Autor |
Poruka |
MusicPirat Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
Novi koncept rap partya, kojega stvaraju sami posjetitelji bez organizacije, održava se po prvi puta. Orjentirat će se na socijalizaciju i zajedništvo te okupljanje rap izvođača iz Osijeka i okolice s ciljem jačanja lokalne demo scene te podizanja kvalitete istoj. Freestyle, battle, zezanje i nadamo se još puno toga, moći ćete pogledati u subotu 12. travnja 2008. negdje u okolici Školjke, u blizini srednjoškolskog igrališta. Ukoliko želite doći, nema upada, jer je vani, bit će nešto pića te gomila raspoloženih rapera.
Živjeli
Za sav info tu je [email protected]
 |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa hajde zanimljivo sam pitanje je hoče li zaživiti |
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
zamp im treba navuć |
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
carski  |
|
 |
|
RapPiratez @ Školjka, OS, 12.04.2008.
Novi koncept rap partya, koji stvaraju sami posjetitelji bez organizacije, održava se po prvi puta.
Orjentirati će se na socijalizaciju i zajedništvo, te okupljanje rap izvođača iz osijeka i okolice s ciljem
jačanja lokalne demo scene, te podizanjem kvalitete istoj. Freestyle, battle, zezanje, i nadamo se još puno
toga, moći ćete pogledati u subotu, negdje u okolici Školjke u blizini srednjoškolskog igrališta.
Ukoliko želite doći, nema upada jer je vani, bit će nešto pića te gomila raspoloženih rapera.
Živjeli
za sav info tu je
[email protected] |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Novi koncept bez organizacije? Meni ovo liči na organizaciju. Pa imate i mejl.
Što znači ova orijentacija na socijalizaciju? Vidi, rima - naša organizacija, i njena orijentacija, cilj je socijalizacija i muvanje mladih naivnih klinki koje još padaju na supkulturu američkih uličara i kriminalacaja. |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
supkulturu američkih uličara i kriminalacaja.
|
netko gleda previše mtv-ja
moja 78-godišnja baba je upućenija  ne bi joj palo na pamet bubnit ovak neš površno i "uladičeno". |
|
 |
|
Novi koncept bez organizacije? Meni ovo liči na organizaciju. Pa imate i mejl.
Što znači ova orijentacija na socijalizaciju? Vidi, rima - naša organizacija, i njena orijentacija, cilj je socijalizacija i muvanje mladih naivnih klinki koje još padaju na supkulturu američkih uličara i kriminalacaja.
|
e baš tak , oš doć? mladih klinki nikad dosta, ni starih krami isto...
a mejl, pa imaš i ti, a očito pišeš s gerijatrije...
obavijest mora krenuti s jednog mjesta, dalje je na njoj samoj da radi...
tak da, u biti, ti razgovaraš sa flyerom, ja sam ga sam tu poslo jer ga i ja dobih...
možda i po btebe treba policija ko po pukanićevu ženu..
"ne ja sam normalna, sam pričam sa slikom na računalu" |
|
|
|
|
 |
|
Izgleda da čovjek mora trpati one žute krugove što rade svašta, da drugi shvate da se šali. Znam ja, mladi ste, treba nečemu pripadati.
Nego, hoće doći i oni što se valjaju po podu? Ili je to pod nekom drugom supkulturom. Ja bi naišao, ali ne znam kako da se spremim. Jel još uvijek aktualno obući prevelike široke hlače i bejzbol kapu na glavu, po mogućnosti naopako?
Evo i prigodni stih, moj omiljeni reperski.
"Osjećaj me prati da sam fiju, razbijen s jednim okom snimam riju, drugo mamne sam izgubio u šori, ljudi mi prilaze a Zagreb opet gori." Valjda nisam nešto izostavio. |
|
|
|
|
 |
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
živira me ovaj felt lik.jebote, čemu tolki cinizam?nekako mi se činiš onak dosta ogorčen lik,šta ti je?ili je to neki pokušaj smisla za humor?ne znam... |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Možda čovjek jednostavno ne gleda televiziju. Kao i ja, uostalom...
Nego, on-topic - piratski rep! YAR! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
|
neće bit valjaoca po podu...možda...a možda i bude, tko znat tko će doć...
uglavom, doć će oni koje to zanima, oni koje ne - gle čuda, neće  |
|
|
|
|
 |
|
Eh, malo se čovjek našali, i odmah se ljute. Sorry što su mi reperi smiješni, ali ne mogu si pomoći. Stanje se pogoršalo otkako sam pogledao 10-ak minuta onog filma sa Eminemom (eto, tu i tamo gledam televiziju).
Ali samo se zabavljajte, meni je drago. |
|
|
|
|
 |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sorry što su mi reperi smiješni, ali ne mogu si pomoći. Stanje se pogoršalo otkako sam pogledao 10-ak minuta onog filma sa Eminemom (eto, tu i tamo gledam televiziju).
Ali samo se zabavljajte, meni je drago.
|
hahaha covjek tvrdi da ne gleda televiziju, tj. tu i tamo nesto pogleda... i onda ocekujemo da pogleda neku emisuji vezanu za kulturu, znanost i sl. a ono on gleda jedno od najveceg smeca od filmova hahhahah |
|
|
|
|
 |
 |
|