Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku u utorak 15. travnja 2008. gostovat će Gradsko kazalište "Joza Ivakić" iz Vinkovaca s hit predstavom "Iz Kabula s ljubavlju" poznatog strip crtača iz Vinkovaca Dubravka Matakovića.
Početak je u 20 sati.
Predstava utjelovljuje legendarnog Glištuna Gmižića i njegovu obitelj, a do sada je pobrala sve pozitivne kritike i karte su bile rasprodane prvih dana.
Jedan posve običan dan u životu starog Vinkovčanina sa sitnijim genetskim anomalijama - Glištuna Gmižića i njegove supruge Prcmilke Gmižić, rođene Učkur.
Vrag dolazi po svoje... Čudo hrvatske naive... Misija UN-a... Komšija na steroidima... Kokoš zvana Žudnja... Paklenski plan i krvava osveta doktora Gajgera...
Miroslav Krleža s dozvolom za ubijanje... Život na rasjelini dviju bazaltnih ploča... Akcija! Živci! Paranormalno! Sado-mazo! Gej! Neviđeni zalasci sunca ! Vječita borba između zla i gorega! Kulturološki jaz i tome slično! I to sve samo zato što smo Hrvati!
Dubravko Mataković |
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Valjda ce se ovaj put predstava odrzati... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Nadam se,ja sam si rezervirala kartu pa šta bude,hehe. |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja idem... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i ja bih... dubravko rulez! |
|
|
|
|
 |
marrai
|
Umjesto Ines Bojanić glumi studentica sa Akademije iz Os,(Marina Bažulić);to bi trebalo svakako ubuduće ispraviti na plakatu. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Danas mi se drugi put dogodilo da sam poljubio vrata blagajne 5 do 12. Danas sam cak i vidio zenu unutra, a vidjela je i ona mene. No, samo je 'ladno odmahnula kad sam joj pokazao na sat i da jos uvijek NIJE 12h, do kada bi trebala raditi.
Ne vidim smisao u navodjenju rada do podneva, ako oni zaista ne rade do 12h, kako je i navedeno.
Btw. zvona s religijskih objekata su pocela zvoniti nekoliko minuta nakon ovog razocarenja, sto mi daje za pravo tvrditi da je blagajna zaista zatvorena prije vremena. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
marrai
|
Bezobrazluk,a onda se čude što ima sjedala zjape prazna.
Ništa lega,ostaje ti sat vremena prije predstave ili opcija druga;da ti ja ostavim jednu kartu... |
|
|
|
|
 |
saan Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
Bok!
Zna li netko kolika je cijena karata i da li ih ima jos u prodaji? |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
eto, bijo...
korektno odrađeni mataković, koliko uopće takvo štivo može biti uprizoreno bez nekih specijalnih efekata. a i s njima. generalno, kao predstava - prolazna ocjena, ali ne puno više od toga. |
|
|
|
|
 |
marrai
|
Bila i ja...
Malo sam više očekivala ali sasvim solidno,Tanja perfektna kao i uvijek
Btw.kome se da potegnuti do Vk,preporučam odličnu novu predstavu Kaćuše,meni osobno bolja od Kabula,znanstveno fantastična komedija,luuuudooo skroz! |
|
|
|
|
 |
 |
|