva... svršio sam od miline i srećice... sad će, brijem, opet doć igrat u Osijek neki klub engleski ili barem gruzijski, da svijetu pokažemo kako je naš klub velik i jak. bit će para kad u evropi loptu šutnemo, kupit ćemo pala fišera, boljeg, mršavijeg i mlađeg, rudika vida opet će s benzinske trčati na treninge, bit će i crnaca, odma ćemo stupit u kontakte s Mariassijem, Droncom,Radicsem i ostalim talentima i uzdanicama kluba. Udarna postava: Mitrović, Kukoč, Dronca, Vidović, Lalić, Kuč, Denilson, Nikolić, Godar, Smajlović, Mešanović, Pamić obavezno (još ga se sjećam kad se u staroj Tufni s crvenom perikom pojavio (neprocjenjivo!) |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
 |
|
031maja
|
to te ja pitam, idem se odmah zapalit bakljom! jedan grad, jedan klub, jedno sveto ime, dvajest baklji, dva boksera i gajba osječkog piva... svršio sam od miline i srećice... sad će, brijem, opet doć igrat u Osijek neki klub engleski ili barem gruzijski, da svijetu pokažemo kako je naš klub velik i jak. bit će para kad u evropi loptu šutnemo, kupit ćemo pala fišera, boljeg, mršavijeg i mlađeg, rudika vida opet će s benzinske trčati na treninge, bit će i crnaca, odma ćemo stupit u kontakte s Mariassijem, Droncom,Radicsem i ostalim talentima i uzdanicama kluba. Udarna postava: Mitrović, Kukoč, Dronca, Vidović, Lalić, Kuč, Denilson, Nikolić, Godar, Smajlović, Mešanović, Pamić obavezno (još ga se sjećam kad se u staroj Tufni s crvenom perikom pojavio (neprocjenjivo!)
|
vid ga što je poludio, ničim izazvan  blago vama čiko |
|
|
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja mislim da je on nekad bio oralno&analno zlostavljan (ili dobrostavljan) od strane nekih kohortaša (ili, nedajbože, kohortašica), pa je duboko (možda i 20 centi duboko) istraumatiziran te mu sjećanja navru, a suza krene pri samom spomenu nk osijeka ili kohorte. |
|
|
|
|
|
 |
|
031maja
|
ja mislim da je on nekad bio oralno&analno zlostavljan (ili dobrostavljan) od strane nekih kohortaša (ili, nedajbože, kohortašica), pa je duboko (možda i 20 centi duboko) istraumatiziran te mu sjećanja navru, a suza krene pri samom spomenu nk osijeka ili kohorte.
|
jelda...? i ja mislim. lako moguće. ti kohortaši monstruozni su to u stanju tako da ti je teorija na mjestu. al za kohortašice ne bi baš rekla  |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
al vidi se da čovjek prati i zna  samo bi ja još dodao popescua, zgrablića, černea, kalesića, vurdelju, milasa, buljana, moravčića  , i jednog i neponovljivog entoana juz d fors džedaja. al neko pametan je jednom rekao da je puno lakše pljuvat nego reći nešto konstruktivno. |
|
|
|
 |
 |
|
|