Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Trg: manifestacije "Šarena jaja bojama grada" i "Cvjetni korzo"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.03.2008. 9:43 
Naslov:  Trg: manifestacije "Šarena jaja bojama grada" i &q
15.03.2008. 9:40
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Trgu A. Starčevića u Osijeku u subotu 15. ožujka 2008. održat će se manifestacije "Šarena jaja bojama grada" i "Cvjetni korzo".

Dječje kazalište Branka Mihaljevića i ove godine će se godine uključiti u program...
Baletni studio pod vodstvom voditeljice Štefanije Heller izvest će Polku iz filma "Moje pjesme, moji snovi".
Početnica, plesna igraonica baletnog studija, pod vodstvom Aleksandre Colnarić, izvest će ples Čudesna šume, Cannon Pachelbel.
Dramski studio, kojega vode Lidija Helajz i Areta Ćurković, nastupa sa songovima iz svojih godišnjih produkcija: Zašto gnjaviš malo dijete, Ispeci pa reci i Uskršnja pisanica.

U program se uključuje i New Century Lions klub "Kuna", koji će organizirati uskršnju akciju bojanja uskrsnih pisanica i prodaju istih u humanitarne svrhe. Svatko tko želi moći će sam ukrasiti pisanice, a prikupljena novčana sredstva bit će donirana u svrhu razminiravanja na području Osječko-baranjske županije. Akcija će se održati između 10 i 13 sati.

Skoči u forum: