Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Vampireprincess
Offline
Avatar

Ukupno postova: 25
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 15.02.2008. 23:12 
Naslov:  Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Evo kako naslov kaže....
Pa et...prvo ću ja započeti sa pitanjem.
Da li itko zna gdje se za jeftine pare ,na kojoj adresi i u kojoj trgovini može kupiti neka replika ovakve torbice p.s. to je louis vutton marka




Ili neke takve slične torbe...onak da su fensi-šmensi...hehe

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
1step2far
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3260
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.02.2008. 14:17 
Naslov:  Re: Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja sam imala original, dobila na poklon iz SAD od jedne bogate žene, no torbica je tako gadna da sam je poklonila prvom prilikom tvojoj istomišljenici.
Dat ću ti savjet, googlaj malo, pa ćeš svašta naći...

_________________
Gola sisa je dobra sisa.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2988
Lokacija: u snovima
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.02.2008. 16:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

1step2far je napisao/la: ›
Ja sam imala original, dobila na poklon iz SAD od jedne bogate žene, no torbica je tako gadna da sam je poklonila prvom prilikom tvojoj istomišljenici.



osijek031.com smile

al stvarno je gadna! Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
marrai
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1127
Lokacija: Os
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.02.2008. 16:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ne samo da je torbica totalni kič nego je iz sezone '04,dakle out... Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
daddylonglegs
Offline
Avatar

Ukupno postova: 78
Lokacija: Os
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 16.02.2008. 17:01 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

imas u china shopovima takvih ovecih novcanika... gadni za popizdit al samo 10kn
pa si ti gledaj... sudeci po sezoni, kazete '04.. moglo bi biti i na koridoru takvih torbi.
ozbiljno, torba ti je kriminalno gadna, odustani

_________________
clavus clavo extruditur
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
marrai
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1127
Lokacija: Os
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.02.2008. 17:22 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bez uvrede dotičnoj gospođici koja je postavila temu,čini mi se da je stavila prvo što je našla na netu da bi pokrenula topic,s druge strane o ukusima nećemo ako ti se to zaista sviđa svakako na koridoru potraži,čujem da tamo ima takvog drloga... Smile

ps.ma ovo za sezonu '04 sam lupila bezvz.jer se sjećam da je davno takva torbica bila "trendy" iako je još uvijek u kolekciji monogram multicolore.Meni se osobno ne sviđaju te torbe,dizajn ponekih da samo da je logo diskretniji,ovo mi je pretjerivanje...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake
Offline
Avatar

Ukupno postova: 8773
Lokacija: Somewhere over the Rainbow
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.02.2008. 21:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

meni su te vitonke tak gadne ono fuuuuuj
kič kič
sam da se fura skupo

_________________
► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
sisibla
Offline
Avatar

Ukupno postova: 245
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.02.2008. 22:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ako nećeš kupovati original - ne kupuj.
šta će ti duplikat? kao neće se skontati da nije prava ..

...

edit: i btw uopće nije nešto ta .. imaš bolje modele

_________________
Ho perso le parole, oppure sono loro che perdono me.
Io so che dovrei dire cose che sai,
che ti dovevo, che ti dovrei.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pumpkin
Offline
Avatar

Ukupno postova: 978
Lokacija: od ćoška na pol puta
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 10:32 
Naslov:  Re: Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Torbica je stvarno ružna, a ova kućna aljna od baba Janje pored nje je još ružnija, ne mogu vjerovati da to netko može obući na sebe, i prebaciti takvo nešto preko ruke i šetati civiliziranim svijetom. I da sam milijarderka, ne bi me nagovorilo ni sto fešn gurua da na sebe stavljam neke nakarade samo zato jer ih je dizajnirao ušminkani zarobljen u ženskom tijelu freak...

_________________
Always remember you're unique, just like everyone else.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ViVian05
Offline
Avatar

Ukupno postova: 64
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 12:29 
Naslov:  Re: Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Điizz...i ja sam imala takvu sličnu torbu...isto original ali ova je bila smeđa louis vuitton, nosila ju moja baka,ali sad je i njoj ružna Laughing ... dobila od bogate tete... I posjedujem još 2 novčanika oriđiđi LV i jedan je ajd lijep i nosim ga a drugi također nosi moja baka Very Happy
A đabe mi što je originall kad svi misle da je iz China, čak me jedna ženska išla kao sprdat kak mogu nosit novčanik iz chine, kad sam joj pokazala da je pravi(imaš pečat unutri), zinula je i htjela da joj ga prodam Wink
Inače vjerojatno imaš te torbe na piji, ili kod janjevaca i u Chini negdje Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2988
Lokacija: u snovima
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 13:21 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ViVian05 je napisao/la: ›

čak me jedna ženska išla kao sprdat kak mogu nosit novčanik iz chine, kad sam joj pokazala da je pravi(imaš pečat unutri), zinula je i htjela da joj ga prodam Wink



osijek031.com smile

kakva koza!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
1step2far
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3260
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 13:53 
Naslov:  Re: Raspravljanje o krpicama i fashion stvarčicama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Moja majka ima oriđiđi novčanik, isto iz SADa, ajd donekle izgledan, maslinasto zeleni pa se brdo nukusnih preizraženih slova ne vidi.
Djevo bajna, bolje si nađi neku ljepšu torbu. Sad riskiram da ću ispasti baba, ali sa 14 g. nisam ni pomišljala imati torbice, šminku i ostale pizdarije. I ludo sam se zabavljala bez brige što će netko misliti o meni. Dijete sam bila i to baš zadovoljno, imala muško društvo, krala tuđe voćke i gađala špriherima neprijateljsko pleme djece.

_________________
Gola sisa je dobra sisa.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Vampireprincess
Offline
Avatar

Ukupno postova: 25
Lokacija: Osijek
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 16:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ludo...hehe...
Ev ja našla jednu bolju torbicu...u new yorkeru...
Torbica je prelijepa.
A i nije toliko skupa,129kn.
Sivo roza je.
Ufff...sad treba ušparat džeparac.

_________________
...I'm goNna h0ld y0u f0r tHe laSt tiMe...i'M goNna cRy anD tRy n0t t0 leT it sh0w...
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2988
Lokacija: u snovima
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.02.2008. 17:28 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vampireprincess je napisao/la: ›
ludo...hehe...
Ev ja našla jednu bolju torbicu...u new yorkeru...
Torbica je prelijepa.
A i nije toliko skupa,129kn.
Sivo roza je.
Ufff...sad treba ušparat džeparac.


eh... kak je to lijepo kad si mlad...eo ti koji kikac! Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake
Offline
Avatar

Ukupno postova: 8773
Lokacija: Somewhere over the Rainbow
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.02.2008. 22:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

torbica iz new yorkera ne može biti lijepa

_________________
► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: