Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
To je veoma kompleksno pitanje. Zahtijeva mnogo razmišljanja i premišljanja. Smatram kako svaka osoba ponekad ima potrebu izletiti iz veze u vezu jer je to ipak jedna od životnih potreba čovjeka, poput uriniranja, nuždenja, pisanja sranja po forumima, otvaranja debilnih tema i sličnoga.
Možda je drug Tito to najbolje opisao s rečenicom "Došla maca na vratanca". Vidiš sva mudrost svijeta je satkana u toj izreci.
Samo slijedi put koji su Jedi ratnici odredili. Jogurt je u Konzumu. |
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
dobro jel ti autorice ovog topica stvarno nemaš pametnijeg posla? |
|
|
 |
aethur
|
nego nas zajebavati...
pudlice i mačkice...
doći će ti draža i jaca.. |
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
a jebote trebaće mi vagon mačića, ima ko vagon mačića da im glave poodgrizam  |
|
|
|
|
 |
aethur
|
|
|
 |
zeros
|
Malo ste krenuli s teme, offtopic |
Zadnja promjena: zeros; 21.11.2007. 1:30; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
Mladjo
|
i mračna ekipa. milorad, paraga, sudac,olić, adz, benašić i ostali jel |
|
|
 |
aethur
|
|
|
 |
Mladjo
|
ovo je definitivno offtopic
|
stvar je u tome zeros što namjernim offtopičarenjem čak i pod cijenu kartona izražavamo svoje nezadovoljstvo količinom jednih te istih glupih tema većinom jednih te istih ljudi. svako nam sad može reći nešto u stilu nemoj ih čitati ako ti smeta ali vjerujem da većina ljudi na ovom forumu smatra: ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE! keep on fighting |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
nikad nisam mislio da ću ovo napisati ali "potpisujem", na mače |
|
|
|
|
 |
aethur
|
potpisujem. iako to mrzim.
i inače ja sam to napisao u šutboksu.
dakle, dolje jebeno glupe teme o prekidima i ostalim sranjima. klinke dođu prijave se i onda postaju glupave teme, koje razvodnjavaju (kako volim tu riječ) ionako pomalo ukurcu forum.
fala bogu da je 8 došao... pa je opet zanimljivo... ovime ne podupirem navodno vrijeđanje. u to uopće neću ulaziti i odbacujem svaku raspravu ako se netko nađe prozvan zbog ovoga.
a bilo bi fora ujutro da nas trojica popušimo kartone... hehe...
zaboravih
a pudlica??? |
Zadnja promjena: aethur; 21.11.2007. 1:39; ukupno mijenjano 1 put. |
 |
zeros
|
što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton....... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
aethur
|
ali i ti sada oftopičariš... dakle i tebi treba žuti... pa svima idu na kurac te teme a jedino smo se mi sada usprotivili.
a pudlica? |
|
 |
Mladjo
|
što je previše previše je....ali zar si spreman zaraditi žuti karton zbog gluposti??? zbog namjernog offtopičarenja niko nece biti na dobitku, samo ces ti biti na gubitku ukoliko dobiješ žuti karton.......
|
ako je to potrebno da neki ljudi shvate neke stvari onda neka i dobijem! ja kao i aethur nemam namjeru nikoga ciljano napadati i vrijeđati, kao što vidiš nigdje ne spominjem imena, ali vjerojatno mi u ovom trenutku radimo ono što bi mnogi htjeli ali ne rade. e pa nama je dosta. ovim putem se ispričavam adminu i ima moje obećanje da se sabotaže ovakvog tipa neće ponoviti. ali nadam se da sam ovim nekoga zamislio i neke oči otvorio |
|
|
 |
 |
|