Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
malecka

Ukupno postova: 1383
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.02.2008. 14:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pumpkin je napisao/la:
Ma važno je što vas dvoje želite. Nama se oboma dizala kosa na glavi od same pomisli na ceremonije, koje uključuju i onaj dio ljudi kojima je vjerojatno gnjavaža što moraju ići u nečije svatove, i potrošiti neke novce koje nemaju da bi se tamo kerili, skupa s nama koji nismo htjeli dizati kredite, i uvaliti i sebe i roditelje u dugove zato jer je takav red i običaj.

pumpkin je napisao/la:
Ja i o tim stvarima imam svoje mišljenje, s kojim se mnoge moje kolegice ne slažu, ali meni se to čini kao jedan ostatak iz vremena gdje su ljudi trebali samo još jedan dobar izgovor za pijančenje i žderačinu, pa kao, ajmo slaviti zaruke. Pa onda momačke večeri, pa onda se ženi/udaj, pa se zajebavaj tamo obučena kao cirkus, u bijeloj aljni ko djeva bajna netaknuta (moš mislit), hvala, ja sam to sve u životu preskočila. Na mom vjenčanju si mogao ljude izbrojati na prst jedne ruke, a sve ove predradnje smo jednostavno preskočili, i sve bilo ok, na opće zgražanje društva i rodbine.
Tko voli, svaka čast, nek se veseli i uživa, jedna od mojih kolegica je pravila takav cirkus od zaruka, pa oko svatova oko nekih detalja kao pozivnice, cipelice, salvetice, da je htjela cijele svatove otkazati, jer svaka pica boca nije bila onako kako je ona to zamislila. Na dan vjenčanja iz nje curi more suza i bala, jer, šta ja znam, valjda cvijeće nije kako je ona mislila, pa ovo, pa ono. Ja sam joj rekla da sam ja njen dragi da bi je nogom u guzicu, da je ne bi ženila ni da me netko puškom tjera. Ali njoj je to bilo životno važno pitanje, jebga, različiti smo...
Da, pobjegla mi poanta... ma ne da mi se...

svaka čast!!!!!!!!!!!!! osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile ma sve smajliće treba nabacat...

Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.02.2008. 15:06 
Naslov:  

eto offtopic! pa jebemu hehe!!

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.02.2008. 16:46 
Naslov:  

Malecka napravila offtopic...To da proslavi nešto jako bitno vezano uz biljar i net...

Skoči u forum: